КГБ = Клуб на Готините Баби - 77 :)

• 20 806
  • 438
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Танита60 , какво е станало с теб на тази ексурзия?  Sad  newsm78

Вчера прочетох на мъжа ми онова хубаво стихотворение, което ми беше написала в началото, за което ти благодаря  Hug и той супер много го хареса   bouquet

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 02:01 от petya_

# 286
  • София
    Добро утро момичета!  Миналата нощ не можах да спя-една тревога чувствах и цяла нощ се въртях.Сутринта имах температура,повръщане и си останах у дома.Цял ден спах-какво беше това спане? От 9ч вчера до сега-21часа.Кръвното ми е ниско-113/64, пулс 94.Днес ще отида на работа,че имам важни задачи,а утре ще тичам по доктори.Спрях всички лекарства,защото са за високо кръвно и трябва да прецени кардиолог дали ше пия нещо изобщо.
    Шпунц, кликнах на първата снимка и подскочих от изненада- бузките са много по-големи,а очичките ме гледат усмихнато.Елинка вече е само за игра и гушкане,а Вели като батко е много загрижен и кротък до нея.
    Момичета,приятен и успешен ден!

# 287
  • София
Добро утро!

Яжке, не се давай. Дано бързо ти отмине.

# 288
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Хубав и усмихнат ден!

Яжка , бързо възстановяване.  Hug

# 289
Добро утро.Благодаря за кафенцето.
Не съм ва чела,исках само да ви попитам на вас случвало ли ви се е това:
вчера от сутринта не можах да си вляза във форума ни/чак сега/.През целият ден пробвах но изобщо не ме допуска.Нет си имах,можех да си влизам в други форуми.Отваря ми се навсякъде където си поискам,Но в нашият форум немога.Как ли не опитах да си вляза във форумът ни - е, нестава и нестава.А иначи дори и скайп си имах.
Поне сега проблеми нямам вече.Незная сървара ли им се беше збозил нещо? newsm78 Та ви питам на вас случвало ли ви се е  такова нещо да си влизаш в други сайтове без проблем ,а тука неможеш.
Вчера ми се отвараще само главната  най първа страница и после немога.Споделих с една съседка -тя пък без проблем си влизала  вчера.
Желая ви лек и спокоен ден.  bouquet

# 290
ДобрЮтроо и от мен....

Яге,сигурно е някой летен вирус....Дано мине по-скоро...

# 291
Добро ви утро и от мен, мили момичета!
Нищо, че рядко влизам напоследак - не съм ви забравила. Имам си много проблеми - у дома аха да започнем ремонт - всичко е събрано на куп в хола и чакаме майсторите да благоволят да започнат. Нали си регистрираме фирма с една приятелка - и там си иска тичане, сега си търсим офис. Абе агнажименти разни. Важното е , че няма сериозни проблеми!
Надявам се , че и при вас вървят нещата добре(не съм чела много назад Embarassed)
Приятен и успешен ден ви желая! Прегръщам ви всички! Hug

# 292
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Кагебейкитееееееееееееееее Hug
ЯГЕЕЕЕ- и аз бях като тебе миналата седмица- аз съм със ниско кръвно та стана още по ниско като припикано мушкато  бях не можех да стана.
Хайде и аз да цопна едни палачинки

Аз от 9 ти нямам бг мама. Като изчезна вечерта, че дойде чак вчера 9.30 вечерта скапа се докато ви четох и дойде чак към 1.30 след полунощ.
Хайде лек и спорен ден банда Hug

# 293
Добро утро, сладурани!

Минах набързо през темата...Много мамичета липсват,  newsm78 Дуня не съм я срещала май?  newsm78 Незнам дали направи ремонта вече?  newsm78
Танита,честити ти придобивки. Peace  Питаш какво работя, та ходя по ни едно време на работа. Работя на четири смени по шест часа, това включва и ноща, оператор съм на подемна машина. Не помня дали съм споменавала.  newsm78
Яжка, бързо оздравяване.  Hug дъщерята и тя беше болна тези дни. Може би некакъв вирус?  newsm78
Момичета, извинявам се че не мога да ви покажа снимки, на мойте сладурчовци. Но на моя комп не могат да се качват...Пък и аз не се справям много добре.... Embarassed Нали съм от бабетките... Laughing
Жабче, Делта, благодаря за кафето и палачинките.  Peace

Лек и приятен ден на всички!  Hug Hug Hug

# 294
  • Видин
Привет, момичета! Hug

Хайде и от мен кИфенце:

Яге, бързо оздравяване ти желая! Hug
Танче, дано и теб скоро те отпусне, че знам какъв торомз е! Peace

Хубав ден на всички!  bouquet

# 295
Айдееее,отворихме масажния салон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зичеееее,ти си първа,че от Здравун още имаш мускулна треска нали?  hahaha hahaha hahaha

# 296
Привет, да се включа към кафенцето с вас! Много ми е сладко така  Laughing

Не знам вирус ли е, от времето ли е  newsm78 и аз изкарах нещо подобно, много неприятно състояние - чувствах се като премазана /абе дъвкан, дъвкан, та изплют накрая #Crazy/
Яжка, бързо оздравяване!

Приятен и спокоен ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 297
  • Пловдив
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА  Hug
ЕЕЕЕЕ НАЙ СЕТНЕ ВЛЕЗНАХ ВЪВ ФОРУМА  ooooh! нещо се беше бъгнал сървъра от снощи та чак сега . И аз и Мими не можехме да влезнем ,тъй че Светле не е повредата във твоя комп ,не се притеснявай  Hug Hug

ТАНИТА със здраве да си носиш капелката , Hug Кръста как искаш да ти мине като са ти набити прешлените ,и естествено че няма как да се докаже какво ти е ,само ще си носиш болката и това е за съжаление.

ПЕТЯ всичките ни дечица  в К.Г.Б.то са страхотни когато ти дадат да ги видиш ще се увериш ,че са  най хубавото съкровище което притежаваме .Сега и с Митака се увеличи съкровищницата ни  Hug Hug Hug

ЯЖКА спала си защото ти се е обезводнил организма за това е така и кръвното е заради същата причина ниско. Peace В аптеката има прахчета за оводняване трябвало е да вземеш от тях, че  понякога колкото и да пиеш вода не смогва организма да се оводни.Дано днес вече си по добре и да е това което предполагам че е. Hug

МАСТЕРЧЕ ако знаеш колко хубаво ще ми дойде масажчето мъъъъъъъъ Hug Hug Hug

ДОБИ вирус е и аз и децата го изкарахме но набързо минава  Hug

ЖАКИ  Hug Hug Hug Heart Eyes

МАРСИ ,ДЕЛТА,РИМАР,ДЖЕЙДА ,ще има порицание пред строя ,че не пишете редовно  Joy шегувам се разбира се  Hug Joy Joy Joy
ДУНЯ ,ФУРИЙЧЕТО ,МЕРИ,АРИТА,ГЕОРГЕНА,МАРГИТА, и те не са писали от отдавана ,а да не говорим за ДЖУЧКА ,ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ ,ТАЙНА, ТЕ НАПРАВО НИ ЗАБРАВИХА  Peace

Лек и спокоен ден на всички ,на ПЕТЯ  лека нощ . Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 10:24 от ЗИЧЕ

# 298
  • тук и там
Добро утро,милички!
Яже,бързо да се оправяш.Ако можеш стой си в къщи днес.
Жабче,Делта,Джейда благодаря за палачинките и кафето.
Жаки,съблазняваш ме много с този сладоед.
Марси,радвам се,че всичко при теб е добре.Много скоро ще се видим.
Светле,дано нямаш подобни проблеми с комп.На мен не ми се е случвало подобно нещо и незнам от какво ще да е.
Петя,Петинка,много ми допадна бе,мило момиче!Пиши кога имаш възможност и бързо ще ни опознаеш.Пожелавам ти скоро да си доидеш в България.
Моята внучка се казва Петя и сама се представя като Петинка.А за Митачето нямам думи Много,много е хубав,чаровен,голям сладуран и много силно да го нагушкаш и от мен.
Шпунц,малката буболинка  расте като гъбките.Какви бузчици е направила само.А батко колко е доволен и щастлив.Пу,пу да не им е уроки и на двете ти слънчица.
Танче,не съм ти честитила шапката.Свикна ли вече да си я носиш?
И дано вече те отпусне болежката,че знам какво е и как боли.
Мастерче,разгледах снимките от срещата.Направо си като момиченце.Ти знаеш,че много си те харесвам и дай боже такава снаха да имам като теб.
Е,страхотен масажьор и каква поза само е заел....
Сега ще се приготвям за работа.
До довечера.
На всички лек и усмихнат ден и  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 299
Мастерче,разгледах снимките от срещата.Направо си като момиченце.Ти знаеш,че много си те харесвам и дай боже такава снаха да имам като теб.
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ти!
Дано пък на мен да ми се падне така свекърва като тебе....'Ма никой не се е засилил да ме иска,така,че няма за сега такива изгледи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт