Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 904
  • 427
  •   1
Отговори
# 240
Веси къде са ти тези бемки,защото и аз имам но са лицето и много често се замислям дали да не ги махна,но още не съм се решила малко ме е страх,дали ще боли и дали няма да има някакви странични ефекти.

Точно на лицето са и ме дразнят. Confused Няма да останат белези ми казаха и няма да се появят отново.Не поема здравната каса,но не е и скъпо.Ще ми струва към 150 евро.  Grinning Съгласна съм на колкото и да е само и само да се отърва от тях.

# 241
Лина,роклята е много елегантна и ти стои много секси. Grinning (ако си ти на снимката  Wink)

# 242
  • Burgas
Благодаря Веси,трябва и аз да разпитам,незнам тука дали има такива специалисти и дали мога да им се доверя,все пак на лицето и се притеснявам.
Марси кога ти приключи лечението,защото моето днес свършва и се чудя кога да отида на лекар да видим дали сме ги изтрепли тези гадини.Този път трябва да отида на частно без направление,защото личната каза,че за един и същ специалист в месеца само веднъж може да ми даде направление.,това ще рече,че чак другия месец мога да взема направление за генеколог.

# 243
Лина,чакам да пуснеш вкусни и лесни рецепти от гръцката кухня.  Wink

# 244
  • 42.016399,23.101179
Преди 4 дни свърших с хапчетата. Така ми каза докторката свърша ли, след 4-5 дни да отида на преглед.

# 245
Добро и от мен!  Hug
Мерси за кафето, Мам4е!
Веси, как ще се казва второто дете?
Kidman, курсът по немски трудно върви засега, защото все не намирам време да си уча вкъщи и каквото запомня по време на часовете, туйто.  Blush
Планираме този месец да стартираме с опитите.  Praynig
anik79, с едно направление имаш право на 2 прегледа в рамките на 1 месец - втория се води контролен и не се плаща.  Peace
Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 246

Веси, как ще се казва второто дете?
Kidman, курсът по немски трудно върви засега, защото все не намирам време да си уча вкъщи и каквото запомня по време на часовете, туйто.  Blush

Да забременея и ще кажа.  Party
Тини,няма да се отказваш с немския.Трудна е само граматиката иначе е песен.Ако имате кабелна си пускай немски програми да слушаш.Така ще ти свикне ухото и няма да ти е трудно да разбираш след време. Peace

# 247
  • Burgas
Преди 4 дни свърших с хапчетата. Така ми каза докторката свърша ли, след 4-5 дни да отида на преглед.
Значи другата седмица трябва да ходя пак.
tini mini ще видим дали ще ме минат по ЗК,все пак втория път като ходих,само ми видя изследванията и ми написа рецепта.

# 248
Нечакащите,не остана!Късмет и да НЕдочакате! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

smile3521 Хиляда стиснати палчета от мен за нашите кандидат-бременлинки  Hug

Марси, много благодаря  4470 Значи така, подхванаха те рано-рано  GrinningАз бяха така през април, но след като ми скъсаха вената и ръката ме боля почти месец, не отивам в поликлиниката трети път за кръвна картина  Confused Стискам палчета за пълното унищожение на гадинките!  Hug

Ани, според мен можеш да минеш като за вторичен  Peace Онова си е консултация, не те е гледал, а и при положение, че всички добри специалисти ми дават телефоните си за дистанционна консултация, само и нещичко да има .... Да, 4-5 дни са ок, аз отидох дори една седмица след приключването (без да зависи от мен  Laughing), и така бе по-добре, за да сме 100% сигурни, че можем да продължим без съмнения за нещо останало  bowuu

Тини, успех с немския  Peace Учих го една година в университета, и се справям във Виена, но те говорят перфектен английски за мое огромно удоволствие  Laughing Просто навремето го спрях, защото прецених, че за времето, което му отделям, мога да науча три пъти повече испански, а времето ми беше страшно кът  Wink  

# 249
Лина,чакам да пуснеш вкусни и лесни рецепти от гръцката кухня.  Wink

Вкусни и лесни... Те повечето от ежедневието са такива, а и много се доближават до българските, но често ние не ги приготвяме толкова редовно или пък не прибавяме неща за дообогатяване на вкуса  Simple Smile Когато има специален повод и съм попаднала на находка, ще я пускам в общия бой с "рецепти" по форумски  Simple Smile В гръцката ни темичка има много кулинарки, които са прикачили рецептите си към профилите - там можете да намерите от пиле мляко - както за впечатляване на свекърви, така и за кърмачета  Grinning

Ето любимият кейк на мъжа ми (а и на всички мъже, които не са фенове на сладките до припадък неща, те са женска територия):

Соленият кекс е адски лесен. 8 яйца. Разбивате ги добре. Слагате около 600 гр изцедено кисело мляко. Бъркате добре. около 300-350 гр брашно. 2 пакета бакпулвер. Пак бъркате. Накрая прибавяте около 0,5 гр сирене/извара.
В тавата и фурната. Брашното съм го писала на око. Да не е много гъсто, нито пък много рядко. Ако е безсолна слагам и малко солчица...Става много вкусно...

Това по случай мини-робота, който най-накрая си взех вчера, а си мечтаех за такава джаджа още с появата на първите приставки, но не исках нищо претруфено и нефункционално. Виртуална почерпка   chef

# 250
  • ЕН
мами сладурани здравейте
имам малко свободно време и веднага ви пиша, но това не означава че не съм ви следяла  Mr. Green
при мен все същото. чакам с бухалка в ръка оная гадната гостенка. така ми писна вече от нея. всеки месец иде бе. как не ме забрави за 9м тая пущина. ту подрани , ту се забави , ама не забравя за посещенията си
та така. иначе жегата ме мъчи вече. чета че някои от вас вече са се ориентирали към морето.ИСКАМ И АААААААААЗ
лек ден и много  Hug

# 251
Мамо Нани  Hug

# 252
anik79, с едно направление имаш право на 2 прегледа в рамките на 1 месец - втория се води контролен и не се плаща.  Peace
За да бъдем точни направлението важи 45 дни от 1-то посещение при специалиста.Ходила съм и по 3-4 пъти на прегледи- това обаче си зависи  от лекаря ти. Peace
Ееее,Нани появи се най-после!Аман значи и от тая досадница!Прегръдки и кураж от една "ветеранка".... Hug Praynig

# 253
Мерси за рецептата,но този кекс ще го правя когато съм сама.Мъжът ми не яде никакво сирене,извара и други.

При нас в Германия е доста студено.Едва ли ще има лято тази година.Добре,че скоро ще сме си в БГ да се поопечем и ние.
Апропо тен..Ползва ли някой кремове,лосиони за потъмняване на кожата?Купих си вчера един за тяло и един за лице,но някак ме е шубе да го изпробвам. Tired

# 254
anik79, с едно направление имаш право на 2 прегледа в рамките на 1 месец - втория се води контролен и не се плаща.  Peace

mama nani ти сигурна ли си че ще дойде?

Общи условия

Активация на акаунт