Още мъничко остана всички Юнски бебчета да гушкат мама! Тема №73

• 14 561
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
greenlife не е ли с червеникаво течение тази тапа...? малеее, айде дано скоро да ти честитим и на теб!

ами ха дано  Wink
прозрачна слуз била, но можело да има и малко кръв, не било задължително. Може и да е само част от тапата. Аз съм се настроила да чакам, пък когато тогава.

аа Славена багажа е стегнат от 3 седмици вече  Grinning

# 151
Добре дошли на

Георги; Виктор; Александър; Богдан; Теодор; Катерина и Калоян

да са живи и здрави и само хубави неща да им се случват в този живот Simple Smile

ох, на мен ми е почти невъзможно да изчитам темите, та сигурно ще си дам почивка от форумите, до по-добри времена.

За килограмите - някой от тях ще си отидат от само себе си (при някой щастливки - всичките  Mr. Green), за други ще трябва да се поизпотите ... но като цяло - искате ли да си възвърнете формата, положите ли усилия - ще си я възвърнете. Малко упражнения, тичане, каране на колело, кой каквото го влече - диети, разделно хранене, ограничаване на калориите и пак ще сме същите. За по-мързеливите и много суетните има пластична хирургия  Mr. Green Само не бързайте много - все пак и таза се е разширявал и трябва да се прибере - правилото е за 9 месеца се качват, за толкова се и свалят  Sunglasses

За коликите - освен даването на капки - дръжте децата по-дълго изправени, за да се оригнат. Ако ги храните със шише - внимавайте биберона винаги да е пълен с мляко, за да не засмукват въздух. Редовното пълнене на памперса също намалява коликите - та ако имат проблем малчовците - помогнете им с леки масажи на коремчето, свиване на крачетата. За най-тежките моменти съм чувала за някакви номера със сушоар - ама не ги знам точно какви са.

# 152
Лелее,много мами,много нещо,браво,браво-да е честито на всички радостното събитие и много хубави емоции отсега нататък!  bouquet  bouquet  bouquet

newsm59 на Миси! Да бъде обичана майка и съпруга!

Ая, как е Бобо-оправя ли се,радвам се,че лека-полека се нагаждате с Емма. Аз не бих я будила докато спи-дори и по-късно да я накърмиш,ти ще си събрала и повече кърма дотогава и така ще удължиш постепенно интервала между кърменията,ама ти си знаеш,де.

Оф,тия колики  - с баткото бяхме трагичен случай,нищо не помагаше кой знае колко.Почнаха още от изписването и докато не мина 1 месец,беше голям рев.Нямаше сутрин,нямаше вечер,нямаше нощ-по всяко време ревеше. Представям си какво й е на Близначкова-това,умножено по 2 ooooh!. Всички капки сме пробвали-имам добър спомен от Бебинос(български), от затопляне с ел.възглавничка на коремчето му,сешоара Peace(добре действаше в безнадеждни ситуации) и много гушкане. Чай на Хип от копър също съм давала и го успокояваше. Ако се сетя още нещо,ще пиша.

Greenlife-при мен тапата падна  няколко часа преди раждането,но имаше тъмна кръв в нея. Знам,че ако е прозрачна,не е задължително веднага да почне събитието.Ти сама ще усетиш ако започнат регулярните контракции.

# 153
Еее браво на Viper честита и принцеска

Честито и на мама di_anna

Да са живи и здрави бебоците

Аз тръгвам при доки,много ми е напрегнато какво ще ми каже

# 154
Честити съкровища на мама Вайпър, мама Диана, мама mgamisheva   bouquet  Бъдете много щастливи и горди майки на своите прекрасни бебенца, а те дано винаги да са здрави и щастливи  Hug

Днес бях на консултация в ТК и термина си остава 24.06. бебето е много ниско и главата вече се е завряла в таза и едва успяваше да го измери на ехографа.  Всичко е наред и каза, ако другата седмица не съм родила в петък да ходя пак.

По повод на изтеклото розово от бяла свещичка, каза че било нормално и няма повод за притеснение.

Смятам, че в това горещо време бебето не трябва да се навлича, но поне първия месец кожата да не се излага директно на слънце.

# 155
Ние се разходихме за половин час и после заспахме всички Mr. Green
Децата и досга къртят.
Разбира се,като се събудят,ще са гладни и напикани и тримата и ще ми дойде малко нагорно,но сега си гризкам бадеми пред компютъра и се наслаждавам на почивката Grinning
Петя,позите за новородено в слинг са две-освен легнало/люлка/,може и изправено,със свити разкрачени крачета като жабче /кенгуру/.

Да ви се похваля,моят корем почти се прибра-не вярвах след близнаците да стане толкова бързо.
Но разширените вени си седят и много ме дразнят!

Хайде до после,че някой се събуди Heart Eyes

# 156
Ох, човек като не влезе тук половин ден и може ферман да изпише  Mr. Green.

Забравих да пожелая на Франчи приятно изкарване (последно 2в1 при свеки) и дай боже да ни зарадва после с добри новини за бебка  Hug

Грийнлайф, успех на теб  Peace

Забравих и да се похваля, че днес си прибираме момченцата и живот и здраве довечера ще сме пълна къща  Heart Eyes

# 157
  • Варна
Еха браво още бебчета, да са живи и здрави и те и техните татковци и мами.

Благодарим за отговорите, ще продължавам да споря с бабите.  А бе хора мноого стряската с тези прегледи за разкритие на мен вече 3 път ми се разминава да обяздвам магарето, ама на 10 на ЖК няма на къде, дано се сдържа да ненаругая някой, че после кофти ще ме гледат.

Михайлова- вярвам, че всичко ще е наред, мисли позитивно, ти си добър човек и неможе да ти се случварт лоши неща, а само хубави.
Bella - радвам се, че се включи, а за биричката аз никога не я изоставям каквото и да правя.  beer

# 158
Мерси мацки! Макар, че засега нямам никакви контракции, нищо различно от друг ден. Няма да е днес мисля. Най-много съвсем да се психирам сега и вместо през два часа нощем да ставам през 1 до тоалетната  Grinning
Но за всеки случай пак направих проверка на бойната готовност - багаж по списък, епилиране, преглед по гардеробите, неизпрано пране и т.н. Лудост ще ме хване вече. Пак като не съм хванала прахосмукачката - оставям това удоволствие за мъжа ми.
И накрая ще взема да пренося  Grinning  и да съм за лудницата след 2 седмици.

Гамби на мен ми правиха профилактично преглед за разкритие преди 10 дни и нямах никакви проблеми - нито болки нито кръв. Не беше много приятно, но поносимо със сигурност.

# 159
Оле браво на обебилите се мами. Честито на Viper, di_anna и mgamisheva.    Hug Hug Hug

Promiscuous Girl и Nadeto Благодаря Ви за отговорите. Дано се справя с това. Hug

# 160
  • София
                                                              Честито на Viper, di_anna и mgamisheva
Да са ви живи и здрави бебоците и скоро с тях във вкъщи да ви радват и зареждат с емоции!
На другите мами спокойствие и вас скоро ще ви чакат нови емоции! На мен ми остава още една седмица до термин , ако не дойде до тогава ще почакам още малко беба да се сети за мен. newsm78

# 161
Някой беше питал за къпането, докато си сама и бебето е с теб..........аз го слагах в количката, шезлонга или кошницата за кола и пред банята, за да го виждам и се къпех на бързи обороти, но сега с баткото не знам дали ще стане  Thinking

Или въпроса беше, ако си сама как да изкъпеш бебето  ooooh! еми те бяха отговорили, ама и аз да се изповядам  Mr. Green приготвям всичко предварително и докато е малко може и на мивката, а може и да легне в коритото, което е със стойка и така.

# 162
    Здравейте! Включвам се набързо, и гледам, че първата страничка се напълнила с бебоци тея дни, в които не съм чела, да им е честито и да са живи и здрави!
    Днев ми е терминът, а пак нищо, от ЖК ме пратиха в Окръжна (явно ги е страх да ме преглеждат за разкритие). В Окръжна попаднах на много симпатичен доктор (д-р Якуб), прегледа ме и каза, че имам съвсем малко разкритие (почти никакво) и каза във вторник да отида пак, ако не съм родила. И остава пак да чакаме, какво да се прави... Успех на всички, на които им предстои голямото щастие тези дни, стискам палци на всички нетърпеливи майчета, чао засега!  bouquet

# 163
  • Плевен
Здравейте, прекрасни!

Благодарим за хубавите поздрави и пожелания от мое име и от Преслав!

Честити бебенца, на всички, родили през последните 3 дни! Да са живи и здрави и много щастливи всички мънички бебчета и техните родители! Целувки на всички!

Ние сме си вече вкъщи! Чувстваме се прекрасно психически и физически! На обяд си дойдохме, педиатърката идва, всичко е наред.

Раждането мина болезнено, но бързо и в чудесни ръце бяхме, и съм много доволна от крайния резултат  Heart Eyes Кърмим се успешно, имам кърма, но там 3 дни му даваха и добавка и сега ще се мъчим да я махнем, което засега е малко трудничко. Иначе Преслав е страхотен и пожелавам на всички ви такова щастие!   Heart Eyes

Сега се връщам да ви чета и после ще кача и снимки. А сега чакаме кака Андреа да се върне от ясла и да се запознае с прекрасното си братче  Flutter

Хайде поздрави засега и като наваксам с четено ще се включа пак. Успех на всички, които ще родят до следващото ми включване! Peace

# 164
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МИСИ.  bouquet
Честит да е и малкият Теодор на мама mgamisheva.Нека да е здрав и много послушен, а на мама бързо възстановяване newsm10

Общи условия

Активация на акаунт