1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 934
  • 435
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 15802902
Toplam Oy:49000200

# 316
Пендаааа! Тъкмо се размечтах за едни сини очи.....

http://www.youtube.com/watch?v=gG8vxKe892c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ofVuU9Ra5As&feature=related

и ти ме върна на нивата.... tooth tooth tooth

сините очи после, сега йок заман за либовни игри, от вратата.....на нивата / тръстиката, тук имаме избор  tooth

за влюбването след неприличното  Embarassed Wink предложение и чеееерната  Heart Eyes нощ момичетата са ти отговорили, че много я дъвкахме, моят отговор накратко - нямам такъв  Thinking  newsm78, като имаме повече време, може пак да я поразнищим, ама сега ни взеха здравето  Sick

Дафи, мила, и аз днес като видях как хвръкнаха 5 и за нула време ни пометоха направо  #Crazy Sick все едно ни показаха тоягата, след като дълго време се залъгвахме с морковчето  Sad, та ме наведоха на едни мрачни мисли, ама айде да не ви заразявам с моя оптимизъм  Stop Mr. Green Знаеш, че няма да ги оставим, само дано устискаме  Praynig

и в един момент престанах да гледам резултатите, само си цъках ....та се сетих за Том Круз в "Самурай" - "Човек прави каквото може, докато разбере каква е съдбата му"  Blush Прекалено драматично за нашия случай  tooth ама ние тук в драма си живеем  Mr. Green

това беше моето лирично отклонение   време е да се самоизритам smile3513 GO TO THE НИВАТА

Crazy Crazy Crazy

# 317
Ах, тия Аси! Тъкмо си мислех, че са се кротнали и може да си почешем малко клавиатурите, и те включиха моторетките!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Иначе момичета всичко съм чела, от 1-та тема съм тук, в началото само като четяща, ама после не издържах и се регистрирах... Hug
А иначе за Аша и Венетат съм абсолютно съгласна! Peace

Айде пак на нивата, че Пенда ша ма подгони с мотиката... tooth tooth tooth

# 318
Сега имам голяма молба налага ми се да пътувам от неделя да вторник и вероятно няма да мога да гласувам ще гледам тази нощ и утре да напредна,с #9 и ще се моля класацията да свърши дотогава,но в случай че пак изместят Бенну и Керем от 3то място моля ви помогнете им да го запазят newsm17 Praynig Rolling Eyes и усилията ми толкова време да не са били напразни

Dafi, имаш подкрепата за #9 и от мен.  По принцип гласувам за Онурови, но  от време на време пускам глас и за Керемови, защото и те са ми много симпатични, особено Бенну. Ще гледаме да не им вземат 3-тото място. Без бой няма да се дадем  #Sniper smile3508

# 319
  • до най слънчевия бряг
само наминавам да отбележа присъствие ,въпреки че нета прекъсва ,тока спира ,пак ще се борим ДО ПОБЕДА

Само ми се ще отнякъде Онур да види откъде падат милионите точки и да каже едно ЧОК ТЕШЕКЮР КЪЗЛАР  Hug

# 320
Миме в много дълбоки води ни хвърли ти с твоя въпрос и само да свърши гласуването бихме могли наистина пак да го подхванем. Чак пръстите ме засърбяха ама "няма време"
само наминавам да отбележа присъствие ,въпреки че нета прекъсва ,тока спира ,пак ще се борим ДО ПОБЕДА

Само ми се ще отнякъде Онур да види откъде падат милионите точки и да каже едно ЧОК ТЕШЕКЮР КЪЗЛАР  Hug
.
Сиренче ние за това ли се бъхтим денонощно, за едно "голямо благодаря"? Аааааа друга награда чакам аз.
Добре, че мъжът ми е в командировка и не знае какво правя по цяла нощ на компютъра.  Joy Joy Joy Обаче ако шефът ми разбере какви ги върша по цял ден на работа, не в клиника ами направо на борсата ще ме изпрати.   smile3515 smile3513
А сега с бодра стъпка към тръстиката  261uu

# 321
Venetat, и моя е в командировка! Joy hahaha Joy Да не сме ги пратили на едно и също място! Mr. Green
А за работата да не говоря, от декември почти не работя ooooh! ooooh! ooooh! Добре, че сектора е малко в криза, та почти не могат да ме хванат... Heart Eyes

# 322
Venetat, и моя е в командировка! Joy hahaha Joy Да не сме ги пратили на едно и също място! Mr. Green
А за работата да не говоря, от декември почти не работя ooooh! ooooh! ooooh! Добре, че сектора е малко в криза, та почти не могат да ме хванат... Heart Eyes
Ако сме ги пратили на едно и също място - добре, ама да не говорим за един и същи мъж?  Joy Joy Joy hahaha Че май имаме сходни вкусове  Joy Joy  Hug  Peace

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 02:40 от Venetat

# 323
  • София
Най-после направихме разлика от 3 000 000 Hug

Görüntülenme 15900061
Toplam Oy:49 473 200

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 15897896
Toplam Oy:46 467 040

Peace Peace Peace

# 324

Айде пак на нивата, че Пенда ша ма подгони с мотиката... tooth tooth tooth

А, Миме, аз не съм такава  newsm56 Embarassed, самосезирах се
ама вие сте толкова съвестни, при мъже в командировка тук чукате,  smile3501 smile3521
а щом Сиренчето без нет и ток се справя, никой не може да ни бие  newsm10 smile3534

ади, па Онур такова посрещане Ша му спретнем, свят да му се завие

http://vbox7.com/play:a63e58b8

само да не я докараме до

http://vbox7.com/play:ae74584f

Crazy Peace Hug

# 325
  • София

ади, па Онур такова посрещане Ша му спретнем, свят да му се завие

http://vbox7.com/play:a63e58b8

само да не я докараме до

http://vbox7.com/play:ae74584f

Crazy Peace Hug

Пенда,  смея се с глас Joy Joy Joy,  а около мен е пълна тишина, само се чува цъкането на ентъра! Peace
Откъде ги вадиш тези клипове, ще ме умориш!

Хайде още малко да поцъкаме Peace

# 326
  • планетата Земя и по точно до морето
Еххх най-сетне 3 170 000 разлика !!!  smile3533 newsm44 newsm68 newsm44   Страшни сме !!!!  Hug Hug Hug

# 327
  • планетата Земя и по точно до морето

Toplam Oy:49760540

Аз съм до тук ! Още малко има до 50 000 000 , но не мога повече ! Утре пак, т.е днес !  Hug Hug Hug

Ама и Аси имат нощна смяна ! Не е като нашта ама не лягат бе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 03:47 от Ari888

# 328
  • София
Görüntülenme 15940413
Toplam Oy:49 761 100

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 15939752
Toplam Oy:46 523 570

Достойна разлика от 3 237 000 Hug Hug Hug

Компютъра започна да бойкотира, затова ви казвам лека нощ!

# 329
пенда, Ari888, Kati52 и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

a, и mar_tomova мернах, ама докато я копна, тя изчезнала  newsm52
и вие, момичета на польето  Hug

мислех да го докараме до 50 000 000 тъкмо да си дочета книжката, но вече  smile3507 Sleeping

лека (или успешна   Peace) нощ от мен   Hug

Görüntülenme 15949514
Toplam Oy:49814550

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 15949534
Toplam Oy:46559740

Общи условия

Активация на акаунт