Колко кг сте , а колко искате да станете ?

• 65 714
  • 522
  •   1
Отговори
# 255
висока съм 1.65
тежа 54кг  ooooh!
искам да бъда 50кг  Whistling
Някаква идея как да го постигна???

# 256
в момента 62.9,а целта е 50-52,както преди бременноста,а минаха 2 год и 6 мес. и още немога да си ги върна!И миналото лято ми беше такава целта но стигнах само до 60,а как искам да видя мечтаната 5 отпред на кантара,желая ви успех и на вас и на мен да постигнем целите си  Peace

# 257
163 см. -98 кг/ на 01.01.2010/
163 см. -88 кг /на 16.02.2010/
163 см. -68 кг / на кукуво лято Simple Smile / майтап, но наистина на лято ще съм толкова, щото съм инат! Simple Smile smile3534

Е, има ли нови резултати за споделяне? Постът ти заинтригува и се вълнувам за твоите резултати. Аз все още няма да споделя колко съм, защото ме е срам Embarassed

# 258
    i az imam problem sas kilata ot edna godina na sam az sam visoka 156i sega sam 67 kila a iskam da bada 53 kakto biax predi da pia xapcieta za antibebe

# 259
Висока съм 154,тежа 44,искам да стана 40.За около месец свалих 13 килограма.
Мира ...просто невероятно   bouquet
   kak svali tezi 13 kila za mesez mila kaji cie az probvam i se nishto ne stava

# 260
Висока съм 154,тежа 44,искам да стана 40.За около месец свалих 13 килограма.
Мира ...просто невероятно   bouquet
  kak svali tezi 13 kila za mesez mila kaji cie az probvam i se nishto ne stava
lithium2609, при твоя ръст 44 kg са на долната граница на нормалното - не бива да сваляш повече ... вредно е ... идеята ти граничи с анорексия!

# 261
В момента съм 62  #2gunfire #Cussing out #Crazy.Незнам от какво качих,а така ми се иска да съм 59 и нещо. Thinking

# 262
tonnny_bg , след Дюкан е така - от нищото идват........... Голяма мъка е задържането, голяма.

# 263
  • Бургас
Аз съм отслабнала напоследък с 2 кг и сега съм около 53-54,искам да стана 50.Ръст-164 см.Когато ходим да раждам бях станала 90 кг.Свалих ги с неядене след 18 часа и не консумирам:хляб,пържено и газирано.
Солети ям,но само сутрин,сладко също си позволявам.Тесетенмите неща и пържените най-много качват кила/мазнини.

# 264
Аз съм 162см.на 1.02.тежах 65кг. в момента съм 59кг. целта ми е 55-56кг. надявам се да ги смъкна до май месец,че идва лято.

# 265
Тъкмо се засилих да пиша и аз в тази тема.......и реших по-хубаво  да не ви казвам колко съм и колко искам да стана Embarassed
Ами то ме досрамя направо...Болшинството се терзаете от 55 да станете 50 или от 52 на 47?
Айде и тук -таме по някое 65 килограмово момиче и две три по 80.За тях разбирам,ама за другите?
Май ,за жените няма и няма да има угодия  никога.
Такава ни природата ли?
Винаги ,ще  има  по още нещо за сваляне,винаги може и по-слаби...Колкото по слаби ,толкова по добре...
Не е добре да си пълен,да имаш излишни килограми,ужасно е и ти докарва депресия.
Но пък и някои май са се вманиачили съвсем.Живейте и се наслаждавайте на живота.
Тъпо е да се тормозиш ,че не си 44,47 или 49 кила,щом си 53 а не 155,да речем. Rolling Eyes
Поздрави и успешно сваляне на кила(за тези,които наистина имат нужда от това)  bouquet

# 266
  • BG
2+2, тази тема е за да споделяме колко искаме да свалим за да постигнем желаните резултати. Защо трябва да се срамуваш от това, което си?! Аз бях 90кг, а сега съм 62кг. Висока съм 167см. Имам цел 54-55кг, защото така мисля, че изглеждам добре. Надявам се да се въоръжа с търпение и воля и да постигна желания резултат - пожелавам го и на теб!  Peace

# 267
Хей, ама ако споделянето ни е стимул, нека споделяме!
То дали имаш да сваляш 2 или 20 кг понякога еднакво влие на самочувствието и настроението ни.
Аз свалих 3 кг за последния месец без кой знае какви усилия и съм на седмото небе, че отново влизам в повечето от старите си дрехи.

Висока съм 165 см, а в момента съм 63 кг. Искам да стана 58-59кг. На това тегло се харесвам най-много.
Иначе след една дълга любовна мъка бях стигнала 48кг. Е, не е за всеки. Коленете и глезените ми бяха сини, защото не умеех да се движа без да ги удрям един в друг. Но бързо влязох във форма.  Wink

Първите 2 кг свалих като просто спрях да вечерям. Последното - със "Зоната" за 4 дни.  Peace
Но не бързам, защото после също така бързо се и качват. Да дойде топлото време и като започнат разходките няма да мислим и толкова за ядене.  Hug

# 268
1.60 sam visoka 61 kg
iskam pone 55 da stana

# 269
Винаги ,ще  има  по още нещо за сваляне,винаги може и по-слаби...Колкото по слаби ,толкова по добре...
Не е добре да си пълен,да имаш излишни килограми,ужасно е и ти докарва депресия.
Но пък и някои май са се вманиачили съвсем.Живейте и се наслаждавайте на живота.
Тъпо е да се тормозиш ,че не си 44,47 или 49 кила,щом си 53 а не 155,да речем. Rolling Eyes
Поздрави и успешно сваляне на кила(за тези,които наистина имат нужда от товаbouquet

Wink Виж сега, и аз не одобрявам някои момичета да се стремят към анорексично тегло, дори и да са били с такова преди бременността. НО ... и да няма НУЖДА от сваляне (когато теглото все пак е в границите на нормалното, но е доста по-високо от това преди бременността, както е в моя случай) подмяната на гардероба е доста скъпо удоволствие - и си заслужава да се стремим да си носим дрехите от преди бременността, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт