Още мъничко остана всички Юнски бебчета да гушкат мама! Тема №73

• 14 563
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Честити синове на SV и mgamisheva!Да са живи и здрави а на мамите бързо въстановяване!  bouquet  bouquet

Миси честит рожден ден!Да си жива и здрава и най прекрасната мама на света  bouquet

Момичета аз преди малко се върнах от прегледа ами стана ми още по притеснено  Tired имам 1.5см.разкритие но водите ми са страшно малко а плацентата е стигнала последната фаза на стареене  Cry Бебка като я видях така свитичка на тясно и ми стана още погадно Cry
Доки ми вика до вторник ако не родя да отида да ме види и сигурно ще ме праща в болницата да ми предизвикват раждането защото не трябвало да се дочаква термин в никакъв случай Rolling Eyes
Оф така ми стана тъпо че чак ми се реве явно вече здраво ме избива нервата а така се моля да тръгне само да се ражда Praynig
Имам един малко тъп въпрос но не питах доки та ако някой може да ми отговори :Може ли да имам разкритие без да ми е паднала тапата newsm78

gambyq ,Фантазия радвам се че сте добре   bouquet
Франчи стискам ти палци и на тебе всичко да мине бързо и безпроблемно  bouquet

# 121
Честити бебоци на Sv. и mgamisheva!Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!  newsm51
Миси а на теб честит рожден ден с най-добри пожелания и много късмет!  newsm59 newsm51

А що се отнася до гъбичките, аз имам инфекция също, но не гъбички, а нещо друго е мойто не го запомних  newsm78 и глобулите, които на мен и изписаха са флажил! - 10 дни всяка вечер по едно!
Слънчев ден на всички мами желая и чакаме още бебоци днес, айде не се стискайте - вижте само на колко много ви е реда! Rolling Eyes Laughing

# 122
Честито на mgamisheva! Браво, какви големи бебета се раждат. Така исках и моето да е по-едричко, ама то - фъстък.
Франчи, благодаря ти за мнението. И аз мисля, че май го претоплям, но за всеки случай отиваме при педиатърката да види пъпчиците.

# 123
Честито и от мен на mgamisheva !!!

# 124
Честити мъжки рожби  на SV. и mgamisheva!Да са им живи и здрави!!!
Миси, честит рожден ден с най-добри пожелания и от мен! happy bd
Михайлова не се притеснявай щом са ти казали за вторник, значи има още време. И аз предната бременност бях с остаряла плацента месец по рано, но бебка се роди 4 дни преди термина, тогава всяка седмица ходех на запис за тонове и те бяха наред затова изчаквахме. А казаха ли ти колко см. са околоплодните води-вчера ми казаха, че опасно е ако са под 2.5 см., и тогава се предизвиква раждане, моите бяха 6см., предполагам че и твоите са си над 2.5 щом са те отпратили. Лекарите казват, че ако бебка не се храни добре природата си знае работата и ще тръгне раждането. Hug Иначе и аз имам точно толкова 1.5см.разкритие и не ми е падала тапата, така че може.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 13:13 от vanny_76

# 125
  • Germany
Честито на mgamisheva! Да й е жив и здрав сина!

# 126
Момичета, отивам май за последно при свеки да не се чудите къде съм.
Ако има нещо ще пиша!

Леко раждане на всички, на които предстой тези дни! /и аз може да съм от тях! Mr. Green/

# 127
Честито на SV. и mgamisheva да са им живи и здрави мъжете.......

Аз сега се връщам от 1 градска......утре в 10,30 ще ни изпишат......малко остана......сега отивам да се цедя........

