1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 899
  • 435
  •   1
Отговори
# 75
отговор
Съб., 16/05/2009 - 00:55 — Потребител (непотвърден) Аз съм Мишел. Една от тези,
Аз съм Мишел. Една от тези, които качват субтитрите на 1001 нощ и правят клиповете за сериала.
Не се учудих, че сте си сложили клипчетата на 1001 нощ, но щеше да е хубаво поне да ни уведомите, мислите ли че щяхме да откажем. Не отказахме на никого, който ни помоли за това.
Стотици страници превод минаха през ръцете ни, стотици часове пред компа вечер...не заслужаваме такова пренебрежение, но това си е до възпитание и интелект все пак.
Бях тръгнала да забранявам достъпа до мойте клипове със сериала 1001 нощ, но си викам нейсе..не си заслужава.
Но с "На сбогуване" няма да е така. Дамла...така се нарича момичето, чието дело е превода на новия сериал е доста оскърбена и сама ще реши какво да направи. Но от всичко това ще загубите само вие...а цената да гледате новия сериал е само едно лично съобщение във .... Месеци "работя" с това момиче и не си позволих без да я попитам да пусна "На сбогуване" в ... , форума където пиша и да я поканя да пише и да отговаря на въпросите на потребителите, почитатели на сериала.
Незнам тук каква е политика, аз не я разбирам.
Нямам какво друго да напиша, това е.

отговор
Вт., 04/06/2009 - 12:49 — admin ДО МИШЕЛ: НЕЩО СТЕ СЕ
ДО МИШЕЛ: НЕЩО СТЕ СЕ ОБЪРКАЛИ!

НИЕ НЕ КАЧВАМЕ КЛИПОВЕТЕ.

СЪЗДАДОХМЕ ФОРУМА, НО НЕ СЪДЪРЖАНИЕТО. ИМА РАЗЛИКА И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ НЕ Я РАЗБИРАТЕ.

А, ДА И ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕМ ЧЕ РАБОТИТЕ ПОРЪЧКОВО. ДА ТОЧНО ТАКА ЗНАЕМ КОЙ ВИ ПЛАЩА И КОЛКО ВИ ПЛАЩА ЗА ДА ПРЕВЕЖДАТЕ.

ЧУДЯ СЕ САМО ЗАЩО НИ МИСЛИТЕ ЗА МАЛОУМНИ, А И ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА САЙТА И ТЯХ ЗАБЛУЖДАВАТЕ.

ЗНАЕМ ЧЕ СЪБИРАТЕ ПО 500 ЛЕВА НА ЧОВЕК. ТОВА Е МНООООООООООГО БЕЗКОРИСТНО , НАЛИ?

АМИ СЪБИРАЙТЕ СИ ГИ! НЕ НИ ПРЕЧИТЕ.

НО НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТУК ДА ГИ АГИТИРАТЕ ЗА ДА СИ СЪБИРАТЕ ТАКСИТЕ. НАПРАВЕТЕ СИ ВАШ САЙТ.

ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ В ОПИТИТЕ СИ ДА НАСОЧИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ КЪМ САЙТ НА КОЙТО ДА ГИ АГИТИРАТЕ ДА ВИ ПЛАЩАТ.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ГЛУПАЦИ!

ПОЛУЧИХМЕ ИЗВЛЕЧЕНИЕ ОТ ТРАНЗАКЦИИТЕ ПО БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, НИМА НАСТОЯВАТЕ ДА ПУБЛИКУВАМЕ БАСНОСЛОВНИТЕ СУМИ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ЗА ДА ПРЕВЕЖДАТЕ КЛИПОВЕТЕ.

Това са писали в онзи форум.
от този сайт сте ни заляли с пари...по 500 лева на човек...представяте ли си....сега смееее еееехей да не говорим къде във финансовото си състояние.

Сега сериозно, досега не бях срещала толкова изтрещяли хора в интернет, буквално си плачат за престой в психоклиника.

newsm09 newsm09 newsm09 woowww сметката ми е набъбнала "брутално" , а не знаех до момента... newsm44 smile3508 smile3534

# 76
Мишел, значи съм на луда далавера, защото спокойно си го гледах безплатно!

Не се впрягай! Човешката завист и злоба нямат почивен ден. Спокойно, всички сме с теб!

