1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 904
  • 435
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета.
Чета ви от известно време и най - накрая реших и аз да пиша.

Нека първо да ви се представя. Казвам се Тони Николова, на 24 години, от Пловдив. Имам прекрасен съпруг Димитър и едно малко ангелче, Наско, което преди два дни, на 04.06, стана на една годинка.

По принцип не харесвам сериали, но "1001 нощи" е изключение. Този филм ме грабна още от първия епизод и от тогава не съм пропуснала нито един.  За музиката да не говорим - Карач явно е гений. Всички герои имат добри и лоши страни / с изключение на Еда, при която липсват положителните качества/. Затова не мога да кажа, че имам любимци. Преди най-много харесвах Бенну, сега и Фюсун ми стана много симпатична.

Имам огромно желание да споделям с вас информация относно сериала, да науча нови неща за актьорите.
Надявам се да нямате нищо против.

# 421
Мишел не се ядосвай не си заслужава заради прости хора да си хабиш нервите,вие действително заслужавате не по 500 а по много повече за всичко което доброволно напавихте за нас БЕЗВЪЗМЕЗДНО и се задоволихте само с благодарностите,обичта и уважението ни възхищавам ви се и отново ви благодаря от сърце  bouquet Hug,моля те не се поддавайте на провокацийте им,а за превод като искат да си го направят сами да видят лесно ли е и тогава да говорят,а нестига че с чужда пита помен правят и не само неблагодарни а и нагли та си позволяват и да обиждат,Господ забавя но незабравя някой ден ще си получат заслуженото Peace Hug  
И аз съм на тръстиката
Bennu & Kerem - Binbir Gece
Görüntülenme 17678593
Toplam Oy:15011186 newsm44 newsm68 smile3501 Браво на нас по всички фронтове водим убедително дано така е и на края Praynig Hug CrazyБлагодаря на всички помощници на #9  bouquet  bouquet  Hug Катерина и на мен тази сцена ми е от любимите като е видя и ми идва стимул да щракам  bouquet toni_nikolova  добре дошла в клиниката Hug

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 22:58 от dafi_83

# 422
Моля, приемете една заразена пациентка от 6 -7 месеца в клиниката, тъй като болеста е трудно излечима или по-точно неизлечима. Неуморно се трудя и на тръстиковата плантация заедно с денонощната смяна за 41 и 9. Дано не съм нахална и не ме изгоните!
Мишел, моля включи ме в всяко начинание, което замисляш: филма Зерда, сайта и др. Прекланям се пред труда и всеотдайносста с която ни се отдавате.

mani_s, добре дошла сред нас и се радвам, че веднага се хващаш за работа. Но по-полезно ще бъде да натискаш 41 и 10, а не 41 и 9. Все пак 10 е повече от 9, нали?  love001
 smile3521
Сори, вероятно 9 имаш предвид номера на Бену и Керем, а не точките за номер 41. smile3518

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 23:07 от hiacint

# 423
  • на морето
Във връзка с поста на Пендичка за калта  , ако може само да допълня ... с един стар виц ...

Един хипохондрик постоянно се влачил по доктори и все от най -различни и страшни болести се оплаквал. Никого не слушал и си знаел неговата - другите криви , той все прав.
Накрая на поредния доктор взел да се оплаква колко е болен ...
Докторът го прегледал, помислил и написал рецепта .
Болният се зарадвал, че поне някой му е обърнал внимание и е взел присърце "болежките му".Когато погледнал рецептата , що да види . Там пише : "Да прави кални бани "
- Ама защо ? -попитал озадачен хипохондрикът .
- Понеже виждам , че много се притеснявате от евентуалната си кончина , а за момента сте напълно здрав , предписвам ви калните бани да свиквате постепенно със земята ......

Стига толкова сме се занимавали с тях . Да ги оставим на мира да се погребат сами !

# 424
Здравейте, момичета.
Чета ви от известно време и най - накрая реших и аз да пиша. ...

Имам огромно желание да споделям с вас информация относно сериала, да науча нови неща за актьорите.
Надявам се да нямате нищо против.

toni_nikolova
добре дошла в клуба, как ще имаме нещо против. Тия дни обаче сме на плантацията -

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715
41-ва двойка - Онур и Шех, 9-та - Бену и Керем.

Така че хващай се да помагаш.

