Играчка и дрънкалка хваща вече, любимото ни МАРТенско човече!

• 11 427
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Шу- ето я речептата. Пускам я така, както Глафира я е дала.
Взимате свинско или пилешко (желателно е да е чисто месо, да няма сланини). Нарязване на парчета не много ситни и го заливате с една чаша бяла вино. Оставяте на котлона на среден огън да изври. Когато почти не остане течност, слагам няколко лъжици заквасена сметана. Колкото повече, толкова по-добре. Също така слагате и една тарелка пресни гъби. Когато сметана се разтвори добре и поизври, слагам настърган кашкавал. Може и топено сирене, но с кашкавал на Хаджийски става убиец. Още в началото слагате черен пипер и сол на вкус. Уточнявам, че готвя в тиган Тефал. Това върви прекрасно с картофено пюре, но аз си го обичам в чист вид.

Алекс мама- след прегледа при доки ми каза да минат 2 цикъла и да почвам Ясмина. Та вече 3та седмица го пия и така още 2 месеца и ще сложа спирала.

# 76
  • Пловдив
Малее, много сте продуктивни, за 1 ден 6 страници...няма кога да ги прочета Crazy

Кате преварих лайка и с памучен тампон измивам жълтата слуз,но след 5 мин гледам че пак има около окото.Ужас направо!!! Утре вземам направление и веднага отивам на очен лекар да го види! Praynig Дано не е нещо сериозно!

Мисля, че е запушен слъзен канал... И на нас дясното ни оче е така. От време на време се оправя и после пак. Бяхме на очен в понеделник отново - капки Окацин и масажчета, това е. Ако не се оправи до 7 месец - те ще го спукат със сонда, но  ми каза и с пълна упойка, че се прави манипулацията.
Пълната упойка е само с една маска, нищо венозно не им слагат, не ги интубират, спокойно...все пак е за 1 мин., даже на възрастни го правят с местна упойка. Жълтия секрет е сигурно от конюктивит, който пък е причинен от задържането на сълзата в окото и развитието на микроби. С капките ще се оправи за малко и после пак и така...до 7 месец. Може пък масажите на вас да помогнат, успех!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 18:08 от Катерина78

# 77
ШУ, Аз го правя така:

В тефлонов тиган със съвсем малко мазнинка запържваш нарязаното пилешко месце, капваш сос Уорчестър/ако няма не е страшно/, овкусяваш с вегета ,може да метнеш при месцето малко лучец /може и без него/, ако имаш топено сиренце мяташ го вътре нарязано,заливаш със сметаната и чакаш да клокне 2-3 мин. Сервира се със картофено пюре или ориз на МВ. Ориза: 1 чаша ориз,3 чаши вода,вегета или сол на вкус,магданоз или каквото там обичатеМоже и кромид да се сложи нарязан .Всичко това се мята в Йенска тенджера, разбърква се и за 25 мин. в МВ.

# 78
Пълната упойка е само с една маска, нищо венозно не им слагат, не ги интубират, спокойно...все пак е за 1 мин., даже на възрастни го правят с местна упойка. Жълтия секрет е сигурно от конюктивит, който пък е причинен от задържането на сълзата в окото и развитието на микроби. С капките ще се оправи за малко и после пак и така...до 7 месец. Може пък масажите на вас да помогнат, успех!

Ех, поуспокои ме...

Мамчета, усещате ли икономическата криза по някакъв начин?
Аз доскоро хич не обръщах внимание, но някак двама от познатите ми са освободени от работа, друг от почти година не може да си намери работа и понякога се стягам... После си казвам да сме живи и здрави, пък ще изплуваме.

# 79
Шу- ето я речептата. Пускам я така, както Глафира я е дала.
Взимате свинско или пилешко (желателно е да е чисто месо, да няма сланини). Нарязване на парчета не много ситни и го заливате с една чаша бяла вино. Оставяте на котлона на среден огън да изври. Когато почти не остане течност, слагам няколко лъжици заквасена сметана. Колкото повече, толкова по-добре. Също така слагате и една тарелка пресни гъби. Когато сметана се разтвори добре и поизври, слагам настърган кашкавал. Може и топено сирене, но с кашкавал на Хаджийски става убиец. Още в началото слагате черен пипер и сол на вкус. Уточнявам, че готвя в тиган Тефал. Това върви прекрасно с картофено пюре, но аз си го обичам в чист вид.

Алекс мама- след прегледа при доки ми каза да минат 2 цикъла и да почвам Ясмина. Та вече 3та седмица го пия и така още 2 месеца и ще сложа спирала.

Еля супер си, спаси ме от изяждане devil newsm20

Аз ако знаех че Глафира я е пуснала щях да и се обадя по телефона, ама на кой да помни smile3538

# 80
heli_heli и на мен всички ми се чудят как в тази криза ще подхващам бизнес,ама какво да справи,трябват пари,а в къщи няма кой да ми ги даде  Rolling Eyes,ако се набутам здраве да е ,куфарите и на острова на спасението ( така казва мъжът ми на Кипър  Joy)
ох ние топло не топло,отиваме на разходка,в къщи не се издържа  ooooh!

# 81
  • София
Деси, кажи какво си му направила та е такъв добричък? Пожелавам още сто години да е все същият, че и по-добричък

Еля, честита мви месечинка. Само най-страхотните моменти да ви сполетяват   bouquet

Вероника, благодаря за свимките  Hug

Шу, нарязваш свинското на парчета (кубчета), задушаваш ги с бяло вино. Като тръгне да ти извира водата, слагаш сметана от сърце. Оставяш цялото това нещо да се сготви окончателно, но без да го оставяш без сос. Можеш да долееш още вино. Предварително си приготвяш гъбите и ги изипваш и тях при месото. Почти накрая слагаш топено сирене или настърган на ситно кашкавал. Като омекне кашкавала си готова за сервиране. Същата тази рецепта може и на фурна, като редиш месо, гъби, кашкавал. Месото е жалетно предварително да е обработено, за да си сигурно, че няма да остане сурово. Като наредиш нещата, заливаш отгоре сметана разбита с малко бяло вино и най-отгоре поръсваш с настърган кашкавал. Печен на средна фурна до препичане на кашкавала. Сметана трябва да е заквасена.

Добро настроение, за детските ти трябва бележка за доходите на теби мъжа ти, свидетелство за брак и акта за раждане. Доходите на член от семейството не трябва да е над 350 лева. Доходите трябва да са 12 месеца назад

# 82
Ние определено я усещаме кризата-моят мъж е майстор (строител) и няма обекти почти вече.Зимата беше ад,добре,че имаше кой да помага с парите.Сега има работа,но определено не е като миналото лято. Rolling Eyes
Русана,Криси вече кротува ли на разходка.Алекс само ако е на ръце. ooooh!

# 83
# 84
Ели, честита месечинка! Hug
Нещо пак не ми стана ясно за детските  newsm78- нещо незнам как да ги изчисля?
Аз съм блондинка под прикритие! Joy Joy Joy

# 85
Глафира, объркала си се мила, тази манджа не се готви в тиган а в казан, че иначе кой по напред ще си сипе за трети път Mr. Green

Сега остава и да не я изям докато дойдат Joy

ЕЛИИИИ сори, честита ви месечинка, да сте много щастливи, и да ви се махнат външните дразнители Hug

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:41 от Шу

# 86
  • София
Шу, абсолютно е така  Laughing Аз затова готвя по много, че обикновено с милия се бием кой да оближе тигана

# 87
  • София
 Embarassed пропуснах и аз - честита годишнина на Елг! Честити 2м на най-малката красавица!  bouquet  bouquet  bouquet
Русана, тук вали  Simple Smile
Добро настроение, като идеш там ще видиш образец. Така ще ти стане най-ясно  Peace

# 88
  • София
 Здравейте Hug
 И нас дъжда набързо ни прибра Crossing Arms
 Ели, честита годишнина!!! Много любов и семейна топлина ви пожелавам  bouquet
 Честити два месеца на малката принцеса Вики Simple Smile
 Русана - риск печели, риск губи, дано при вас да е първото и да ви провърви с бизнеса, успех Wink

От както се е родил Влади, ние сме само с Памперс и сме много доволни, така като гледам мненията, бих пробвала и с Пуфис. Кърпички ползваме на Памперс - Сензитив, нямали сме проблеми. Simple Smile
Аспиратор не ползвам, дори засега не смятам да си копувам.

Слънцето май пак ще се покаже и ще има и следобедна разходка Praynig

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 15:11 от *Elle*

# 89
леле мами, вие сте фурии, 6стр.  Shocked пак ще вали при нас - уфф

Бодливка - като край имаше вода, мерси за инфото с абонамента - много удобно  Peace

аз в4ера и днес леко пролетно-лятно по4истване, но има още  ooooh!

то4а се на събота и неделя да мръднем на някъде извън софия, 4е го дават много жега  Crazy

за вилите гледах, 4е сте писали, ние имаме една на 200км. в родопие на около 1500м. н.в. и се 4удя към края на август дали да не из4езнем за 3-4 дни натам с бебо, много ми се иска. а на4алото на септември до морето - той ще е на 6 месеца, как мислите али е добра идея?  newsm78

4естити месе4инки на малки и големиии!!!!   bouquet  bouquet

темата е страхотна!!! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт