Играчка и дрънкалка хваща вече, любимото ни МАРТенско човече!

• 11 434
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
хайде здравейте,
Да се почерпите сутрешно- с мъжо имаме месечинка (ама довечера на луничка ще ми стане, че съм му сърдита нещо- само да се сетя за какво беше  Joy)

Бодливке- мама, че си е тра ла ла си е така, но Елия ще я гледа и няма да ми звъни (оставяла съм я и друг път за по 2 хранения). Виж свеки ще почака доста докато и я оставя. И си сладуранка с новата прическа   bouquet

# 46
  • София
Еля, ат къде каза, че си поръчваш то щатите? дай някой линк

# 47
Еля, ат къде каза, че си поръчваш то щатите? дай някой линк

на приятел ще пратя какви играчки искам и той ще види от къде да ги вземе. Но повечето случай ни купува неща от http://www.walmart.com/

# 48
  • София
Добър ден!
Вече 4 страници са се наброили от новата тема ooooh!
Само се записвам- следобед ще чета.
Хубави разходки на всички!

# 49
Много сладурско заглавие на темата  Laughing

Ние днес отиваме с Марти да го снимат за паспорт, та съм го нагласила да е хубав на мама сладурчето!

Elq, честита месечинка, бързичко ще стане и година, а после и 8 години - да се обичате и радвате взаимно много!

# 50
  • под кривата круша
Ха дубрутру и от нас Sunglasses
Малиии, вчера що дъжд ни плющя из Варна Crazy. Бяхме двете с мойта кумо-дружка, тя с близначките и ние двете Гици, честно, чувствах се като онези прокълнати къщички от анимационните филми дето само над тях вали  umbrella. Добре, че овреме се измъкнахме от Морската, че не знам къде щяхме да се крием от пороя.
SZA, и ние се плюнчим нон-стоп. Или ни тече дискретна струйка лига отдясно и кротичко ни капе във врата, или правим мехурчета. Отдавна си е така, рано ни е за зъби, а и откак се пристрастихме към бибата слюноотделяме повече. А от няколко дни я гледам, че като огладнява почва да си дъвче езика, та още повече тече.
За памперсите и на мен ще ми е интересно да чуя мнения-досега сме пробвали Памперс, Хъджис и Пуфис, днес трябва да купувам, та мислех да е Либеро. Искам да пробвам всички, както и с мокрите кърпи. Та засега Хъджис най-ми допадат, въпреки че няма марка от споменатите дето да е удържала напълно.
Зеленко, моля те, виж какво съм направила в yahoo-то и ми пиши, че ко праих, ко потвърждавах, май нищо не стана.

# 51
Здравейте мацки!

Благодарности на Шу и на Белла за темата!   bouquet

Памперси съм ползвала на Либеро , Памперс , а сега съм със Пуфис- е те са най-хубави според мен! От метро преди седмица взехме и едни нейзвестни май Дайперс се казват , но и от тях съм страшно доволна. Леберото и Памперс все ни пропускаха, а сега с Пуфис вече 1 месец нямам авария.

Ще прочета малко назад и пак ще се включа.

# 52
  • Варна
Хайде да се разпиша и да изчезваме навън  Hug
Първо да почерпя че днес ставаме на цели 2 месеца  Mr. Green

Честити месечинки и на Денис, Ивон, Алек и другите бебчета родени на 5-ти  Hug

Еля честито и на вас  Hug
За памперсите - и аз пробвах всички и се върнахме на Памперс  Peace  Либерото са ми най - грубите и твърдите, хич не ми допаднаха. За мокрите кърпички - също не сменям Памперс, веднъж ми свършиха и взех от позната някакви бебешки, че бяхме навън с нея и веднага се обрина дупето на Вики  ooooh!  А по принцип не сме с чуствителна кожа и не сме били нито подсечени, нито обринати за сега.
БОДЛИВКЕ много си приличат малките сладурки  Hug  А на теб много ти отива новита визия  Hug
За мъжете ни - ей, моя е джак пота  Embarassed  Всичко прави моичкия, как ме гледаше ако знаете и без да съм бременна, а пък докато бях....  Embarassed  А след като родих - от първия ден милия готви, чисти,той изваряваше, стерилизираше, през ноща не ми даваше да ставам ако не е за хранене....абе няма смисъл да изброявам....мъжа ми е мъж мечта.  Mr. Green Ей, не го давам, да знаете  Mr. Green
За плюнченето - и Вики вече се плюнчи, постоянно има балонче на устата  hahaha
Хайде лек ден, ние изчезваме.  Hug

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 10:53 от dessiss

# 53
Добър ден

Еля честита месечинка - още дълги години да се обичате.
Честити месечинки на всички родени на 5,03. и 5,04.

И Никола все си лапа ръцете, а ако може и двете да сложи ще е най-добре. И на всичкото от горе го прави след като се е насукал и съответно повръща едно като пресечено кисело мляко. А аз се бях зарадвала, че е спрял с повръщането. Гледам като го нахраня да го подържа в себе си и да му говоря, че да не си тика ръцете в устата.

Аспиратор за нос аз не ползвам. Чистя му нослето с клечка за уши.

Русана - мисля, че ако фирмата е на твое име и ще работиш ти, ще трябва да си внасяш осигуровки като работещ собственик и съответно няма как да ти плащат майчинство /не съм 100% сигурна/. Най добре говори със счетоводител как е най-добре да направиш. Иначе поздравления, че си решила да работиш за себе си. Peace

Да ви кажа за мъж ми - много ми помага и в домакинството и с децата. Лошото при нас е че е на работа от 8 до 19 ч. а в събота и неделя работи допълнително и не му остава много време, но въпреки това го прави.

Аз използвам вече 3 пакет Памперс-3, актив бейби, ама с разтегливи ушички не съм случвала. С моя приятелка от едно и също място си ги купуваме, а тя вече има такъв пакет. Явно си е на партида. Аз ще минавам на Пуфис вече - те със сигурност имат разтегливи ушички.

ivelina, абе поздравления, ама да бяха 5-6 кг., ами то...1. Tired

Тони - капка по капка вир става -  Peace

Бодливка - доста прилики има между дъщеричките ти - и при нас е така, нищо, че са брат и сестра. Дори забелязвам, че и еднакви физиономийки правят.

Спирам, че стана цял роман. Лек ден

# 54
Да питам дали някое бебе се слючни? На Ники постоянно му текат лиги и ръцете му са нон-стоп в устата (или играчките или каквото докопа изобщо). Но не виждам зъбче да избива засега. Но няма да се учудя - на баткото му изби първия зъб на 4 месеца.

Май всички сме така Simple Smile . Казват, че слюнчените жлези им се развиват тепърва и поради невъзможност да ги преглътнат (нямали такъв рефлекс), голямо слюнчене пада Crazy .
Dez, някаква алергия ли са открили на Тоби Rolling Eyes (изпуснала съм  Embarassed )?

# 55
  • Варна
Ееее, и изтърсачето на отбора стана на 2  Laughing Деси,  Hug, да ти е жива и здрава!
И браво на мъжа ти. И моят много помага и се грижи и за двете ни.

Здравейте мацки!
 Леберото и Памперс все ни пропускаха, а сега с Пуфис вече 1 месец нямам авария.
Та засега Хъджис най-ми допадат, въпреки че няма марка от споменатите дето да е удържала напълно.

Брях, мойта щерка явно много възпитано ака, какво прайте вие  #Crazy  Mr. Green Аз официално спирам да се обаждам за памперси.   Wink

# 56
  • Варна
Бухта  Hug  Да, най - после и ние да станем на 2 месеца, но пак сме си най - малки  hahaha
Браво на всички помагащи мъже, да са ни живи и здрави  Hug

# 57
  • София
 Никакво време за форума не ми остава напоследък, единствено докато кърмя успявам да попрочета отгоре-отгоре какво сте писали. Миналата седмица бях и с двете деца вкъщи, сега ме чакат купища фактури и така.

Честити месечинки на бебоците и на всички, празнували по някакъв повод наскоро - много щастие и късмет пожелавам.

Много ми се идваше на срещата, но едва ли ще успея. Шефа ми ще ходи на среща на випуска и иска да приключим по-рано с ДДС-то. Ако обаче стане чудо и днес успея да приключа трите фирми, които са ми дали документите си, утре ще цъфна и аз в Западен парк.

Вчера се запознах с Марина - голяма сладурана е, а Ади е много чаровен. Оказа се, че живеем съвсем близо, та като идвам на срещите и аз ще мога да взимам нещата за нея.

Ето две снимки от вчерашната ни мини-срещичка. krissi99 се направи на фотограф, вместо и тя да се снима, но другия път няма да и се размине.

И Тео се записва в отбора на вечно лигавещите се бебета, с ръце неизменно в устата. Даже като му набутам бибата, за да не си лапа ръцете, той успява да я избута и отново започва да си ги смуче.

Deziderata, много е сладък Тоби в "кофата" - изглежда му е супер комфортно.

Бягам, че работата мен ме чака.

# 58
 HugПривет, мамчета!
Преди да сме избягали на разходка  да драснем някой ред....
SZA  и на мен не ми остава време за компа, и то като навън е слънце, колкото и да ми е приятно да си пиша с вас.... Heart Eyes, предпочитам малчо да бръмчи , че на колела спим най-добре Grinning.Обикновено вечер пък успявам да се вмъкна м/у другите ми 2 деца Wink....
е , вчера вечерта беше супер! Бебе БО  заспа към 9 и се събуди чак в 5 гладен като вълк...де да е така всяка вечер Thinking пу-пу Grinning
DEZ, АСПИРАТОРА  МАЙ щЕ СИ ГО ПОЛЗВАМ....но по-рядко, че с тампонче нищо не става, надявам се да няма проблеми...А иначе и моят хубостник от няколко дни се плюнчи много яко, зъбки ли са , що ли?Смятам да почна да му разтварям във водичката едни хомеопатични капки с лайка за облекчаване на венците, защото е хубаво да почнат да се дават преди същинското никнене, за да имат ефект...
за памперсите ползвам на Памперс 3-ката, една зелена опаковка и съм мн.доволна, мокри кърпички съм ползвала няколко вида, според това какво съм намирала, слава богу, не се е обривал досега, гледам да са деликатно ароматизирани, че от миризмата на някои направо ме заболява главата. HUGIES 9май така се пишеше? Confused) sa хубави

# 59
Ей, доживях и аз да се впиша тук... Сутринта моята красавица ме събуди в 8 и след като яде и сменихме пемперса, приспа баща и, та откараха до сега... а мама използва да наготви, че след малко излизаме и ще се приберем късно.

За памперсите - ползваме предимно Либеро и аз лично ги харесвам. Сега сме на Хъджис и също съм доволна. Мокрите кърпички са на Хип. Peace

БОДЛИВКА, големи са ти бонбони госпожиците и си приличат много. Hug

Аз изобщо няма от какво да се оплаквам от нашия тати, защото той много ни помага, а Рая от няколко дни направо умира да му говори и да се забавляват заедно...

Elq, честита ви месечинка и да годинствате дъъълго време заедно. Peace

veroniki, все се надявах да се видим утре, но пък ако не успееш ще е следващият път. Wink

dessiss, честити 2 месеца на най-малката девойка в мартенския отбор - все така послушна да расте.  bouquet

Исках да питам нещо, но забравих...до довечера дано се сетя какво беше. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт