КГБ = Клуб на Готините Баби - 77 :)

• 20 802
  • 438
  •   1
Отговори
# 75
Ето малка смях, след днешния ден... Thinking

http://www.vbox7.com/play:655d725c

Аз тръгвам на работа, една колъжка си изгорила ръцете, та трябва да я замстя... newsm78

Лека вечер на всички!!! Hug  Hug  Hug

# 76
Сама съм на черешата! Други няма.
Сещам се за една песен на Бисер Киров: Сам, сам, пак съм сам,
                                                                     събота, срещу неделя..........
Мога спокойно да си я пея, и ще бъде вярно. Къде сте бе милички? Да не размишлявате утре за кого да гласувате, някъде усамотени? Хи, хи, хиииии.....
Днес сготвих картофена яхния, че майка ми не иска сухите кюфтета и пилешката пържола, която и донесоха от кухнята, иска сос да има яденето, че иначе си остава гладна, изпържих пакет пил.хапки и бланш.картофи. Голямата щерка дойде за малко, та излязохме по магазините из центъра. Търся си чанта, мръсно бяла за лятото, но стоката още не беше пристигнала в магазина, в който продавачката ми каза да проверя в събота. Остана за понеделник, тя е сигурна че ще има модела който харесах в този "кирлив" цвят. Само да не се окаже, че точно него го нямат! В крайна сметка Росито си купи бяла чанта, много хубав модел, а сутринта си купила бял чехъл от естествена кожа, та ги комплектова. Да и са честити покупките! А аз си останах с надеждата за понеделник!
При мен това беше по интересното през деня, другото си е както всеки друг ден.
Ааааа, докато пиша, Янчето и Гъбката, кацнали на клона! Здравейте, здравейтееееее....

# 77
  • София
Ето ме и мен, мързелуваща  Laughing
Толкова съм се отпуснала, че и буквите разместих (но се поправям моменталически)

# 78
  • Кубрат/ Пишурка
Приготвих салатката и докато се натъкмим рекох да ви видя.Много слаба активност тази вечер!Нали е ден за размисъл явно голямо размишляване пада!
Галена се обади по обяд - теста е направила,а по лит. теми писала есе: По-големи европейци ли ще станем след европейските избори! Чак й се чудя какво толкова е писала цяла страница!
А сега НАЗДРАВЕ!

# 79
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Танче , кво да размишляваме , кой
и да спечели наще кесии все ще са празни.  Laughing
Но , утре ще ходя да си пусна гласеца.  Peace
Честити придобивки на щерката , със здраве да си ги носи.  Hug
А ти не губи кураж , в понеделник е твоя тираж.  Wink
Аз пък цял ден се размотавах , ходих та плащах сметките
за ток , после поливах тревицата и китките. С компа поседях навън ,
пийнах си кафето и преди малко се прибрах да погледам ТВ малко.  Peace

Римар , мързелувай , че после пак работна седмица те чака.  Hug

Янче , баси и темата.  ooooh! Кво толкова е писала ,
че и на мен ми стана интересно.  Mr. Green

# 80
Янче, наздраве миличка!
Кой умник измисли тази тема?????!!!!! Ега ти! Ние ще сме си пак Ганьовци, а на избраните ще им са ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИТЕ! Те затова драпат, не че ги е еня за България и българите! Извадили торбата с лъжите и обещават ли, обещават!
Жабче, благодаря за пожеланията към Росито, а аз дано в понеделник не си остана с пръст в ......  Ще пиша дали съм спечелила "тиража"!
Бори се прибра от другата си баба, че сега поне не е скучно у нас, ама ме врънка да го водя при майка му, че му домъчняло, ама няма да стане, че баба има задачииииии!

# 81
Яне,  наздраве браво на щерката.Все ще е измислила нещо не се притеснявай.
Танче,не е лесна и твойта.Все задачки.Честити покупки на щерката.Със здраве да си ги носи.

# 82
  • София
Тук съм, чета насам - натам и поглеждам и тук.
За утре - няма какво да му мисля. Те дали мислят за нас.
А по темата за европейците - пишат се общи приказки, клишета. В такива теми е важното да пишеш. Мин. година на матурата имаха някаква такава свободна тема. Ани писала, писала и тя не помни какво, но води се, че е взет изпита. А нейна съученичка почнала по темата и после преминала на преразказ какво правила вчера - и тя взе изпита.
Преди малко си помислих - къде ли щяхме да се черпим тази вечер? Нали сега щеше да е срещата......