# 128
Честити  бебчета на Св. и mgamisheva!
Михайлова, стискам палци бебка да се ражда по-бързо и да нямате никакви проблеми! Много се радвам че най-накрая успяхме да се видим и да си поговорим в чакалнята на гинеколожката Simple Smile
Да взема да се отчета след консултацията и аз. Бебока е доста едричък. Тоновете му са добри, водите са намалели което било нормално, но плацентата го изхранвала добре. Най-накрая и мен ме прегледаха за разкритие. Не ме заболя много, но потече малко кръв. Като се прибрах потече още повече и се поуплаших, но сега спря  Thinking Прочетох че след преглед за разкритие се случвало понякога така. Предполагам че и докторката щеше да каже ако има нещо обезпокоително в това  Thinking Имам 1см разкритие и доста контракции. Според докторката до 10-тина дни бебето би трябвало да се роди. Дано да е познала  Praynig

# 129
Честити бебчета на Amorevole, SV. и  Mgamisheva живи, здрави, много щастливи, а на мамите- бързо възстановяване!
Bliznachkova, и аз си мислех че от инфакола няма ефект /след като пробвах и всички останали/, но като пропуснах да им давам капките на едно-две хранение и стана още по-зле положението  ooooh! За Colief знам че много запичат бебчетата и после ги боли защото им е трудно да се изакат, но иначе действали  Peace Пробвай да ги слагаш да спинкат по коремче в/у възглавнчка през деня, при нас само това е спасението, е и все пак си давам инфакола, защото доста ги облекчава!
Феникс, Катеринке, и двете изглеждате прекрасно, а за двойните ви радости - нямам думи! После може да нахлуем в другите форуми и да им се похвалим с най-прекрасните юнски близначета! Абе изобщо всичките ни бебчета са прекрасни  Hug
Франчи, успех  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и дано в най-скоро време се срещнеш с дамата!
Стискам палци и на Viper, дано всичко да мине бързо и неусетно при нея !
Somebody, успех и на теб на прегледа  Peace дано чуеш това което искаш   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Mil, приятна среща с прекрасната София утре   bouquet
Aya, ми се губи да сподели и тя как приемат батковците малката принцеса  Rolling Eyes
При нас положението с храненето е трагично, както до миналата седмица се хранехме с мъки и молитви, от тази се будят на два часа и половина и изяждат по 120мл., ако им дам повече изяждат и по повече, но ме е страх да не им разширя стомахчетата. Съвсем се объркахме с това хранене  ooooh!  Crazy Коликите продължават да си ни мъчат. За кърма да не говорим, гледам да се цедя на 3 часа /когато съм вкъщи/ но... слаба работа, почти изцяло сме вече на сух боклук, може би на това се дължи и повръщането след всяко хранене  newsm78
На всички които са още 2в1- наслаждавайте се на най-прекрасните моменти от бременността, че скоро няма да имате тази възможност  Peace

# 130
Здравейте мами и от мен..
Аз да продължа с честитките за новите мами: Честито на SV. и mgamisheva да са живи и здрави
Като ви чета с тия разкрития и тапи и течения май доста ще уредее списъка на чакащиге скоро  Laughing

# 131
Днес в 12:22 ч. дългоочакваната дъщеричка на Viper е поела първата си глътка въздух. Тя се казва Катерина и тежи 3650 гр. и е дълга 53 см. Майка й е много щастлива, че най-накрая и на нея й се е случило това щастливо събитие. Двете се чувстват много добре.

Пожелавам им от все сърце безброй щастливи мигове занапред   love001

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 13:55 от Gydelichkova

# 132
Ехеееее каква чудесна новина!
 ЧЕСТИТО НА Viper - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 133
И още една новина:

Днес в 11:11 ч. с планово секцио в 1Аг Св. София di_anna е родила своя син Калоян - 3260 гр. и 49 см. В момента мама е в реанимация, но е добре.

Да са живи и здрави и двамата и много да се обичат!  smile3525

# 134
E-e-e браво на viper, най-после се е успокоила милата, дай е честита малката принцеса и бързо да се възстановяват!!!
Честито синче и на мама di_anna!!!

Общи условия

Активация на акаунт