Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 609
  • 427
  •   1
Отговори
# 270
Иве, ЧРД! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива жена и майка!   bouquet

Успех на всички, стискам палци да видите още този месец 2-те чертички.
Аз съм нещо несериозна с тестовете за ову този месец, ама щото си реших, че вече знам кога е от миналия месец. Пък то кой знае дали ще и сега така, ама ще си покаже.  Tired Crazy

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 15:26 от tini-mini

# 271
Честит Рожден Ден, Иве!
Бъди много здрава, щастлива, само спокойствие и радост през бременността, леко раждане и най-палавото януарче!

Много се радвам за теб и бебо  Hug Hug Hug

# 272
Къде се покрихте всички newsm78
какво става защо не пишете то без малко на втора страница да ни пратят.
Аааа сигурно плажувате някъде,е добре де,приятен ден от мен.

# 273
  • Burgas
Здравейте,тука съм,от сутринта съм зачистила,спря ми се тока,цяла седмица нищо не бях пипнала и днес вече нямаше накъде.
J M M още не сме ходили на плаж,може би другата седмица,чакаме да се стопли водата,че като отидем Моника неиска да излиза само във водата стои.

# 274
Еееее аз съм изпуснала хубавите новини  Rolling Eyes

Иве радвам се, че всичко с бебето е наред, лека бременност и да гушнеш наи-сладкото бебенце на финала!

И Честит рожден ден с малко закъснение, пожелавам ти да бъдеш най-щастливата и обичана жена!

J_M_M стискам палчета за понеделник  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мен ме нямаше петък , ходихме малко до столицата и между другото си взехме резултатите от изследванията на кариотип, които правихме февруари  Crazy . Там поне всичко е наред  newsm68 newsm44

Лека вечер на всички!

# 275
Kidman, много се радвам за хубавите резултати!  newsm51
Стискам палци за хубави резултати! Само такива да има!

Момичета, аз днес си работя, но и успях да свърша доста задачки покрай това  Grinning Заведох кученцето при ветеринаря и той потвърди, че брадавицата, която го дразнеше много и кървеше, може да се махне. Само че това диване винаги си показва цялата енергия във ветеринарния кабинет и се видя, че няма да можем да минем само с местна упойка. Сложиха му пълна, махнаха му оперативно израстъка, внимателно го подстригаха до кожа за жегите и му почистиха зъбния камък  Wink Добре, че се сетих да си ходя, да си свършат работата хората, не исках да го оставям сам.

След това ми се обадиха като се събуди и го докарахме с колата - до блока ходеше като пиян, но много бързо се освести, здраво хайванче е  Peace Гушкахме го докато пожелае да си легне, че ходеше и си блъскаше оперираното място  Naughty

Спокойна вечер на всички!  Hug

# 276
Здравейте!

Лина каква порода е кученцето ти? Аз до преди няколко години имах кокершпаньол, нашите го гледаха, но умря сравнително младо Confused А тук имахме ротвайлер, мъжа ми го беше обучил и възпитал и беше много добро и слушаше, но и него го последва същата участ...имаше сърдечен проблем и трябваше да му правят трансплантация на сърцето #Crazy ама те май на кучета не правят  newsm78
 А навремето имах котки и те все проблеми имаха, на едното му правиха операция от херния, а другото имаше някаква киста в окото и като ги водех на лекар и ги упояваха и те така ходеха като пияни Crazy

Другите къде сте?

# 277
здравейте момичета,аз вече почти се зарадвах че се е получило но уви не ни е писано да е този месец.
в деня в който трябваше да ми дойде имах някакво зацапване и си мислех те не се е получило но след това нищо,но днес по точно преди малко прокървих,и сега незнам да се обаждам ли на лекарката да си записвам час за утре,или не вие какво ще ме посъветвате?
На практика аз не съм сигурна,теста така и го отлагах за понеделник и не го направих.

# 278
J_M_M аз щях да постъпя така, щях да изчакам да видя дали  се засилва кървенето и ако да нямаше да търся лекар, а ако е слабо на 3-дневно закъснение щях да направя тест и ако е положителен щях да потърся гинеколог.
 Стискам палци да е бебче...

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 13:47 от Kidman

# 279
J_M_M, съветите на Кидман ми звучат разумно. Не разбирам от зацапвания, но ако ми се беше случило, щях да изчакам  Praynig
Стискам палци и аз за бебче! Опитай се да не се паникьосваш  Hug

# 280
Здравейте сладуранки! Hug
Нямаше ме тия дни и няма кой да ви сервира кафето... Wink Айде заповядайте:

J_M_M,как си,направи ли тестче?Имало е и други бременности,започващи така със зацапване.Така че,не отписвай месеца.Успех! thumbsup
Аурора,къде си...върна ли се от морската почивка? Flutter
Момичета,успешна нова седмица,и нека я изпълним с много добри новини!   bouquet

# 281
  • Burgas
Добро утро сладурани,как сте,как започва работната седмица,на мен ми е много смотано,спими сено в понеделник сутрин винаги съм така.
J M M как е полужението при теб?
Кои други бяха нечакащи?

# 282
Аурора,къде си...върна ли се от морската почивка? Flutter
Сега влизам във форума. Ще ви прочета първо.

# 283
Добро утро! Ранила съм към 5:30, на отиване към гинеколога успях да се скрия от дъжда, но на връщане   umbrella (така са бедните фенове пешеходци  Grinning). Важното е, че влагалището ми е в перфектно състояние!  Peace Клетките са се поприбрали по местата си, останало е малко  Grinning Ще ме понамаже лекарят утре и вдругиден, че не знам дали мензисът няма да подрани  Wink

Аурора, добре дошла! Тъкмо вчера си мислих: "Тя ще се върне и утре от работния РС ще ни погледне какви ги вършим  Wink  Hug

Закусчица към кафенцето на Мам4е (ето това е соленият кейк, за който ви писах рецептата  feeding)

# 284
  • Burgas
Аурора добре дошла,как изкарахте,изпекохте ли се?
Лина много добре изглежда соления кейк,като за мен,много обичам солено-тестяното,браво Hug

Общи условия

Активация на акаунт