Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 562
  • 427
  •   1
Отговори
# 360
Ани,нали знаеш,че хубавите новини бързо идват? Laughing

# 361
  • Burgas
Дано,ще стискам палци Praynig

# 362
Ани,много се радвам за теб,аз бях сигурна за това ,че е си бременна,според мен на лекар в 6 седмица.

# 363
Ани честито, много се радвам за теб  bouquet

С голям кеф ти сложих  EFP на 1-ва стр.Айде до вторник сутрин още да се хвалите,да допълвам.....Веси,ти беше за днес,какво става?
Кидман,и теб те мисля! Praynig fingerscrossed

Мам4е много мило от твоя страна, но ме отпиши и този месец Confused, имам предизвестия, че ще ми дойде, пак започнаха зацапванията af ooooh!

Уф момичета и аз съм потресена от смъртта на Майкъл Джексън, не му бях фен, с изключение на няколко песни, които ми харесваха, но  просто  ми напомня за детството ми, точно тогава стана известен в БГ, трябва да съм била 10г.
Аз го разбрах снощи в 1 ч. през нощта и тук по всички канали само за това приказват.

# 364
Ани честито и от мен.
Лека и безпроблемна бременност и  на финала да гушнеш най-сладкото бебе на света.

# 365
Мам4е ми то тогава няма да те има,как ще ни съобщиш ако има нещо Rolling Eyes

Затова пък аз се сещам кой е кандидат за автор на новата темичка, да се подготвяме отдалеко  smile3521

Хубава вечер момичета, и да си починете през уикенда - аз утре съм на вилата  smile3553

# 366
Лина,аз не съм от най- схватливите.Кой е? newsm78

# 367
Която съм цитирала, ако има време от положителни емоции - да се готви  Grinning

Вярно че с моите предсказания може човек да се обърка кого имам предвид  Wink  Hug

Чета аз тук за Тина Киркова, че взех да се замислям  Thinking .... Моят доктор, освен че ми е истински приятел като човек, и е много добър професионалист, изражда там. Последните месеци ме накараха да се замисля дали мога да се доверя на друг като на него, ако тръгна да раждам един ден (скоро  Wink) в Гърция. Пак ще проучвам въпроса с бюрократщините за гръцкото гражданство на детето в такъв случай, че става сложно  Crazy

Но добре е човек да има няколко варианта, моите чужбински планирания ги оставете  Laughing

Hug

# 368
Ани честити ти 2 чертички.Лека и безпроблемна бременност ти желая Hug
Да докладвам...на резултата ми пише следното: "Нагънати тръби,повече лявата. Пропускат к.м. в кор. кухуна-проходими".Доки каза че нямам причина да не мога да забременея нормално.Взех си и хормоналните днес-всичко е наред.

# 369
  • 42.016399,23.101179
anik79 ЧСТИТО!!! Много се радвам за теб. От кога чакаме такава хубава новина.  bouquet
Илианка Simple Smile поздравления и за твойте добри резултати, само така. Wink
ThracianLina  и аз си мисля че Ани трябва да пусне новата тема и да повлече крак с нея. Laughing
Вики е вче здравичка, за щастие бързи ни отмина вируса този път. Аз си пия антибиотика, днес си купих и пробиотици да възтановят малко нарушената флора от хапчетата. Това което ме притеснява обаче е че на антибиотика пише, че не се препоръчва на бременни и на такива които планират бременност. Sad В понеделник ще ппитам докторката какво означава това и калка врем след като ги спра можем да планираме вече. Cry

# 370
anik79, Честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебе на финала!   bouquet

# 371
Добро утро,
Илианка, радвам се че всичко е наред,
Марси, да оздравявате,то и тук върлува някакъв вирус половината група на сина ми отсъстваха вчера.
Мамче, надявам се и ти да ни зарадваш.
хайде момичета почивахте си а аз отивам на работа на обяд ще ви навестя пак.

# 372
Добро утро и от мен!
Одобрявам идеята Ани да пусне новата тема,за да повлече крак.
Марси консултирай се мила с доки за бебеправенето и антибиотика.Аз в момента също пия след цветтната снимка,но ми казаха че няма проблеми,да не пропускаме овуто този месец.Но най-добре питай. Hug

# 373
Добро утро и от мен!
Илианке,чудесни новини! newsm44 Дано още с първото ову хванете яйцето!(както Веселушката)
И аз съм ЗА Ани да пусне другата тема-нека и на мен някой донесе късмет. Praynig
Благодаря ви за стиснатите палци-Ани,J_M_M. Hug
Марси,намъчи се и ти,хайде това лечение да е за последно. Peace
Кидман- spoko то и аз като че ли загубвам надеждата....
Желая ви хубав уикенд,аз отивам да събирам багаж. Wink

# 374
  • Burgas
Благодаря ви момичета,но незнам дали ще се справя с пускането на тема,аз мога да я пусна,но тези неща които ги слагате на 1ва страница-снимки,линкове на старите теми и имената,незнам как се слагат.
Илианка много се радвам,че резултатите са добри,пожелавам ти в най скоро време да се похвалиш с добри новини.
Марси надявам се това да е последното лечение на което се подлагаш,повече да не се появяват никакви гадини.
Ирина май ще ходя при Д-р Мърмарова,вчера с една приятелка която ходи при нея си говорихме и тя много ми я похвали,в понеделник ще се обадя да видим кога трябва да отида.
Лина ти къде живееш в момента,нещо се обърках,мислех,че не си БГ.
Приятна почивка на всички.

Общи условия

Активация на акаунт