Взимате свинско или пилешко (желателно е да е чисто месо, да няма сланини). Нарязване на парчета не много ситни и го заливате с една чаша бяла вино. Оставяте на котлона на среден огън да изври. Когато почти не остане течност, слагам няколко лъжици заквасена сметана. Колкото повече, толкова по-добре. Също така слагате и една тарелка пресни гъби. Когато сметана се разтвори добре и поизври, слагам настърган кашкавал. Може и топено сирене, но с кашкавал на Хаджийски става убиец. Още в началото слагате черен пипер и сол на вкус. Уточнявам, че готвя в тиган Тефал. Това върви прекрасно с картофено пюре, но аз си го обичам в чист вид.
Алекс мама- след прегледа при доки ми каза да минат 2 цикъла и да почвам Ясмина. Та вече 3та седмица го пия и така още 2 месеца и ще сложа спирала.