Израел39

• 22 270
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • T"A
Танче, аз не мисля, че Буболина ще се пече на плажа.
Тук в летните месеци, ако излезнеш на обяд за час-два ненамазан, можеш да изгориш, слънцето е безпощадно   Rolling Eyes
И аз изгарям в Израел, а си ме виждала на снимки, че не съм от най-беличките  Grinning

Бубе, на плаж бих ти препоръчала следобяд или рано сутрин. Ние ходим след 16:30. Иначе е опасно, наистина, не е просто вманиачаване, статистиката на заболели от рак на кожата в тази страна е умопомрачителна  Sad

А и е вярно, че тук ценят светлата кожа, не е както в Бг, където тенът се смята за плюс във външния вид  Peace

С по-ведро настроение да продължите седмицата   bouquet

# 91
  • Някъде там...
Аз на плаж не ходя ,но се прибирам от училище точно в 1.30.Днес се прибирах с автобус наложи ми се да чакам 10-15 мин. на спирката и ми стана зле  Confused спах цял следобед... На плаж ходя само вечер и то за бира с цаца  Mr. Green А и в Родос съм ходила на плаж ама там се събирахме българи играехме билот и разбира се пиехме бира  Mr. Green
Аз и очилата трябва да сменям,че моите не са достатъчно добри за тук а са Полароид,но по-нанатък ще купя нови  Peace

Днес имаме "ново двайсе" в Улпана  Mr. Green Имаме си индийка,женена в процес на развод от 11год е тука с две деца.Мъжа и е алкохолик,не работи тя също...Първото което каза като се представя ,е че страда от постоянна депресия   Rolling Eyes Посредата на часа стана и си замина заряза всичко тетрадки учебници и се изнесе  Mr. Green Освен това като ходеше до тоалета си оставяше чантата на бюрото при учителката (нищо,че преди това заяви,че няма пари  Mr. Green )
Живота е весел а лудите живеят в Мигдал аЕмек  Mr. Green

Лайла тов  smile3524

# 92

Цитат
Живота е весел а лудите живеят в Мигдал аЕмек  

Бубале, лудите са навсякъде, в един момент ще им свикнеш и няма да ти прави впечатление Mr. Green

Добро утро!
     Кафенце и закуска Grinning

# 93
Добро утро! Мерси за закуската и кафенцата хем различни видове за всеки вкус.

Бубе много готина рокличка мой тип и цвета също и прическата готина.
Пете мерси въведе ни в новата лятна тенденция на педикюрите  Mr. Green
Ментичка, а твоя мъж къде се е научил да жунглира - имам специално отношение към цирка и ме заинтригува с това жунглиране.
За жената равин с шоколадов тен  Shocked много се изненадах.
Танче колко време ще ти липсва дружката Мади?

На всички  Hug

# 94
Боряна , при реформистите може много неща да видиш , които са нетипични за ортодоксалния юдаизъм .

Мимкис, hahaha как не те е срам  - к'ви са тия мръвки и то беконче  свинско в тоя върло страстен сандвич  Joy  
Танче ,  Heart Eyes ... а детето радва ли се , че отива  ?

Суничка , мани... приказака  да става !   Grinning

Днес паркирам вече на задна и  от 3-тия път успях най-гладко . Инструкторът каза : "не е зле , не е ...". Камцан !(скрънза) Свидят му се комплиментите  hahaha , обаче  аз нали  прониквам в мислите на хората - стига ми  Flutter ...

Ето сайтчето на "МОРАН" (обувките ):

http://www.moran-shoes.co.il/

Моите са на 900 като цъкнете долу под снимката ....От там  номер 4-ти по ред - бордото (948 като моделче) . Много качествени обувки , израелски са си. Hush puppies ряпа да ядат и по качество , и по удобство , и по цена . А ми бяха любима марка , докато миналото лято не пробвах на Моран (имам и черни сандали тяхни от миналата година).

Хайде и от мене за разхлаждане :

ЛимоНАНА  Flutter .....

# 95
  • T"A
Съничка, той не може всякакво жунглиране, а само с определен вид уред  Peace Учил се е сам, а и в Тел Авив тези, които продават уредите, винаги са готови да ти дадат да опиташ, да ти покажат, да те научат... Преди години се е научил и сега си взима тези уреди, когато сме на пикник, най-вече, ако излизаме с деца, защото за тях това е магия, увличат се да гледат, не веднъж разплакано дете е забравяло за какво плаче, защото се е заглеждало по въртящите се в различни кръгове "джаги", и с огън го прави, но последно взе светещи, та няма нужда от огън. Той умее с този вид:

Новите му са подобни на тези: Казва се stardass (името е линк към снимка)
Производителят е израелски: http://www.speevers.com/ знаят си работата  Peace на плажа на барабанистите правят страшно шоу  thumbsup

На дневна светлина цветните лентички дават ефект: http://www.youtube.com/watch?v=uVCqg5S0AFQ
Несравнимо е със светлинния ефект: http://www.youtube.com/watch?v=0tgSRwL_rmY  Grinning

А при теб от къде е интересът към цирковото изкуство?

Пете, обувките са много сладки и изглеждат удобни  Peace Със здраве да си ги носиш! В червено ли си взе?

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 11:24 от Mentha

# 96
Точно същите  Party 

# 97
  • София-България, Израел - където си поискам
Пете, честити ти обувки Peace със здраве да си ги носиш HugТази марка и на мен ми е любима Peace като бях бременна си купих от тях, страшно удобни ми бяха.Тук в Бг за съжаление не ги продават Cry.
Танче, за пръв път ли се делиш с детенце? и аз бях така първия път, сега се радвам ,като ги вземат  за няколко дни.Събота и неделя бяха при нашите, а аз използвах да подредя и изчистя къщата Laughing.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 13:26 от jakinik

# 98
Пете,честити ти сандали,със здраве да си ги носиш!

Аз обаче такива сандали не нося,тоест равни,обезателно с ток,че  ми се подбиват петите Laughing

Направо завиждам на тия,дето имат баби,и им вземат децата да ги гледат!Сега както е ваканция,24ч е с мен,а иначе много обича да хойка моето дете Laughing,само  да я покани някой!

# 99
Пете,много хубави обувки има в този сайт.Размечтах се ... Rolling Eyes     да са ти честити обущетата! Grinning

Жаки ,не ми е за първи път да се разделяме ,ама всеки път ми е като за първи...Звъни снощи по телефона и реве - мъчно й било,а аз само преглъщам да не ревна ,че тя ще се разстрои още повече...душичка ми е .Ама днес батко й се прибира от екскурзия и ще си има компания.

Мента ,защо не може да се жонглира с всичко ? newsm78Иначе ,браво на Ментов - радва децата.  

Бубе ,в улпана трябва да имате и психолог( а може и психиатър).Гледам някои "сдават багажа".

Милата ми Аничка ,цялата е в обриви - умната й майка - лакомия - пържи и яде панирани скариди ,а на бебе явно не й понасят.Риба съм яла и на нея съм давала ,ама ей на - от скаридите какво стана.Хем дори не ги е близнала ,само от кърмата и пак .... Sick Така,че ще забравя някои морски храни ,докато кърмя - то само скариди обичам ,другите са ми голяма смрад.... Sick

Изпих поливн бира и как ми се доспааааа .... smile3507

# 100
  • T"A
Танче, със всичко може да се жонглира, но моят мъж може само с тези въженца, с тях жонглирането е по-друго - не се хвърлят, а се въртят по определен начин  Grinning

Съчувствам ти и за Аничка, и за скаридите. Hug  И аз много обичам, на българската сватба това ядох (кралски скариди в доматен сос), въпреки че е голямо мърляне, а аз уж пазех роклята за следващата церемония  Blush Шоу!  Laughing Тук, ако в менюто на ресторанта има скариди, не ме питат какво ще си поръчам, вече се подразбира... Но знам, че и бременни приятелки са избягвали скариди, явно и при кърмене има риск  Confused

Бубе, очаквам новите приключения в огледалния свят  Laughing

Слънчев следобед на всички, аз тичам по задачи...  newsm49

# 101
  • На дивана, под юргана
Като стана дума за сандали, аз предпочитам тези: http://sourcevagabondshops.com/com/

# 102
  • T"A
Като стана дума за сандали, аз предпочитам тези: http://sourcevagabondshops.com/com/

Ха, т.нар. израелски сандали  Grinning според мен един от всеки втори мъж в Изр има такива, но и жени ги носят. Казват, че са най-добрите за походи сред природата - можеш да джапаш в някой ручей, или да се катериш по стръмното, и били страшно удобни.
Единствените сандали, които моят мъж е склонен да носи  Rolling Eyes

Тигър, ти имаш ли такива?
Между другото, и iGo била израелска програма  Peace

# 103
 Тигрис, като марка или като вид , тип ? Мъжките  "caterpillar"   са страхотни .Не само сандалите , а и  зимните , а сега са направили нещо като маратонка - обувка.

На сайта на моите сандали  ако   идете на списъка вдясно и натиснете на 5-тия ред ще видете  видео от фабриката.

Мента , то всичко "наше" под прикритие  Joy

# 104
  • На дивана, под юргана
Петя, и като вид, и като марка.

В момента съм с едни на Nimrod. Подобни са на вид, но няма да са така издържливи... май само за 2 г. ще издържат... Та следващите ще бъдат от тези на Source, макар и малко по-скъпи мисля, че са по-добри.

Какъв дъжд започна тук... всъщност - градушка!

Общи условия

Активация на акаунт