Танче Много съжалявам мила,че все още имаш проблеми с твоя кръст.Ти чувстваш,че бъбрек те боли но това е от дископатията мила и от сецването което си направила в автобуса.Не ги оставяй а ми си търси правата.Защото може и на друг да се случи това.
Петя Мило момиче дошла дошла сред нас.Тук ще намериш винаги добър съвет,и приятелски протегната ръка.Малкото чоче Митко е направо за изяждане.И аз имам един внук който вече е на 6 месеца и се казва КРИСТИАН.А бащата на Кристиян моят син е Димитър,така че това име е на почит в нашата къща
Шпнуц Елинка е толкова прекрасна ,че чяк ти идва да я схрускаш.Аз отдавна съм ти казала пазете ми я за снаха,нищо чудно след години да се запознаят децата пък каквото излезе.
Мастерче Не те познавам визуално мила но щом видях твоята снимка и възкликнах.Първото нещо което ми направи впечатление е,че си винаги усмихната,а второто дрънкаш отвсякъде толкова много светлина струи от теб
Зиче Браво на Вики,да бъде винаги такова зижнерадостно дете и да покорява с лекота спортните върхове на плуването.
А сега мили момичета ето и последната снимка на Криско вече на 6 месеца навърши ги на 08.06
http://kachi-snimka.info/images/rgh1244707219i.jpg