Още мъничко остана всички Юнски бебчета да гушкат мама! Тема №73

• 14 566
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Зависи колко ката са дрешките. Ако у вас е около 22-25 градуса на бебето му стига боди, тънко панталонче и чорапки.

# 106
Ухаа  изчетох ви всички  Crazy

Честито на новите ни попълнения , на мамите бързо въстановяване   bouquet  bouquet

Катеринка , много са сладки малките принцески , пу пу

Феникс , прекрасен разказ за раждането , дано на всички момичета които им предстои да е толкова лесно и безпроблемно раждането, а малките са уникални , верно много си приличат  Hug

Близначкова , защо с еспумизан морите коликите , от други мам изнам че въобще не помага . Вземи Колиеф какпи или Био Гая , те са най-ефикасни , няма да ги спрат , но ще ги намалят значително . Дано бързо да отминат  Peace

# 107
Здравейте Hug

Честит син Богдан на Sv. да са живи и здрави

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИСИ

Аз до към 1 часа такова въртене и ставане му ударих,че се изнервих,но после като му ударих един сън без да се будя
само да се завъртя,та чак до 9:30

Катеринка бебките са много сладки,както и всичките ни бебчета

# 108
Честито на Sv. и от мен. Много щастливи мигове им пожелавам на цялото семейство!

Лейла, към "списъка ти" против колики добавям и масаж по часовниковата стрелка на коремчето, който се извършва с цяла длан Peace Е незнам колко помага, но съм го учила Thinking

# 109
Сетих се да попитам и друго - имате ли си на идея дали могат да бъдат опасни за бебето при самото раждане такъв вид гъбички?
Ох не знам нещо много се паникьосах. Аз чакам всеки момент да раждам, а сега се оказва, че тепърва гъби ще лекувам.

# 110
  • Варна
Здрасти братство! Немога да ви изчета бре.

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО ДА ГИ РАДВАТ!

Ние бяхме на гости, после за риба и затова ме нямаше, радвам се че имаме още сладки бебоци.  doh Щях да питам, според вас, ако е много горещо, като изписват бебчо, задължително ли е да е с дълаг ръкав и ританки или може да е по късо ръкавче и тънка пелена.

# 111
Честито бебе на SV - много хубави дни да има ,цялото ви семейство.

Gamby: Я хващай родата да оправя къщтата и пий една бира ,че след това няма време.

Нашата сладурка пие капки Еспумизан за бебета п/в коликите имат добър ефект,някой беше питал.От тях пръцка ,изаква се и след това е спокойна за храненето. Peace

# 112
Честит син на СВ. , да е жив и здрав , много да ги радва    Hug.

Аз съм приготвила едно гащеризонче с къс крачол и ръкав , ако времето е топло така мисля да я изпишем мишката, а и чорапки.

Феникс, страхотни снимки , наистина изглеждаш много свежо.

Близначкова, дано намерите лек за коликите на бебките  Praynig.

Катеринка, ей , големи красавици твойте момичета  Heart Eyes.

# 113
Моите са с боди с дълъг ръкав и ританки.Чорапки все още няма такива,които да им стават Crazy
Чакам още малко и ще им слагам къси крачоли и ръкави.Те ако са в слинга,доста ще им е топло с дълги...

Мисля да поизлезем за малко,че баткото нещо не е много щастлив затворен у дома.
Ще ми се карат,че е рано за извеждане,ама кво да правя...пък и Ясен го изведох на 8мия ден,че щях да полудея затворена между 4 стени.

# 114
Здравейте, момичета!!!  Grinning
Аз прескачам за малко да погледна какво става, че нямам нет...да видим докога.
Имаме си много нови бебчета в темата - честито на новопоявилите се!
Аз вече доста се притеснявам, защото още не сме напълно готови, но напредваме.
Говоря на бебка да чака баба си и вуйчо си, пък дали ще ме послуша...  Laughing

# 115
  • София
Sv Честито ти момченце!

missi Честит рожден ден!

за слинга на мен ми донесоха страхотен с халки, но Марти отказва да лежи в него  newsm78 За новородено май не може друга позиция. Вече се чудя дали да не купувам кенгуро, защото иска само на рамо да го нося.  Rolling Eyes

# 116
gamby, според мен каквото и да е времето бебето трябва да е с дълъг ръкав и крачоли. Все пак терморегулацията им не е осъвършенствана и има риск от изгаряне или изстудяване. Това си е лично мое мнение Peace
Аз съм приготвила боди с дълъг ръкав и дълги крачолчета, ританки, камизолка, чорапки, шапка, ръкавички и пелена. На място ще преценят какво точно да облекат.

# 117
Днес в 08:43 ч. със секцио се е родил малкият Теодор на мама mgamisheva. Той тежи 3940 гр. и е дълъг 50 см. Двамата се чувстват прекрасно.   smile3504

Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мама!  smile3525

# 118
Миси, честит рожден ден   bigdance2 newsm18 newsm38   Желая ти животът да не престава да ти поднася приятни изненади, а малката сладурка с всеки изминал ден да те радва все повече!  newsm51

На мен днес ми е тъпо и ще се включвам само да ви съобщавам новини, ако има такива.

Лек ден и успех на раждащите  newsm10

# 119
Честито на Мgamisheva да са живи и здрави

Общи условия

Активация на акаунт