Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 564
  • 427
  •   1
Отговори
# 345
  • Burgas
Добро утро,тука съм,Новините са много хубави,сутринта още в 6.00 се събудих  Shockedи веднага в банята,теста е положителен,чертичката не е толкова червена като контролната,но ясно се вижда,много съм щастлива,дано всичко да е нормално.Според вас кога трябва да отида на лекар?

# 346
  • Бургас
Тихичко честито!Лека и безпроблемнна бременнсост!
На лекар края на другата седмица!

# 347
  • Burgas
Благодаря Иринка,само дето още не съм решила при кой лекар да ходя.

# 348
  • Бургас
Благодаря Иринка,само дето още не съм решила при кой лекар да ходя.
Гамишев ти препоръчвам!

# 349
Знаех си... Лека и безпроблемна. И аз имам едно предчувствие

# 350
Добро утро,тука съм,Новините са много хубави,сутринта още в 6.00 се събудих  Shockedи веднага в банята,теста е положителен,чертичката не е толкова червена като контролната,но ясно се вижда,много съм щастлива,дано всичко да е нормално.Според вас кога трябва да отида на лекар?
Ето тази новина чаках тази седмица. newsm44 За пореден път чувството не ме излъга.Честити 2 чертички,Ани!   bouquet Всичко ще е наред,както е писала Иринка,поне 10 дни след закъснението!
Сега да не ни изоставиш в темичките... Confused
Стискам палчетата днес и за Илианка!Да мине леко ЦС и да ни донесеш хубави новини! Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 351
  • Burgas
Никакво изоставяне  Naughtyмного ми е приятно тук,искам да изживеем всички щастливи моменти заедно,благодаря ви момичета newsm51
Илианка стискам палци мила всичко да е наред.
Ирина и аз съм чувала добри отзиви за него ,но като че ли ми се иска някой лекар който не работи в родилно,защото тези лекари гледат на теб като на голяма банкнота,а не като на жена която носи в себе си човешки живот.

# 352
Тихичко честито!  newsm51 pregnant

# 353
С голям кеф ти сложих  EFP на 1-ва стр.Айде до вторник сутрин още да се хвалите,да допълвам.....Веси,ти беше за днес,какво става?
Кидман,и теб те мисля! Praynig fingerscrossed

# 354
  • Burgas
С голям кеф ти сложих  EFP на 1-ва стр.Айде до вторник сутрин още да се хвалите,да допълвам.....Веси,ти беше за днес,какво става?
Кидман,и теб те мисля! Praynig fingerscrossed

Видях,видях,тъкмо щях да ти пише,че си много бърза Grinning
Току що в офиса дойде един човек и продаваше иконки-картички и ми вика как се казваш и аз -Анета,вади една иконка тази е специално за теб-икона на Св Анна твоята закрилница,да те пази и закриля тебе и твоето семейство,тези икони са от осветени и са от Кръстова гора,нямаше как да не си взема,точно днес да ми се случи това,май тези дни трябва да отида на църква да запаля една свещ и да се помоля и за вас.

# 355
  • Бургас
Ани,помисли си за гинеколога.Да това си е вярно,че все в ръцете те гледат.Аз раждах преди 1,6м тук в бургаското отделение,нямаше начин,останах тук заради лекарката,която ми прави първото секцио.Всички са такива.Но ако си нормално раждане същата работа.все за почерпки ти намекват.

# 356
Ани, няма случайни неща.

# 357
Здрасти

Нямам настроение и не пиша.Дойде ми и на мен преди 3 дни,което си е напълно нормално.Нищо не направихме в дните на ову и така.Надявам се,че ще се стегнем скоро и ще има добър реЗултат малко преди да замина в БГ.Ходя все още на лекар заради високото кръвно,до преди дни бях и с температура.Надявам се юли да ми е вече на късмет,здраве и положителни емоции.

На Ани честити две чертички и лека бременност.  Hug Grinning

Съжалявам за краля на поп музиката.Много мъчно ми стана като научих тази сутрин.  Sad

Мамич,как са при теб нещата?Ще има ли мартенче или чакаш и ти априлче като мен?  Wink

# 358
Веси, Hug Hug дано "юли да ти е вече на късмет,здраве и положителни емоции". Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Мамич,как са при теб нещата?Ще има ли мартенче или чакаш и ти априлче като мен?  Wink
Силно се надявам да е мартенче,но към края на др. седмица ще стане ясно. Praynig

# 359
  • Burgas
Мам4е ми то тогава няма да те има,как ще ни съобщиш ако има нещо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт