1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 892
  • 435
  •   1
Отговори
# 60
Рестартирах и влязох този път, но много слабо напредваме, ония ни дишат във врата! Sick Sick Sick

# 61
Според мен останахме само простосмъртните /без "ентъра"/. Много бавно се трупат точките.

# 62
Момичета, аз съм нова във фен клуба и всъщност започнах да гласувам от снощи, но как става номера с ентъра...сигурно 100 пъти сте обяснявали  newsm78

# 63
Вече влязох във филма-от тези атаки на аси не смея да се откъсна от Д-то,имам чувството че сам в играта Кънтър-Страйк все съм под пара #Sniper 10-ката -цък цък цък без откат.Благодарение на нощна стража днес бе много по спокойно,но вече става напечено #Onfire Заминавам на бойното поле-врагът вече стремглаво атакува,дозата взимам и в атака съм отново:  341uu  А , щях да забравя дозата си,и ваша мили момичета:

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 18:44 от katerina0007

# 64
Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 12686659
Toplam Oy:37147753

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 12687999
Toplam Oy:37493310

Водим все още! Hug Важно е да не изоставаме в най-силните им часове.  Peace
Отивам да натискам и аз ЕНТЕРА! Laughing

# 65
Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 12693895
Toplam Oy:37509240

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 12695345
Toplam Oy:37192464

# 66
Трябва да изляза за два часа. Много искам да оставя компютъра да цъка, ама ентъра не зацепва  smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 Феновете на Аси магия ли ни правят, що ли?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 67
  • Варна
Момичета, аз съм нова във фен клуба и всъщност започнах да гласувам от снощи, но как става номера с ентъра...сигурно 100 пъти сте обяснявали  newsm78

Добре  дошла  в   ГЕДЖЕ   клиниката, ако  си  фен!!!
    Hug Hug Hug

Пиша  ти  на  Лични!!!

# 68
Нещо става,манипулация ли,що ли,почти стоим на едно място Mr. Green Mr. Green

# 69
Момичета, нещо става от няколко минути съм на 37539630???

Потръгна засега.

# 70
И лаптопа заби на канал Д Mr. Green Twisted Evil
Тръгна,но бавно,много бавно отвори newsm78

# 71
Йес, супер ми се получи, намерих една пластинка, с която супер законтрям ентъра Mr. Green

Мрете въшки! Twisted Evil

П.П Дали няма да му стане нещо на компутъра... Thinking

# 72
Toplam Oy:37590070 - 41
Toplam Oy:37385975 - 3

# 73
  • В тъмната гора.
отговор
Съб., 16/05/2009 - 00:55 — Потребител (непотвърден) Аз съм Мишел. Една от тези,
Аз съм Мишел. Една от тези, които качват субтитрите на 1001 нощ и правят клиповете за сериала.
Не се учудих, че сте си сложили клипчетата на 1001 нощ, но щеше да е хубаво поне да ни уведомите, мислите ли че щяхме да откажем. Не отказахме на никого, който ни помоли за това.
Стотици страници превод минаха през ръцете ни, стотици часове пред компа вечер...не заслужаваме такова пренебрежение, но това си е до възпитание и интелект все пак.
Бях тръгнала да забранявам достъпа до мойте клипове със сериала 1001 нощ, но си викам нейсе..не си заслужава.
Но с "На сбогуване" няма да е така. Дамла...така се нарича момичето, чието дело е превода на новия сериал е доста оскърбена и сама ще реши какво да направи. Но от всичко това ще загубите само вие...а цената да гледате новия сериал е само едно лично съобщение във .... Месеци "работя" с това момиче и не си позволих без да я попитам да пусна "На сбогуване" в ... , форума където пиша и да я поканя да пише и да отговаря на въпросите на потребителите, почитатели на сериала.
Незнам тук каква е политика, аз не я разбирам.
Нямам какво друго да напиша, това е.

отговор
Вт., 04/06/2009 - 12:49 — admin ДО МИШЕЛ: НЕЩО СТЕ СЕ
ДО МИШЕЛ: НЕЩО СТЕ СЕ ОБЪРКАЛИ!

НИЕ НЕ КАЧВАМЕ КЛИПОВЕТЕ.

СЪЗДАДОХМЕ ФОРУМА, НО НЕ СЪДЪРЖАНИЕТО. ИМА РАЗЛИКА И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ НЕ Я РАЗБИРАТЕ.

А, ДА И ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕМ ЧЕ РАБОТИТЕ ПОРЪЧКОВО. ДА ТОЧНО ТАКА ЗНАЕМ КОЙ ВИ ПЛАЩА И КОЛКО ВИ ПЛАЩА ЗА ДА ПРЕВЕЖДАТЕ.

ЧУДЯ СЕ САМО ЗАЩО НИ МИСЛИТЕ ЗА МАЛОУМНИ, А И ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА САЙТА И ТЯХ ЗАБЛУЖДАВАТЕ.

ЗНАЕМ ЧЕ СЪБИРАТЕ ПО 500 ЛЕВА НА ЧОВЕК. ТОВА Е МНООООООООООГО БЕЗКОРИСТНО , НАЛИ?

АМИ СЪБИРАЙТЕ СИ ГИ! НЕ НИ ПРЕЧИТЕ.

НО НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТУК ДА ГИ АГИТИРАТЕ ЗА ДА СИ СЪБИРАТЕ ТАКСИТЕ. НАПРАВЕТЕ СИ ВАШ САЙТ.

ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ В ОПИТИТЕ СИ ДА НАСОЧИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ КЪМ САЙТ НА КОЙТО ДА ГИ АГИТИРАТЕ ДА ВИ ПЛАЩАТ.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ГЛУПАЦИ!

ПОЛУЧИХМЕ ИЗВЛЕЧЕНИЕ ОТ ТРАНЗАКЦИИТЕ ПО БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, НИМА НАСТОЯВАТЕ ДА ПУБЛИКУВАМЕ БАСНОСЛОВНИТЕ СУМИ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ЗА ДА ПРЕВЕЖДАТЕ КЛИПОВЕТЕ.

Това са писали в онзи форум.
от този сайт сте ни заляли с пари...по 500 лева на човек...представяте ли си....сега смееее еееехей да не говорим къде във финансовото си състояние.

Сега сериозно, досега не бях срещала толкова изтрещяли хора в интернет, буквално си плачат за престой в психоклиника.

# 74
  • планетата Земя и по точно до морето
Йес, супер ми се получи, намерих една пластинка, с която супер законтрям ентъра Mr. Green

Мрете въшки! Twisted Evil

П.П Дали няма да му стане нещо на компутъра... Thinking
Нищо няма да му стане ! Най- много да бием АСИ ! Добре дошла в Отбора на Онур !  Hug 

Mishel безсилието ражда глупост и злоба ! Откъде да знаят, колко ви обичаме и сме ви признателни ! Не могат да си обяснят как става това без пари ! А на нас кой ни плаща да стоим толкова време на компютрите ? Май пак за любов към филм и артисти става въпрос! Ама те откъде да знаят!
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 19:25 от Ari888

Общи условия

Активация на акаунт