# 77
Мишел,скъпа знам че е много гадно но опитай да не обръщаш внимание
на тези от "оня сайт" - от доста време ги знаем какви са,нагли,безочливи и безкруполни
така че няма смисъл да си късаш нервите с такива малоумници

# 78
Божееее!  Не знам да се смея или да плача!  ooooh! ooooh! ooooh!Не мога да повярвам, тоя е съвсем малоумен! smile3532 #Shocked rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo

Хич не му се връзвайте, мили момичета! За вас само целувки и  Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 79
ееееее,отново сме   newsm75 и отсвирени newsm45  еи луди фенове бе  tantrum че пак стана много трудно.Мишел-всяко зло за добро-споко-ние 6те обмислим вид стратегия и сами ще паднат в собствената си помия прословутия,, орижинал" сайт

# 80
  • Варна

Şehrazat & Onur - Binbir Gece

Görüntülenme 12778480

Toplam Oy:37700307

Asi & Demir - Asi

Görüntülenme 12784769

Toplam Oy:37727648

И  какво  стана  сега? smile3512 smile3512 smile3512

Вече  6  дена  пренебрегнахме семействата  си  и  най-вече   работата  си!!!

И  толкова  много  нови   приехме  и обучихме  да  гласуват!!!

А  при  този  резултат  сериозно  се  замислям :  Да не  обучихме  конкуренцията  си???

newsm78

# 81
Отново ни задминаха! Cry
Нашите точки се трупат доста мудно.

# 82
Имам чувството, че в момента почти никой не гласува. Да няма някаква повреда в системата, или героите са уморени???

# 83
И вчера по това време беше същото. Точно тогава феновете на Аси се активизираха и ни изпревариха. А повечето от нас предполагам сега обгрижват семействата си - вечеря, туй-онуй! Явно пак през нощта ще се работи, ако някой има сили, разбира се! Но няма да се предаваме, даже много достойно се справяме , борейки се с многомилионна Турция! Аз си мисля, че повечето гласове за Аси идват от там!

# 84
здравейте. мишел не се ядоснай. днес много трудно ми зарежда компа. не знам защо, изнерви ме. не ми качва 41.

# 85
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте!
Мишел не се ядовсай.
И аз ходих преди малко на тръстиката...  Grinning

# 86
Ммм, дааа..добре я прекопах... Mr. Green

# 87
  • София
....
Аз съм Мишел. Една от тези, които качват субтитрите на 1001 нощ и правят клиповете за сериала. .............

отговор
Вт., 04/06/2009 - 12:49 — admin ДО МИШЕЛ: НЕЩО СТЕ СЕ
ДО МИШЕЛ: НЕЩО СТЕ СЕ ОБЪРКАЛИ!

А, ДА И ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕМ ЧЕ РАБОТИТЕ ПОРЪЧКОВО. ДА ТОЧНО ТАКА ЗНАЕМ КОЙ ВИ ПЛАЩА И КОЛКО ВИ ПЛАЩА ЗА ДА ПРЕВЕЖДАТЕ.
ЗНАЕМ ЧЕ СЪБИРАТЕ ПО 500 ЛЕВА НА ЧОВЕК. ТОВА Е МНООООООООООГО БЕЗКОРИСТНО , НАЛИ?

ПОЛУЧИХМЕ ИЗВЛЕЧЕНИЕ ОТ ТРАНЗАКЦИИТЕ ПО БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, НИМА НАСТОЯВАТЕ ДА ПУБЛИКУВАМЕ БАСНОСЛОВНИТЕ СУМИ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ЗА ДА ПРЕВЕЖДАТЕ КЛИПОВЕТЕ.
......
Сега сериозно, досега не бях срещала толкова изтрещяли хора в интернет, буквално си плачат за престой в психоклиника.

Е те тези изречения, надебелените, ме втрещиха!  Shocked
Мишел, Дамла!
Я бързо да си признавате!   hahaha Joy rotfImbo rotfImao
Не се ядосвайте, момичета! Простотията по хората ходи и се благодаря, че не е много заразителна!  Peace

Боже! Слез и си прибери вересиите, дето си напускал на този свят, без да искаш!  Praynig Praynig Praynig

# 88
Аси минаха 38 000 000  Cry

# 89
  • Атлантис, Галактика Пегас
Отивам да гласувам!

Общи условия

Активация на акаунт