,ама имам приятелка , чиято половинка е почти като описания от тебе...
, яд ме хваща често, като ги гледам или я слушам, та се успокоявам, че все пак при мен не толкова зле....

измъчи ме това мойто човече днеска
.Уж гладен,смуче бясно биберона,давам му шише върти се ,плюе и накрая ревва
,после дремва малко и като се събуди цоква малко,после пак се повтаря същото ,какво му става не знам
,пак бесънни нощи
мисълта ми е ще се отрази ли на майчинството,бях чела,че ако почна работа ми спират парите ?Дали мога да не се вписвам че работя и да си ми плащат от Нои?
толкова са тънки,не може и 2 часа да изкара с тях,яко пропускат,а се прекарах и взех цял пакет
е ми ко да направя, примирила съм се вече, добре че Ради последно време взе да става по-интересен и повече се заиграва с него...иначе в първите дни, направо го беше страх да го хване.Смятам че като поотрасне още малко, повече ще се занимава с него.
.Вечер спи плътно около 12 часа, яде последно в 9 и сутрин пак в 9.А бе, кротичко и послушно ми е детенцето, пу-пу! 
Ех...

,оправих снимката..
Да, това са Дарина и Адриана,само че Дари е малко по-голяма на снимката. Адриана като я видяхме за сефте на 4D,само се спогледахме с мъжа ми и казахме в един глас че много си приличат с Дари. 

ей, побеляха ми косите - как не спря дъх да си поеме...какво ли не правих - цица, шише, люшкане, друскане, ама НИЩО - реееев
скъсах си нервите - изпокарах се и с майка ми и с половинката по телефона, щото точно тогава решиха да звънят 
А и прическата много ти отива, аз също нещо се замислям тия дни дали да не се поофъкам, само чакам мъжо да свършат с ремонта у свекито, та да ме метне до фризьорката...