Играчка и дрънкалка хваща вече, любимото ни МАРТенско човече!

• 11 441
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
natsti, мъже всякакви, моят е някъде по средата... newsm78,
ама имам приятелка , чиято половинка  е почти като описания от тебе... #Cussing out, яд ме хваща често, като ги гледам или я слушам, та се успокоявам, че все пак при мен не толкова зле....

# 31
Да се разпишем и ние в новата тема преди да си легна  Grinning

Много си младолика, бе душа  Joy

Хайде, лека нощ от нас  Hug

# 32
  • Варна

Много си .... хммм...... младолика  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Хахахахаха, Веси ме е изпреварила Simple Smile

# 33
Ох  ooooh! измъчи ме това мойто човече днеска  Crazy.Уж гладен,смуче бясно биберона,давам му шише върти се ,плюе и накрая ревва  ooooh! ,после дремва малко и като се събуди цоква малко,после пак се повтаря същото ,какво му става не знам  Rolling Eyes
А си личи , че е гладен и един кривчо,още имаме леки колики , ей край нямат тези гадости ,малеее а после зъби идват  Crazy,пак бесънни нощи  Mr. Green
Ох добре,че случих на мъж,поне за сега де ...  Mr. Green,като слушам какви идиоти има...
Аз често го оставям на майка ми за по някоко часа,като имам работа , до сега сме нямали проблеми
Имам едно въпросче-мисля да отваряме магазин (съответно фирма на мое име ),аз ще работя в него,че старата ми работа фалира,  Cry мисълта ми е ще се отрази ли на майчинството,бях чела,че ако почна работа ми спират парите ?Дали мога да не се вписвам че работя и да си ми плащат от Нои?
 и сега да се оплача от памперсите Кан бебе,ужасни са  #Cussing outтолкова са тънки,не може и 2 часа да изкара с тях,яко пропускат,а се прекарах и взех цял пакет  Rolling Eyes,има ли доволни от Молфикс?

# 34
  • Варна
Само се записвам и се връщам да чета. Днес цяяяял ден скитаме, като всеки ден де, та чак в 21 се прибрах и колко имам да чета  ooooh!  Хайде лека нощ, а аз ще наваксвам.  Hug

# 35
никой не ми отговаря в трапаната... Sad
айде , лека и от нас Wink

# 36
Русанче, аз последно взех Молфикс и засега съм доволна-няма пропуснат памперс, а и не са толкова дебели като Хъджиса, а за Кан Бебе и аз не бях доволна, ама хич.
Мисля че това за фирмата, по-добре да си работиш нелегално,че иначе ще ти спрат паричките. Mr. Green А какъв магазин ще отваряте, ако не е тайна?
Ми моя мъж е малко, като този който е описала natsi.... Tired е ми ко да направя, примирила съм се вече, добре че Ради последно време взе да става по-интересен и повече се заиграва с него...иначе в първите дни, направо го беше страх да го хване.Смятам че като поотрасне още малко, повече ще се занимава с него.
Иначе ние сме добре.От няколко дни насам вече се смеем с глас, издаваме нови звуци-айее, гигиии, деейее, йейеее и тем подобни. LaughingМного си играе с играчките, има едно радио и направо полудява като го пусна LaughingКато го хвана за ръчичките понякога се напряга и а-хааа още малко да се вдигне, същата работа е като стои легнал в скута ми-иска да се изправя...не е ли рано още Rolling EyesСмее се на познати, непознати-само малко да заговорят и той е ухилен до ушите hahaha.Вечер спи плътно около 12 часа, яде последно в 9 и сутрин пак в 9.А бе, кротичко и послушно ми е детенцето, пу-пу! Praynig
Реших да захранвам към края на другия месец, т.е. на 5 месеца.Смятам, че така е най-добре за моето дете, а и тъкмо ще поспестя още малко парички от пюренца и т.н. Mr. Green

# 37
Daytona, аз използвах аспиратор когато Тоби беше много запушен, едва ядеше. И педито го препоръча. Наистина какво да ги правим, да ги оставим да се мъчат? Едва ли някой ползва аспиратор профилактично, въпреки че какво ли не чух вече, та нищо не ме учудва.

# 38
Ехо, здравейте!

Аз се позагубих (само за нет-а де, иначе съм си тук още, надявам се)... Ама хич не ми остава време, някой беше писал в старата тема, че и аз да питам - кога намирате време за компа?

Откакто почнахме да се разхождаме по два пъти на ден, нямам никакво време за компютъра. А и започнах да работя по малко от вкъщи, та сега хи(. Ей на, посред нощ съм седнала да прочета поне една тема.

Ами гледам, че много неща сте коментирали в старата тема, та няма да връщам лентата Simple Smile

Да се отчета с Ники - бюхме на консултация преди седмица и вече е 7360 гр и 65 см - всичките му дрехи вече са за възраст 6 мес. Иначе е много комуникативен - гука нон-стоп и само се смее, включително и на непознати.

Да питам дали някое бебе се слючни? На Ники постоянно му текат лиги и ръцете му са нон-стоп в устата (или играчките или каквото докопа изобщо). Но не виждам зъбче да избива засега. Но няма да се учудя - на баткото му изби първия зъб на 4 месеца.

Тези нови Памперс с разтегливи ушички как изглеждат - може ли да се познае по пакета отвън?

Айде лека нощ от мен, че ама много ми се спи вече. И целувки на всички порастнали бебоци (ами че то един месец си е много порастване за тях).

# 39
Леле, ама сте се омазали от писане....а не съм чела само от 2 часа следобяд и имам 5 страници...3 от тази тема и 2 от предишната. Shocked

Дез, абе добре е килограм за 2 седмици и явно са мазнини, защото не играе кантара на всяко мерене, а съм си задържала по-малкото килограми. Бавно става, но поне не отделям токсини в кърмата на бебка и не смея да отслабвам ударно..та ще си карам така и дано до септември поне си вляза в "онази" част от летните дрехи. Crossing Arms Ех...

ivelina, абе поздравления, ама да бяха 5-6 кг., ами то...1. Tired

Пари от НОИ и аз нямам - моите работодатели са внесли, след порядъчно забавяне, декларации и болнични на 25 май...и днес нямаше плащане - ще чакам следващия вторник. Crossing Arms

Nikita, ще съм много благодарна да кажеш като дойдат книжките. Peace

SZA, и Рая много се плюнчи, но си мисля, че за зъби е още раничко, пък знам ли... Сега се е научила да си смуче езика и долната устна, та ръцете губят по точки за радост на мама. Whistling

БОДЛИВКА, много готина прическа. Честито! Май и аз ще взема да се окърцам така късичко, ама да видим дали ще ми стиска... А иначе това двете деца ли са? Или само Ади? Ако са двете наистина много си приличат... Hug

Имаше и още нещо, ама забравих какво беше...и отивам да си лягам, че станало 1 часа. ooooh!

# 40
  • София
rusana, аз не съм доволна от molfix...може да са мекички, но седят едни такива книжни, от предната страна ушичките са по-къси от тези на pampers, пропускат... не ти ги препоръчвам. аз мисля да пробвам libero, че няколко мацки ми ги похвалиха.
имате ли чувството, че кърмата ви намалява след големи разходки? ние като излезнем и трамбовам по цял ден , как протичат вашите разходки?
sza,вики се плюнчи от края на втория месец или откакто си откри ръцете. мисля, че ни е раншко за зъбки.
Парите от НОИ всеки месец ми закъсняват.
Примирила съм се засега с кг и закръглените форми, все пак бебка е на първо място Simple Smile

# 41
  • Варна
SZA, за плюнченето - Ния се плюнчи много здраво, но ми прави впечатление, че най-много го прави в коша за кола. Явно и позата на главата има значение. Ръцете вече се опитва и двете едновременно да ги лапне Simple Smile
Новите Памперси са active baby, синьо-зелена опаковка. Сега сме на тях и съм доволна. Но имай предвид, че ги има и полски и турски, аз лично взимам само полските - големите опаковки.
Либеро са доста твърди и дебели, водели се ортопедични. Аз лично взех 1 малък пакет и се отказах.

# 42
  • София
Добро утро от нас, мамчета! Днес пак смятам да повися повечко навънка, че вчера вечерта пак повторихме изпълненията от онази вечер

# 43

Много си .... хммм...... младолика  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Вярно май съм прекалила с лифтинга  tooth,оправих снимката..

rusana не вярвам да стане номера,нали фирмата ще е действаща и мисля в НАП всичко се знае..да не отнесеш някоя глоба  Rolling Eyes

Тони кръцкай смело,нали пак ще порасне. Sunglasses Да, това са Дарина и Адриана,само че Дари е малко по-голяма на снимката. Адриана като я видяхме за сефте на 4D,само се спогледахме с мъжа ми и казахме в един глас че много си приличат с Дари. Party

Ади си иска закуската,после ще ви изчета...

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 07:37 от БОДЛИВКА

# 44
Добро утро Hug
Шу, Белла   bouquet
Днес съм замислила целодневно прекарване в парка, незнам само Борис какво е решил по въпроса  Mr. Green
Вчера като се почна еднин рев, по-точно дране от 8.30 та чак до 9.45 сутринта  Whistling ей, побеляха ми косите - как не спря дъх да си поеме...какво ли не правих - цица, шише, люшкане, друскане, ама НИЩО - реееев ooooh! скъсах си нервите - изпокарах се и с майка ми и с половинката по телефона, щото точно тогава решиха да звънят  Mr. Green
Накрая се метнахме в кенгурото, взех и количката  и ... цял ден бяхме навън. Тишина и спокойствие.
Сега го чакам да се разбуди, щото заспа в люлката  Mr. Green, оправяме се хапваме и в парка  Peace
Бодливке  ама много са ти готини щерките, кандидатирам се за свекърва  Peace А и прическата много ти отива, аз също нещо се замислям тия дни дали да не се поофъкам, само чакам мъжо да свършат с ремонта у свекито, та да ме метне до фризьорката...

Общи условия

Активация на акаунт