1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 936
  • 435
  •   1
Отговори
# 225
Много приятна серия беше вчера. Спокойна, удовлетворяваща.

Всички разбраха, че Еда е много опасна. Предупредени са и са готови да се пазят. И всичко изглежда привидно спокойно.
Явно затишие пред буря...

Милата Бенну... Интуитивно знае, че Керем й изневерява, но няма "късмета" да попадне на истински доказателства и изглежда нелепа в обвиненията си.

Евала на сценаристите и режисоьора! Всъщност Керем не казва на Еда, че Шех е прекарала една нощ с Онур за 150 хил. долара. Казва единствено, че Шех не е спала с него. Но Еда е умна и събира 2 и 2. Гениално просто.

Добре, че сериите ги гледаме всеки ден, че ако трябваше да се издържат по 1 серия на седмица-две, щеше да е много по-изнервящо. Но пък ще свърши само след 2 седмици... Sad

# 226
# 227
Здравейте моми4ета!  Hug
Минавам,за да ви поздравя музикално:
http://www.youtube.com/watch?v=lklaEdbky2o
Не знам дали някой е поздравявал с него,все пак доста теми изписахте  Grinning,но е много хубава песента.Мацките от турция може ли да ми кажат Кара севда 4ерна любов ли озна4ава?Щото на български си е мургавата Севда.  Wink
И още един:
http://www.youtube.com/watch?v=s1aFrAV3d1o&feature=PlayList& … CF532&index=5
Много е красиво!
Оттук нататък наро4но не гледах редовно филмът,за да съм неподготвена.От тая серия нататък ще ми е много интересно.Е,последните 2 финални ги изгледах де,не издържах. Embarassed

# 228
Помощ!!! На 9-10 от известно време съм сама!!!

# 229
  • София
Момичета, вече сме под 1 500 000 Praynig, дайте да се засилим PeaceЕто резултата:

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 14638912
Toplam Oy:44 780 880

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire по

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 14636213
Toplam Oy:43 416 947

Peace Hug

# 230
Оставих за малко тръстиката да си сверя часовника с вас-отряда е на линия, #2gunfire е точно в целта 10 на 41 .Брей то тез младите фенове на Аси изобщо не живеят здравословно-все на компа седят Thinking Реклама да пуснем ли си мисля- български девойки и младежи на екскурзия до Турция ще ходят яе да излязат малко на въздух,та и ние да си свършим плануваната победа.Знам ли,какво да приложим та да се кротнат?!А за нас- това е балсам за душата

# 231
На 9 съм....

Лошото е, че на лаптопа номера с ентъра не става....

Пак ме саботират #Cussing out

Сега зяпам Мелодията....., сорри, но не могат и на малкото пръстче на Бинбир Гедже да стъпят... Sunglasses

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 15:56 от комикс

# 232
Ако не се включат момичетата с "ентера" на Керем и Бену им е спукана работата. Само с десетки не можем да догоним конкуренцията. За съжаление и аз съм само с 10.

# 233
Ако не се включат момичетата с "ентера" на Керем и Бену им е спукана работата. Само с десетки не можем да догоним конкуренцията. За съжаление и аз съм само с 10.
atwork tuk sam

# 234
Момичета търся тази музика,ако някой може да ми хелпне мерси  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=r8AwikQ89ZY
става въпрос за -отначалото до към 1.50мин.

# 235
 стигнахме 45 000 000

# 236
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тайфуна Шех се развихри...  Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 237
Направо такова любопитство ме изгаря - дали да не си платя 500лв., за да изгледам сериите с превод...поне следващата  Mr. Green hahaha

# 238
  • планетата Земя и по точно до морето
Идвам само да кажа , че след края на серията се нахъсих още повече ! Това са последните хубави мигове от филма ! Като знам какво ни чака в следващите серии  smile3511 smile3515
Един за всички,  всички за един !  На 41 / 10

Какво да правим като ни е едно момчето за толкова фенки !

Venetat специално за теб   love001   , защото знам, че точно тази харесваш много, колкото и аз !  Hug
Аз пак отивам на тръстиката !  Hug Hug Hug

# 239
Мале как така - аз викам нещата вече ще се оправят, а вие.... #Crazy само Шех малко полудя, ма не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт