Играчка и дрънкалка хваща вече, любимото ни МАРТенско човече!

• 11 432
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
# 61
 Hug привет милички  Hug
Десис,честито месечинка,да ти е жива и здрава момата  Hug
За фирмата ще питам счетоводителката,да не стане гаф,ако трябва да го прехвърлям на бабата  Mr. Green
Белла магазина ще е фирмен на Марикита  Peace,дано да тръгне,малкоса скъпички нещата,но поне са качествени.Ами той Радо вече е голямо момче  Laughing
Ние днес сме по-добре,смеем се на шезлонга и гукаме,много ми е сладък гледа в една точка и такъв смях го наляга,все едно ангелче е видял  Laughing
За памперсите аз мойте ги взимам от Турция,така че не съм многоо набутана в цената и съм взела от всики да пробвам,но май хъджис и пуфис най-ми допадат
 ooooh! само дето го похвалих вече ревнахме,ама и идея си нямам за какво  ooooh!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 12:47 от rusana

# 62
Момичета, как беше рецептата със свунското, винското, сметаната и гъдите newsm78
Че не помня Blush

# 63
Здравейте мами!
Да питам има ли такива, които получават детски надбавки, какъв е реда, условията и размера на детските?
Четох инфо, но предпочитам да получа информация и от първа ръка.
Благодаря! Hug
Да се оплача, че и на мен не са превели ОЩЕ пари от НОИ! Twisted Evil
Нямам време да пиша повече, скоро обещавам да се включа с повече редчета! Heart Eyes

# 64
  • София
Здравейте мами!
Да питам има ли такива, които получават детски надбавки, какъв е реда, условията и размера на детските?
Четох инфо, но предпочитам да получа информация и от първа ръка.
Благодаря! Hug
Да се оплача, че и на мен не са превели ОЩЕ пари от НОИ! Twisted Evil
Нямам време да пиша повече, скоро обещавам да се включа с повече редчета! Heart Eyes
35 лв на дете са  Peace
подават се докум. в Социалните по местоживеене - доход на сем. за 12м назад - с удостоверение от работата, лични карти, акт за раждане и не помня какво друго

# 65
ако дохода й на 2-ви е над 350 лв , няма да ви удобрят  Peace

# 66
Елвинг, дохода на член от семейството трябва за е 350 лв. това брутен доход ли е? Мачинството счита ли се за доход сега?

# 67
честити месечинки и от нас   bouquet

Благодаря за пожеланията.
Ние бяхме за малко навън, че май се кани да вали, а  моя милост едвам диша (пуста алергия се завърна с всичка сила и май ще трябват освен хапчетата и инхалатора).

за памперсите- ние сега сме с 3та на Памперс. Имат подвижни лепенки (тези дето ги рекламират с гъсеницата). Доволна съм и от Пуфиса.
за плюнченето- Елия се плюнчи рядко, но много обича да си ближе ръцете и да дава целувки  Rolling Eyes

# 68
май майчинството не се счита   newsm78 , доходите от 12 мисеца назад  (твоите преди да излезеш в майчинство ) и на мъжа ти не трябва да надхвърлят 350,на мен така ми обясниха в социалното

# 69
  • София
Не знам дали е преди да излезеш по майчинство или от момента на подаване на документите.  Rolling Eyes Аз ги давах в началото на март и ми искаха доход от март миналата година до този март. Майчинството се смята за доход, но за него не искат бележка - проверяват си в сайта на НОИ мисля. И мисля, че 350лв трябва да е нетен, не брутен доход. Ох, не знам, много досадно ми беше, ако не беше таткото да се захване да ги смята, защото трябва до стотинка да е изчислено, хич и нямаше да се занимавам  Blush Ние успяхме този път, защото сме вече 4ма  Crazy , а и повечето време от тези 12м съм била по майчинство с баткото, та ни спада доходът.

# 70
Майчинството също е доход и се взима предвид! А се гледа Брутен доход/нищо,че харчиш нетния  Mr. Green/-та в тая връзка ние пак сме от "богатите" с БРУТЕН доход 354 лв на калпак Mr. Green За протокола:взимала съм детски само 6 месеца/батето е на 9 г./ и се чувствам мнооого "насърчена" от Масларова и компания!  #2gunfire  #Cussing out

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:05 от mama_bebcho

# 71
 Hug Здравейте!Я кажете какви противозачатъчни ползвате вие,че нещо голямо шубе ме хваща от  EFP вече. Laughing

Честит празник на Ели!!!Да се обичкате все така още дълги години!
Честити месечинки на порасналите бебочета! Grinning

# 72
НИКОЙ ЛИ НЕ СЕ СЕЩА ЗА РЕЦЕПТАТА!!!!! СПЕШНО Е!!!! ИДВАТ ГЛАДНИ МЪЖЕЕЕЕ!!!!!
(тази рецепта дето е с вино, месо, сметана, гъби и тн...)

# 73
Hug Здравейте!Я кажете какви противозачатъчни ползвате вие,че нещо голямо шубе ме хваща от  EFP вече. Laughing

какво да ти кажа,аз още нямам цикъл,правих тест уж е отрицателен,но ще видим,да не ходя да се записвам при Мартенки 2010  EmbarassedМоят доки ми каза за някакви нови лепенки,които били много ефикасни,по-добри от хапчетата,но поне няма да се чудиш дали си пил или не,но им забравих името  Embarassed,католепенките п/в цигари,колко са ефикасни не знам  Thinking
Мамми кажете,много ли е вреден Тв-то,Крис е като хипнотизиран пред него,може с часове да седи без да каже гък,но знам ,че е вредно а като го сложа на леглото и веднага се извърта към екрана  ooooh!
Шу,май беше първо запържваш месцето,после добавяш виното,докато изври и после сметаната,но не съм много сигурна  Embarassed,пробвай така щом са гладни  ще го прекарат  Joy

# 74
Шу  newsm62 Не я знам,сори. Hug
Русана,лепенки ли?Звучи интересно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт