Колко кг сте , а колко искате да станете ?

• 65 714
  • 522
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм висока 173см тежа 74кг цел 62кг

# 241
26ти август 2009-родих-бях  65-67 като се прибрах у дома-ръст 158,второ рж.Днес вече съм 45 гк-в последстиве от различни неща ,които правех или пиех..и .не малко "гърч" от мойта малка  инквизиторка Grinning ама какво да се радвам...не държа на кг..каква файда като пак съм с гадния целулит и бричове #Cussing out...искам си тялото от 2008ма ,но май това е химера Sad

# 242
1.80, 80 kg - цел 67-68 kg

# 243
  • Лондон
1,60м 53-54кг искам да съм 50кг(колкото преди да забременея).От утре съм на диета,дано ги смъкна Sad

# 244
167 съм висока и 67-68 кг тежа. Искам да стана 57 кг. Или поне 60 на първо време.

# 245
162 см 53кг-цел 50 кг

# 246
  • SA
163 см и в момента сьм 51 кг. Цел- 47 кг.

# 247
  • София
Отново в групата.
160см,в момента съм 51 кг.ЦЕЛ-47,46 Simple Smile

# 248
163 см. -98 кг/ на 01.01.2010/
163 см. -88 кг /на 16.02.2010/
163 см. -68 кг / на кукуво лято Simple Smile / майтап, но наистина на лято ще съм толкова, щото съм инат! Simple Smile smile3534

# 249
  • София
каква е диетата

# 250

Кафе и цигари,предполагам  Sunglasses Може пък и Дюканчо  да е  Thinking
Бъзикам се.Незнам каква е диетата й,но аз съм сваляла 8 кг за 13 дни точно с диетата НИЩО  Crazy Общо взето всичко е възможно с голям инат,упоритост и неядене /за екстремално бърз резултат/ ,но после доста бързо се връщат,ако пак започнеш да си ядеш както преди.

Ако съфорумката има някаква друга тайна диета,която вклчччва ядене нека сподели  Praynig

# 251
elfi4ka ,  ама че весело изказване Simple Smile хубаво е да накараш отсрещния да се усмихне Simple Smile ПОздрави за което Simple Smile newsm44 smile3532  love001
Тайна ли ....... ами не знам ...... главното което правя, е че престанах да плюскам и да намирам утеха в шоколада Simple Smile
Искате примерно меню? ето днешното:
закуска:греипфурт 2 бр
обяд: зеленчукова супа /зелен боб, спанак, брокули,лук,  едно бульонче и кис. мляко/ и сварено кисело зеле без олио
вечеря: може би малко пилешко и пак зеле

Диетата ми няма име. Използвала съм за основа Дюкан и Диетата със зелева супа. Само че всичко е видоизменено, както на мен ми харесва. Зелето ям печено, а не на супа. Супата ям в огромни количества, само че е зелена а не зелева. Пия много вода, мажа се с антицелулитен на Леокрема / да не стане реклама, ама наистина съм доволна от него/. И съм стигнала до извода, че за да слабееш, трябва да ядеш! , защото в противен случай, забавяш метаболизма си и всичко се обърква. Преди 2 години, бях на чай и на ябълки за месец. За същото време смъкнах същите килограми сега, само че с ядене....... Simple Smile

Успех на всички !
И помнете, че всичко е в главата ви![/
move]

# 252
elfi4ka ,  ама че весело изказване Simple Smile хубаво е да накараш отсрещния да се усмихне Simple Smile ПОздрави за което Simple Smile newsm44 smile3532  love001
Тайна ли ....... ами не знам ...... главното което правя, е че престанах да плюскам и да намирам утеха в шоколада Simple Smile
Искате примерно меню? ето днешното:
закуска:греипфурт 2 бр
обяд: зеленчукова супа /зелен боб, спанак, брокули,лук,  едно бульонче и кис. мляко/ и сварено кисело зеле без олио
вечеря: може би малко пилешко и пак зеле

Диетата ми няма име. Използвала съм за основа Дюкан и Диетата със зелева супа. Само че всичко е видоизменено, както на мен ми харесва. Зелето ям печено, а не на супа. Супата ям в огромни количества, само че е зелена а не зелева. Пия много вода, мажа се с антицелулитен на Леокрема / да не стане реклама, ама наистина съм доволна от него/. И съм стигнала до извода, че за да слабееш, трябва да ядеш! , защото в противен случай, забавяш метаболизма си и всичко се обърква. Преди 2 години, бях на чай и на ябълки за месец. За същото време смъкнах същите килограми сега, само че с ядене....... Simple Smile

Успех на всички !
И помнете, че всичко е в главата ви![/
move]
Мхмм  Thinking Звучи доста добре.

И аз стигнах до извода,че с гладуване нищо не се постига.

Също мисля,че грейпфрутите играят голяма роля.Дори скоро прочетох,че една дама беше свалила без да иска 3 кг за няколко дена само с приема на Цитросепт/не е реклама/ поради някакви съвсем други причини,а той е точно екстракт от грейпфрут  Sunglasses

Другото важно е ,че зависи какво си си ядял по принцип.Ако си свинил яко/като мен/ естествено,че ако драстично намалиш дневното  количество храна ще отслабнеш.Но човек,който яде така или иначе малко,ако хване примерно тази диета /печеното зеле и супите/ и се явяват повече калории от тези,които си е приемал досега ,ще вземе че ще надебелее  Crazy

Най-образно казано, важното е да се намалят калориите,които са поддържали организма ти на едни и същи килограми ,за да има ефект на отслабване  Heart Eyes И естествено да са от най-пречистени храни по възможност,защото това също е от значение за метаболизма.Примерно 300 кал.  пилешко или супа......а не 300 кал. шоколад  Crazy

Сори за невероятния спам  spam2

# 253
160 висока 65 килограма и се стремя към 52 дай боже Mr. Green Stop

# 254
Аз съм с ръст 167см, сега тежа около 53,5 - 54кг. Доволна съм!  Crazy

Това съм писала в темата, преди около 9 месеца. Хубавото е, че сега съм 54,3кг, което значи почти същото. Е варирам с около 1-2кг, но пак съм в тези граници, вече толкова време. Всъщност, дори повече, защото съм на това положение от края на април, миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт