КГБ = Клуб на Готините Баби - 77 :)

• 20 798
  • 438
  •   1
Отговори
# 300
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте мили момичета.Липсвах дълго време но най сетне успях.Приключихме с ремонта и вече чакам моите гости.Другата седмица в четвъртък по живо по здраво ще се видя с дъщеря ми .Рапортувам че вече е нагласено и подредено.ремонта ми се състоеше с това,че там където ми беше кухнята направих дневна стая ,а имах голям и дълъг килер който за нищо не се ползваше и там изместихме кухнята.Апартамента ни е среден и  имам тераса дълга 12 метра която обхваща бившата кухня,хола и спалнята.
Танче Много съжалявам мила,че все още имаш проблеми с твоя кръст.Ти чувстваш,че бъбрек те боли но това е от дископатията мила и от сецването което си направила в автобуса.Не ги оставяй а ми си търси правата.Защото може и на друг да се случи това.
Петя Мило момиче дошла дошла сред нас.Тук ще намериш винаги добър съвет,и приятелски протегната ръка.Малкото чоче Митко е направо за изяждане.И аз имам един внук който вече е на 6 месеца и се казва КРИСТИАН.А бащата  на Кристиян моят син е Димитър,така че това име е на почит в нашата къща
Шпнуц Елинка е толкова прекрасна ,че чяк ти идва да я схрускаш.Аз отдавна съм ти казала пазете ми я за снаха,нищо чудно след години да се запознаят децата пък каквото излезе.
Мастерче Не те познавам визуално мила но щом видях твоята снимка и възкликнах.Първото нещо което ми направи впечатление е,че си винаги усмихната,а второто дрънкаш отвсякъде толкова много светлина струи от теб
Зиче Браво на Вики,да бъде винаги такова зижнерадостно дете и да покорява с лекота спортните върхове на плуването.
А сега мили момичета ето и последната снимка на Криско вече на 6 месеца навърши ги на 08.06

http://kachi-snimka.info/images/rgh1244707219i.jpg

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 11:05 от dunia53

# 301
  • Пловдив
Ходих до магазина да си пазарявам малееееее то от сега каква е жега а след обяд незнам какво ще правим  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
МИМКА ама всички се точим за такива снахи като Мастерче ама на господ на мен не ми даде такВЪз кЪт нея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha Дано ти поне имаш късмета ,абе направо си я взимайте за по сигурно  и това е  Hug Hug  Joy Joy Joy Joy Joy

ДУНЯЯЯЯЯ ееее най накрая трябва човек да ви порицае пред строя за да се появите  Joy Joy Joy Joy Joy липсваш ни бе момиче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На Криско ще му изям пухкавите бузи и сините очички Hug много е смадък и лъчезарен . Hug Hug Абе аз казах ,че от нашите кагебейски внуци и деца по хубави няма  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 302
Дуня,Зиче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 303
Привет и от мене !
Благодаря за  кафенцето, закуски,сладолед - богата трапеза от сутринта Grinning Grinning

И аз искам масажжжжж Joy Joy Joy
Всяка вечер с милото се масажираме Joy Joy- ама аз май повече него ,отколкото той мене Joy Joy
Той си има хиляда болежки и каток аже - уфф Мире - болят ме ръцете
ама аз съм му намерила цаката - дистанционното на телевизора е едно такова   заобленко ,та с него Joy Joy Joy

Мастерче - най-добрата свекърва - за тебе да е ! Hug Hug Hug Hug Hug

Зиче - пак ли търчиш със Здравун Grinning Grinning Grinning
Аз докато се изпиша - ти си и напазарувала  Hug Hugдаже

Танче - радвам се че пише ,че си здрава
боли те - ама писаното е вярно Joy Joy  дано скоро ти отмине болежката Hug Hug Hug

Яге - и ти да  Hug Hug Hugсе оправяш

На всички пожелавам приятен ден!Дано позахладнее малко!

А ето    малко снимки от  екскурзийката ни в събота  до  Сините камъни - Карандила
Града долу в ниското е Сливен

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388115
Дуня - цункай синеокия бебо от мене Hug
Радвам се ,че си приключила с ремонтите!

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 11:25 от gabkata

# 304
  • тук и там
Зиче,права си Мастерчето си е много готино момиче.
Мастерче,вземам те абе що ли не ви запозная кога се прибереш във Варна.Помисли си.
Аз вече потеглям за работа.В тая жега,а и с автобус ще пътувам. Остават  ми още няколко  дни и ще си стоя у дома  за по дълго време.Хайде чаооо

# 305
  • Географският център на България-Габрово
Зиче не пожелавам на никого да почва ремонт.Толкова е бавно и увъртащо се всичко,че си викаш кога ще свърши но нейсе всичко премина и замина.Сега мога да съм сред Вас,е когато си дойде дъщерята ще мръднем малко и към морето на почивчица.Харесали сме си Обзор тази година,та дано не ни мине котка път.Нали имам превоз,те младите да ходят да се къпят в морето и на плаж, на мен ми е достатъчна обстановката и самият климат.

# 306
Мастерче, честит масажен салон,   bouquet  пожелаван много клиенти!  Peace Ами щом записвате... newsm78 да си заплювам ред... newsm78 Че кокалите почват да болят... ooooh! Стани ох легни ох.. newsm78
Зиче, липсвам от време на време, че от толкова работа, не мога да намеря време, да остарея... Joy Joy Joy като хората.  Joy Joy Joy
Дуня, браво бе мила ти се появи... newsm78 Нацелувай сладуранчето, много харесвам синеоки сладури!  Hug Hug Hug

# 307
Мастерче, честит масажен салон,   bouquet  пожелаван много клиенти!  
Само да не си помислиш,че наистина сме отворили масажен салон  Mr. Green hahaha Mr. Green Joy Mr. Green Joy
Само заради картинката така казах  Joy Joy Joy
Аз съм музикант и с това си вадя хляба....Тъй де...аз да кажа все пак  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 308
Мастерче, ми то нее лошо и найстина да сте го отворили. А като музикант си супер.  Peace нямаш грешка.  smile3525 Много те харесвам.  Hug Hug Hug

# 309
  • Видин
Цопи аз в масажният салон на опашка! Grinning
Мастерче, аз предлагам да си назначите някой засукан ерген за масажист Wink

Дуня, синеочко е много сладък!Да ви е жив и здрав! Hug

Зиче, стойте със  Здавунчо на хладно, че не е за хора навън PeaceПоздрави на Мими и Вики, а на бабанко му нацелувай бузите Heart Eyes

Гъбче, с тоя фреш направо им събра погледа Crazy
Сега отивам да разглеждам снимките...

# 310
  • Пловдив
ГЪБЧЕ ходете сега докато можете ,че като станете баба и дядо вече няма , Thinking и да искаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Навсякъде където и да отидеш в нашата България е прекрасно,много хубави снимки сте си спретнали  Hug Hug Hug Hug
ДУНЯ добре че ние си правим ремонтите и не разчитаме на никой  Mr. Green,иначе незнам как ще ги изтрая майсторите  Mr. Green Ама то си е казано че ако искаш на някой да му пожелаеш лошо му пожелай да му влезнат майстори в къщата  Mr. Green

ДЖЕЙДА по добре да имаш работа ,че няма скоро да остарееш , Peace Joy Joy

ЖАКИ ще ги нацелувам тъкмо ми ги доведе Мими ,и се почва пак борбЪта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде и от мен обяда със студена биричка. Crazy

# 311
  • Видин
Гъбче, много са красиви снимките, а и хората на тях! Peace
Наистина природата ни е прекрасна, ако така беше прекрасен и животът в България....

Хайде отивам да хапвам, че Зичка с тоя обяд ми възбуди апетита Mr. Green

# 312
Зиче, така де... Joy Joy Joy Joy работа за целия китайски народ... Joy Joy Joy Тъкмо бях зажадняла, благодаря...за биричката. Peace Hug Hug Hug Хайде бягам на тръстиката... Laughing Laughing Laughing

# 313
Жаки - приятен обяд! Hug Hug

Аз си чопля едни тиквени семки тука.... и се залъгвам ,че обядвам Joy Joy Joy Joy

Приятен обяд на всички! Hug Hug Hug

# 314
Гъбче,страхотни снимки и аз много харесвам пикниците  и разходките в гората.
Жаки,честит ти аватар.Много е хубав.
Марги,браво на щерката.
Янче,дойдоха ли гостите?
Яге,със здраве да си носиш покупката.
Танче,честита ти покупка и на теб.Със здраве да си я носиш и бързо да оздравяваш.Тази компания няма ли някакъв начин да се санкционира?А?
Петя,много е сладък Митака.Да го нахапеш  и нацелуваш  от мен.

И във Варна е голяма  жегата.В 11ч. си прострях  пране-чаршафи и в 12ч. вече бяха напълно  изсъхнали.Много от рано ни хванаха жегите.Преставам си юли и август какво ще е ....

Общи условия

Активация на акаунт