КГБ = Клуб на Готините Баби - 77 :)

• 20 810
  • 438
  •   1
Отговори
# 270
Жаки, наздраве

Момичета, лека вечер, тръгвам на работа, дано там нещо ми потръгне... newsm78  че ако не.... ooooh! не ми се мисли.... ooooh!

# 271
  • Пловдив
ШПУНЦ ЕЛИНКА да я нагризаш ,че чак ми текат лигите като я гледам каква е бузанка.Аз така се радвам на малките като ги гризкам по дебелите кълки. Joy
Пък и усмихната винаги ,много лъчезарна и красива  Hug Hug Hug Hug
Вели и той много пораснам и направо си прилича на батко истински да го нацункаш и него  Hug Hug Hug
Че  разлаях кучетата да  newsm78 ама този нашия го преспивах два часа и спа само половин час  Mr. Green Mr. Green Mr. Green В момента нсичко е наопаки таборетките с краката нагоре всички лъжици и вилици са на пода довечера като си го вземат нагоре ще има да мия прибори  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде отивам да го храня че носи лъжицата и ми я муши в ръцете и вика мня-мня мня  ,демек че е гладен Joy Joy Joy Joy

# 272
  • София
Шпунц, много готини бонбони си имаш, щастлива баба си ти Heart Eyes Момичета, дайте по някоя снимка и вие на внуците да ги видя  Wink

Зиче, да аз като ви черпя с кафе за добро утро при мен е време за нуняне  Laughing
Аз снощи пък готвих пиле с картофи- печено на фурната, с малко биричка- стана много вкусно  chef  да ви кажа хич не обичам да готвя, ама няма начин...
ЖаБкА, Жаклин, Джейда*, rimar, TheNMaster, qabkata, didi***  bouquet
Благодаря на всички за милите думи, толкова добре се чувствам тук - като у дома си  Hug

Аз отивам, че малкия разбойник май се събуди  baby_neutral

ПС: и все още я няма снимката с бялата шапка  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 19:24 от petya_

# 273
  • София
Прибрах се и вече съм тук.
Шпунц, - много сладки внучетата. Ели направо е кукличка, а Вели ми изглежда вече пораснал.
То нали това им е работата на децата - растат.

# 274
Привет банда,
едва дишам в тази жега.Климатика пуснат,през два часа в банята и пак не се живее.
Мастерче,
не съм те виждала на яве,ама като гледам предишни снимки - драстична е промяната.Дано само се чувстваш добре.
Петя ,Шпунц,
като гледам тези сладури се  newsm78 дали да не притисна Калина за едно внуче.
Страхотни сладурчета ,да са ви живи и здрави.

# 275
  • София
Деси,  и аз вече притискам за внуче, ама няма балами. Живее му се на диването и не бърза.
Когато стане, там ред няма, ще си чакаме кротко. http://www.vbox7.com/play:c92f165b
някой питаше са първите серии на 1001 нощ. Нямам спомени кой, но го пускам.

# 276
Aisha ,
Много ми се иска вече да улегне и да спре да хвърчи.На нейната възраст,когато бях тя беше на 2 години.Ама пък нека да поживеят.После няма за кога .

# 277
Момичета, взех си изследванията, всичко ми е на шест, а ме боли десния бъбрек!
Излязох най-здравия човек! Хи, хи, хиииии.....
Както и да е, дано да се оправя, че за срещата, дето не я споменавате да съм У ред!
Купих си шапка, леко кремава, и от магазина- на главата! Купих си и дезодорант, моя номер червило не са получили, а за чанта -на Бори не му се вървеше вече. Макар, че и на барче го водих и два пъти сладолед му купих, но в два и петнайсет се качихме на рейса и се прибрахме, и направо в банята!
Утре съм в клуба, в петък на обяд ми е часа за подстригване, тогава ще изляза сама и ще си търся чанта на спокойствие, то с деца не се пазарува!
Петя, много е сладък Митака, нацелувай го от българските баби-Ка-Ге-Бейки!
Шпунц, бебка е сладурана, ама и много хубави тоалети има бе, особено корделките, много и отиват!
Джейда, какво работиш бе миличка, та в никое време отиваш на работа? Сигурно си казала, но аз да съм пропуснала. Благодаря за сладоледа и биричката!
Жаки, благодаря за биричката, наздраве! Точно в такава изпотена чаша я обичам!

# 278
  • София
desi_minkova, Aisha , пожелавам ви от сърце най- сладките бебоци, някой ден....На всичко му идва времето  Hug

Танита60, стига болежки и да се оправяш бързо   bouquet и ти си с нова шапка, ама дайте снимки бе сладурки, никой не дава  Crossing Arms

Петя, много е сладък Митака, нацелувай го от българските баби-Ка-Ге-Бейки!

Митака вече е толкова много нацелуван, че се чуди от къде му идва  Joy Мерси  Hug

# 279
  • Пловдив
ПЕТЯ ама и ние си те харесахме и за това си те приехме като наше дете ,защото тука сме едно голямо семейство  Hug Hug Hug Hug Hug
ето ти сайта на дъщерята  гледай тука ги има и тримата ВИКИ, ТОНИ,ЗДРАВКО. Peace Peace
Има и видео можеш и тях да разгледаш.. Hug

http://mi6y.multiply.com/photos

# 280
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Петя , на първа страница като кликнеш на никовете и излизат снимки
на всяка една от нас.  Hug

Танче , честито , със здраве да си я носиш.  Hug
И само да си се оплакала , че те боли нещо , я виж здрава си като биче.  Laughing

# 281
Жабче, мерси миличка! Пазя си "умната глава", така че ще си я нося.
Нищо че не мога да се наведа, нищо че ме болят прешлените и бъбреците/особено десния/, по
"документи" съм здрава!
ЛЕКА НОЩ, МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ!

# 282
  • София
Зиче, не мога да се отлепя от сайта, такива сладурковци си имаш, да са ти живи и здрави...А Вики била плувкиня, ама как го обичам този спорт...Здравко е роден на  19 и моето момче също е родено на 19  Heart Eyes Невероятни дечица са ти Hug
Didia, прекрасни са внуците ти   bouquet а какви къдрици имат само девойките, красавици ...  да са живи и здрави всички  Hug и да ви радват много  Heart Eyes

# 283
                 Петя,то на голямата къдриците са...навити от мама.Виж малката е като овчица и не дава "решката" да и мине из косата. Laughing На кой 19-ти е роден твоя Митак ?Виж той нали е адашче много ми допада  Heart Eyes а Здравунчо на Зичката ми е астрално близначе и много си го обичам.Направо ми е слабост.
                И другите ни внучета дето не си видяла са бонбони .Нали са бабини от хубави по-хубави!Пу,пу да не ги урочасам.
                Айша и Деси,за къде сте се забързали?Оставете момичетата да си поживеят,още са малки.И вие не бързайте,че след това ще почнете като нас - от тичане нямаме време да се погледнем! LaughingВсичко с времето си! Peace
               Танче,каквото пише в документите това да е!Хич не се оплаквай,ами се фоткай с новата капела и да те видим!Ти какво направи с фирмата дето те сецна?

# 284
Дидия, капелата ще ми я видите на живо, че нямам фотоапарат, а и да имам, то си е сложна работа качването на снимки, не е за моите бабешки умения!
С фирмата дето ме сецна- нищо! Искам да ги съдя, но то по документи съм си здравичка, кой ще ми повярва, че втори месец едва ставам от кревата и имам нечовешки болки, просто съм с вързани ръце.
Мразя ги, дано да им се провали бизнеса, че те в работата си наистина осакатяват хора, но върви доказвай!!!
Язък, че екскурзията ми беше от децата и сестра ми, хубав беше повода, но ................................
легналия полицай в Стара Загора ми докара тия болежки!
Това е, ще си тегля теглото!
ЛЕКА!

Общи условия

Активация на акаунт