# 425
  • на морето
Ето Нова тема! ....

# 426
Приказката стана действителност, казват в Турция по повод съобщението за годежа на актьорите, изпълняващи главните роли в телевизионния сериал "1001 нощи" (BinbirGeceTMC.com) - Бергюзар Корел (Шехерезада) и Халит Ергенч (Онур), който у нас излъчи Нова телевизия.

Годежът е станал в тесен семеен кръг. Халит отишъл заедно с близките си в дома на Бергюзар, с огромен букет цветя, шоколадови бонбони и торта, както е според турските традиции, за да поиска ръката на любимата жена.

"Годежното тържество беше скромно. Присъстваха само най-близките. Разменихме си много скромни годежни пръстени. Много сме щастливи", лаконично обявиха годежа си двамата влюбени пред телевизионните камери.

Връзката между тях започнала преди две години на снимачната площадка. Тогава Халит беше женен, а Бергюзар сгодена за балетиста Тан Сагтюрк.

Халит се разведе със съпругата си Гизем Сойсаллъ - според слуховете срещу сумата от 225 хил.

Копирах го от Vesti, дано да не се повтаря някой пост!!!!Извинявам се предварително!

# 427
mani_s, toni_nikolova здравейте и добре дошли на вас и на всички момичета, които за сега само ни четат и все още не са ни писали.

ние сега сме се лепнали за класацията и не коментираме много за филма и героите, но и почти всичко сме го разнищили поне по два пъти
но ако ви се пише пишете, ние винаги сме готови да чуем нови мнения и коментари. Нека не ви спира да пишете това, че тук си дращим по свойски, знаем се от известно време и както каза Аша вече и мислите си четем на моменти... Място в клиниката за болни от вируса има за всички

izabel-vani повтаря се, пък и ние това го знаем - за сега бълг журналисти все още не са ни изненадали с някоя новина която вече не е помествана тук - но няма значение ние и без това попиваме всичко

пенда при мен с хартишката върви затова или при едните или при другите

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 23:42 от castanea

# 428
 Joy hahaha Joy  Новодошлите - направо на тръстиката! Hug

Момичета, каквото и да стане накрая с класацията, НАШИЯТ ФИЛМ Е ПОБЕДИТЕЛ , защото гласуваме за 2 двойки и като им сумираме гласовете , само могат да ни дишат праха!  smile3521 smile3534 newsm44

# 429
Joy hahaha Joy  Новодошлите - направо на тръстиката! Hug

Момичета, каквото и да стане накрая с класацията, НАШИЯТ ФИЛМ Е ПОБЕДИТЕЛ , защото гласуваме за 2 двойки и като им сумираме гласовете , само могат да ни дишат праха!  smile3521 smile3534 newsm44
Миме много си права ако беше само едната 2ка щеше да сме светлинни години напред и щеше да си мечтая да ни стигнат Party Heart Eyesама на Whistling

# 430
  • София
hiacint Явно,не съм се изразила правилно.Аз натискам 41-10 и 9-10, т.е. "работя"за двете любими двойки

# 431
Bennu & Kerem - Binbir Gece
Görüntülenme 17678593
Toplam Oy:15011186

какво значи горното написано??????????????

# 432
Нека, който пуска новата  тема, да я кръсти: 1001 нощ - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 85. Тоест, уточнявам, че не е нощИ, а ноЩ! Така , освен че е граматически правилно, така е в авторекламите по Нова ТВ, така е в официалния сайт на Нова ТВ, така започва всеки един епизод от 1001 нощ! Ако следите този сериал наистина, няма начин да не сте  забелязали, още в началото на надписите, като дават ГАЛАТА КУЛЕСИ, казват.. "1001 нощ! С участието на...". Не знам откъде това "1001 нощИ", но... наистина не е правилно. Всеки лингвист или филолог може да го потвърди, а още повече... така си го казват те самите, от НОВА ТВ

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 18:36 от BGpapa

# 433
момичета -може ли някой да качи любовните фрази от филма които Онур четеше от книгата?Благодаря Heart Eyes

# 434
Здравейте! И аз реших да се включа. Simple Smile Току-що изгледах 90-ти последен епизод от сериала 1001 нощ и бих искала да ви питам нещо. Става въпрос за мелодията, която звучи в края на филма, когато Шехерезада вижда Каан, Онур и Нилюфер - някъде 10 минути преди края. Тази мелодия звучи в последните няколко епизоди и то винаги, когато стане нещо интересно. На мен музиката много ми харесва и ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете да разбера от кого е.

Искрени поздрави на всички фенове на този невероятен филм,
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт