Как си пиете кафето?

• 7 036
  • 151
  •   1
Отговори
# 60
кафе с течна сметана и кафява захар  с приятелки рано сутрин.

# 61
Кафе със захар или мед, ако е следобед и със сметана, около 3 кафета на ден минимум, пия го бая бавно ако съм в компания, но най - обичам сутрин пред лаптопа с кафенце и цигарка и да се ровя в БГ - МАМА  kaffeetrmker_2

# 62
за мен кафето е хапчето за разбуждане. филтър. голяма чаша, с малко мляко, без захар, без цигара. толкова. изпивам го с наслада пред сутрешния блок на тв-то и съм готова за задачите през деня. мнооого рядко след обяд може едно нес кафе с мляко и малко захар, но изобщо то не е задължително. а изразът "да се видим на кафе" при мен не съществува. може "да се видим на по едно малко". но кафето за мен е абсолютен егоцентрик - то и аз сутрин пред телевизора. и никакви цигари. моето кафе не ги понася. цигарките ги почваме след това Wink

# 63
Дълго със суха сметана и 4 захарчета. Вкъщи го пия с кола,навън с кола,лед,лимон и сламка Laughing

# 64
С цигара.

# 65
Много късо и с много захар. Сметана не слагам, обичам си го черничко. Пия го много бавно, мога да вися над чашата с часове. Laughing

# 66
Много късо и с много захар. Сметана не слагам, обичам си го черничко. Пия го много бавно, мога да вися над чашата с часове. Laughing
Направо ви се чудя как издържате да го сърбате по лъжичка...то това пиене ли е,аз го джаскам наведнъж и край,иначе с часове трябва да пия 20 чаши.
Много обичах да го пия с Коритаров...пред телевизора,ама го свалиха от екран и като забременях-ни кафе,ни Коритаров  smile3520  Mr. Green

# 67
сутрин пред компа в компанията на bg mamma /форума/

# 68
Аз съм от малко по-възрастната генерация и пия кафе "на джезве" с повечко захар, обичам да ми е сладко Simple Smile  Еспресо не мога да пия и затова по заведения никога не си поръчвам кафе.

# 69
Аз съм от малко по-възрастната генерация и пия кафе "на джезве" с повечко захар, обичам да ми е сладко Simple Smile  Еспресо не мога да пия и затова по заведения никога не си поръчвам кафе.

О, вкъщи и аз така правя кафето.
Обичам да е в голяма чаша, с мляко и без захар. Пия го бавно, а цигарата я пропускам вече почти година Peace

# 70
Кафето го свързвах с цигарите и откак ги отказах,кафе не пия!...Но преди го пиех много късо,без захар и без сметани и т.н....мисля,че точно тези екстри развалят истинският му вкус.../и цигарите в това число/...Сега пия зелен чай и много повече ме ободрява от кафето! Peace

# 71
  • с/у ОколоМръсТното
еднократно, сутрин веднага след събуждане... 200-250мл. пр. мляко с нес кафе класик. В специална чаша със сламка.

# 72
  • Ямбол
Много обичам кафе. Сутрин го пия в компанията на бг-мамма и още един форум за книги. Вкъщи си правя шварц, но в последно време нещо не ми допада и може би ще мина на нескафе, понеже на работа пия такова и ми харесва повече - нескафе голд, без захар, понякога със сметана суха на нестле, поради почти невъзможност да си открия истинска течна от крава, не от глупави растителни боклуци.
Обичам и кафе със коняк, кафе със сладолед, може и само с лед, пробвала съм и с лимон - не е лошо.

# 73
Сутрин, преди закуска топло мляко с 2 лъжици нес без захар:crazy: Ако детето се събуди преди да съм го изпила си го допивам студено. Имах страшно главоболие, докато си пиех любимото турско(без захар), но сега няма и следа от него.

# 74
Сутрин в къщи, набързо, една чаша шварц - с малко захар. В офиса еспресо със сметана и захар. Следобед - същото.

Общи условия

Активация на акаунт