КГБ = Клуб на Готините Баби - 77 :)

• 20 791
  • 438
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Вече затворих всичко из нас ,че да не влиза жегата ,ядва се вътре и без климатик ,Жорката ми забрани Mr. Green  даже каза  и да забравя ,че съществува такВоЗ нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Жаки ти си хапни ,поне не ти се трупа ,аз съм на салати лятото не ми се яде нищо друго.
ГЪБЧЕ дано да ти върви залъгалката и да хваща дикиш . Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 316

Салатите - и аз ги консумирам в голямо количество,ама пусто като има изкушения - пържени тиквички например за довечера Grinning Grinning
А яж само салата де Joy Joy Joy
Светле едва ли във Варна е като при нас - в момента термометъра  на сградата показва 32
а преди малко четох ,че следващата седмица в равнините и низините - до 40 градуса
Зиче - душа да ни е яка  newsm78 newsm78- то де е Пловдив,там е и Ст.Загора а до него Раднево

Вече ми се ще отпуска ,ама май чак август ще е  Mr. Green

# 317
  • Пловдив
Ох и аз много обичам тиквички във всичките му варианти ,чушки също ,патладжани също абе зеленчук да е ,не меса разни  Hug
ГЪБЧЕ ще измрем като пилци направо  ooooh! Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 13:46 от ЗИЧЕ

# 318
Е ,гъбка така  е/все пак ние сме край морето/, но и при нас е голяма жега.Нали ти казвам прането ми за 1 час напълно изсъхна.
Жега е, но поне си имаме и ветрец.
Хайде прохладен следобед.Отивам да си гледам филмите.

# 319
  • София
Здравейте,вчера ходих на Симеоново при баща ми и снощи взех един душ и в кревата,много топло стана,а и преди по не го усещах топлото,сега от годинките ли Laughing,защо пък да изчезне бг мама newsm78,Петя много сте сладки с мъжлето ти,а Митака е бонбон,моя братодчедка и много близка,като по- малка сестра ми беше заминаха за Чикаго преди десетина години с малкия,беше на три,четири.Понеже боледуваше,там зимата ви е студена преди пет години се преместиха в Калифорния,целия блок били българи и всички с малки деца,тя там роди и второ момченце,та викаше че е повлякла крак.Казвам ти го,защото в Чикаго им беше по трудно,но като посъбраха парички се преместиха и са много доволни сега Hug
Гъбче,много хубави снимки Peace
Танче ,и аз се замислям за шапка Party,да се оправяш по бързо PeaceЗиче,приспахте ли се със Здравун,да на младите им е трудно,ама и на по- възрастните не им е леко,ама не трябва да се оплакваме,ние си избираме управниците Peace

Жаки,хапни и за мен,в тия жеги не ми се яде,а и изкарах и аз тоя вирус,то много топло,а с температура два пъти #Crazy
Дуня, и нас ни чака ремонт в банята,май и тръби са за смяна Sad
Мастерче,много си лъчезарна Heart Eyes
Дуня,Шпунц,много сладки внучета  bouquet
Ако някой съм пропуснала Hug

А ето и командния ми пулт Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379416&pid=12852483
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379416&pid=12852557
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379416&pid=12852580

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 16:22 от margita

# 320
  • Видин
Гъбче, и ние снощи бяхме на тиквички с кисело мляко Grinning
А довечера мисля да направя едно прясно постно зеле, много го обичаме и него Grinning
На обяд огладнявам понеже не закусвам, ама вечер тая седмица хич не ни вървеше.Карали сме на домати, краставици и сирене Flutter

Зиче, не са хубави тия климатици ама при нас на работа ще изпукаме ако не са те.Абе от където и да погледнеш все вредни неща ни заобикалят Crazy

# 321
  • Пловдив
МАРГИ Здравун си е горе там ще спи и после пак тука ще се гледаме .
Ами не се оплакваме а се ядосвам ,че ние сме виновни да сме на това дередже.Това и писах че ни е хак и си го заслужаваме.
Колкото до възрасните съм съгласна но мен повече ме тревожи това за младите ,защото един възръстен със всичко може да приживее ,и дрехи не им трябват толкова ,а малките дечица какво да ги правиш ? newsm78 newsm78

ЖАКИ то навсякъде е горещина но вие покрай реките и морето ,сте малко по добре че поне въздуха е по влажен това е разликата.

МАРГИ я вземи ни изкомандвай от там всичките да се стегнем и да пишем /майтапче/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 14:32 от ЗИЧЕ

# 322
  • София
Зиче,така е,децата ни са на първо място Peace
Ето малко любителски снимки от професията ми,а спестакъла е на Нешка Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379416&pid=12852628
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379416&pid=12852629
А това са двете ми котета Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365462&pid=12367040

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 16:16 от margita

# 323
  • Пловдив
Аз си позволих и ги видях в албума ти нали съм си любопитка  Blush Blush Blush Mr. GreenКотетата са сладурки големи  Hug Hug Hug Hug

Бе къде изчезнахте бе ейййййййй ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 Пак никой няма .

Тука се смрачи няма слънце и е много задушно явно някъде вали и не се диша направо  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 16:57 от ЗИЧЕ

# 324
  • Видин
И тук излезе вятър и ту се облачи, ту пече слънце.
Ние с Дени излизаме да му търсим сандали.
Чаоооо, сладурки! Heart Eyes Hug

# 325
  • Пловдив
Жаки приятно пазаруване  Hug Hug Hug
Майка ми се обади че много валяло там ,и градушка ги е ударила но не в селото а  извън него всичко било побеляло все едно сняг е валял. Thinking

# 326
Малееее.....градушка....То все така по планините вали....
Чух се с нашите....при тях една страшна суша....Баща ми вика"Ако не завали до петък - язък за труда ни...Ако знаеш земята как се е напукала и растенията плачат за влага".....
С глас ми се реве,като знам как се стараят и колко труд хвърлят..... Tired Tired Tired

# 327
  • Пловдив
Мастерче ей това е природата с нея само човек не може да се прибори за съжаление. Tired

# 328
  • София
И аз това щах да пиша - природа. Няма как да се борим с нея.
Сега тук май се захлади и леко подухва.
Яге, как си мина ли болестта?

# 329
  • Пловдив
Не е писала Ягето дано да е добре  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт