на вси4ки са много сладки бебенцата, една мама беше писала преди време, 4е все едно с конкурс сме ги избирали, подкрепям я с 2 ръце

да ви кажа - имаме си гадинки в нослето
, ве4е 4ти месец го мъ4и.... и сега антибиотик

, ве4е 4ти месец го мъ4и.... и сега антибиотик

,иначе вече определено им е интересно да зяпат 
е сигурно няма да е за дълго,но да се възползвам
,трябва да се изледва секрета нали?
И нашата количка изглеждаше така на плажа, само дето баткото беше на 1г като го водихме за първи път
и аз ви завидях за морето

, милата, аз на доста по-голяма възраст съм преживяла това
И аз мисял самосиндикално да заведа Алекс да му вземат проба, че чат-пат хърка. При вас имаше ли сополки или само беше запушено?
Хубаво казвахте в началото,че не искате никой да ви се меси.Аз обаче се подцених и допуснах майка ми и баща ми да ми се качат на главата.Цяла бременост си лежах в къщи и си мислех,че те ще помагат,но уви.Сега беба е на лице,те се месят за абсолютно всичко,постоянно ми вървят зад г..а и повтярят,че не ставам за нищо.
А Погледнато реално,единственоото което правят е да мърморят.Помощ никаква.Добре че през деня не се засичаме особенно.Как ми се иска да се изнеса,но няма къде да отида.В нашия град няма общински жилища,а с 250 майчински,не мога да си позволя квартира.Не издържам вече,нямам сили,нерви,а искам спокойно да си гледам детето.Добре,че Ради вече е по спокойна,и ми остава време да оправям хаоса от тях.Защото нещо и като икономка ставам.

.
Ама и аз не настоявам за бибата,че на батко му скоро му я изкарах от устата,а вече е почти на 3г.
,но фирмата ми не е плащала осигуровките и за пореден път се бавят.Вече не знам какво получих и какво не. 

Препоръчани теми