Как си пиете кафето?

• 7 038
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
От 15 годишна пия кафе , като съм минавала през различни периоди- от  "на джезве ", през "от кафеварка" и т.н .В момента  -сутрин  пия еспресо -чисто , следобед  нес със захарин и мляко.

# 121
Пия го със захар и сметана.Някъде четох, че черното кафе не било полезно, т.е. трябва да има или захар или сметана и затова аз слагам и от двете.

# 122
Кафето го обичам студено с малко захар, може и без. Пия  го когато имам време, но поне 2 часа след ставане от сън. Не обичам да пия кафе сама. Също така не обичам да пия кафе когато гледам детето в градинката ( понеже забелязах, че масово правят така ) , просто не мога да му се насладя. Едно кафе може да го пия час , че и повече и затова трудно си намирам компания докрай  Laughing

# 123
  • София
Двойно, късо, дълго, топло, студено, със мляко, без мляко, т.е. всякак, но никога със захар. Винаги силно, някой път с цигара.

# 124
Силно кафе не пия. Преди около десетина години рязко вдигнах кръвно и получих кръвоизлив на окото. С кафето шега не бива. Сега пия но с повече захар и мляко. Само сутрин с една цигарка за кеф и после хайде на работа

# 125
  • not found
Без кафе не мога , не го пия за да ме разсъни , а само заради вкуса му  Party Даже сега пия безкофейново , защото кърмя  Blush Преди да забременея пиех по 2-3 задължително на ден ...   

# 126
Много обичам сутрешното кафенце.Пия го почти горещо,и умерено сладко и задължително с няколко цигарки.С компания или без все ми е сладко  Wink

# 127
Без кафе не мога , не го пия за да ме разсъни , а само заради вкуса му  Party Даже сега пия безкофейново , защото кърмя  Blush Преди да забременея пиех по 2-3 задължително на ден ...   
Аз съм забелязала, че от някои безкофеинови "кафета" ми пада кръвното и ме боли глава.Пък и кафе без кофеин какво кафе е  newsm78

# 128
Винаги съм се чудела кофейн дали има нещо общо с Кърт Кобейн? Извинете за лиричното отклонение.

# 129
Винаги съм се чудела кофейн дали има нещо общо с Кърт Кобейн? Извинете за лиричното отклонение.
А Кофей с Кошчей...  Wink

# 130
  експресо с подсладител и малко мляко !

# 131
  експресо с подсладител и малко мляко !

Експресно ли го получаваш?

Кофеин, еспресо. От уважение към кафето.

# 132
Еспресо задължително веднага след ставане, горещо със подслодител и хубава марка!

# 133
  • на пясъка при черупките от миди
силно и черно еспресо. понякога хубави неща не бива да се развалят с добавки.

# 134
Без захар. Дълго кафе.

Общи условия

Активация на акаунт