# 83
                    Привет ,бабетки-кокетки и не бабетки-пак кокетки! Laughing
                    И аз като Айша няма какво да му мисля за утре- без мен!Изчислихме с дедито колко ще получават нашите  около 43 000 евро и никъде не видях какво точно аз печеля  Mr. Green
                    Танче,дано в понеделник да уцелиш и ти това,което искаш , а на Росито със здраве да си ползва покупките!
                    Яне,Галенка ще се е представила добре .Не се притеснявай толкова.Важното е ,че е решила да продължи,че то днес се чудиш какво трябва да правиш  newsm78 дали да учиш и да стоиш с мижава заплата или да целиш джакпота без да знаеш да си напишеш името.
                    Ще ви разкажа една случка та да видите какво ни е положението! Mr. Green Едно дете от моите кандидатства в Горна баня / то не е едно ,ама с него е майтапа  Laughing/ и майката /наша близка/ разказва ...от къде той да знае и да може да направи звуков анализ.Аз скачам веднага обидена / на работа бях след обяд и ги издавах децата/ и казвам - Ето ги останалите деца,влизаме ,ти казваш думата  и правим анализ.Те , моите мъници , са царе в тази дисциплина.Майката отказва,но ми обяснява ....то поне да беше свястна дума , а то думата "гъска" откъде да знае той ,че в средата е буквата "З".Първо не е буква , а звук и второ "ГЪЗКА" е нещо ,което една от младите колежки ,когато им разказвах случката определи като женски род на "Г.З"  Joy Joy Joy Едвам успях да се въздържа ,но като се прибрах у дома му викам на дедио ,че докато пишем думата "гъска" със "С" ще си броим интелектуалните заплати,а ако минем на "З" ще сме бизнесмени и ще се чудим коя посока да вземем за да си похарчим спечелените с "УМ"  Mr. Green парички и с честен труд   Mr. Green разбира се! Laughing Та сега въпросното дете го приели в частно у-ще и бил "блестящ" Таксата е 7 500 евро .Блести та чак пушек се вдига.Те,това сме ! Sick

# 84
  • София
 Joy  Joy  Joy
Само не ми е ясно мама ГЪЗКА от къде е чувала за у-ще в  Г. Баня или за частното.

# 85
Дидка,много е верен този пример.При нас всичко става с пари, рушвети и големи връзки.
И аз си взех решение за утре-без мен или ако отида да гласувам то ще е с невалидна бюлетина.

Тази вечер по телефона ни звъна Сергей Станишев да ни агитира да гласуваме за него.Е ,запис беше естествено но все пак малкия остана много доволен понеже той вдигна телефона и сега на всеки се хвали че му звънал Сергейчо. Joy

# 86
  • София
Дидиа, дааааа.... тъжно е наистина (това , което разказа за ученото дете).

Натам вървят нещата, снощи май Даниел Вълчев каза бисери от матура, че нос Калиакра и Мадарския конник са в Родопите. Само че в Родопите няма море...................

# 87
                    Айша,не знам от къде знае  Joy Joy Joy ама трябваше да си купуват мебели и тя ми разказва възмутена как влезли в един магазин и продавачката и казала,че дивана е много скъп.Въпросната мама ми обяснява как побесняла сякаш тя не можела да даде 38 000 евро за едно "диванче"  Mr. Green
                    Втория е при мен и се бяха засилили и него да го дадат в ЧДГ,ама като видели условията се отказали  Mr. Green Къде са 40 лв на месец и търчане като за световно от балами като мен и къде са 750 евро на месец и още 900 на година за превоз,а персонала не коментирам.
                    Римар,то детето си е умно  Laughing може да сгреши ,малко е ,ама мама "гъЗка" дето е с претенции хич и не разбра къде е фала! Mr. Green Всъщност НЕ включи,че има фал! Sick

# 88
Дидиа, дааааа.... тъжно е наистина (това , което разказа за ученото дете).

Натам вървят нещата, снощи май Даниел Вълчев каза бисери от матура, че нос Калиакра и Мадарския конник са в Родопите. Само че в Родопите няма море...................

Да бе ,  все бисери бях чувала ,но този беше върхът. hahahaУчениците ни ......направо нищо не знаят и то това поколение родено покрай  демокрацията...направо срам,голям срам.

# 89
  • София
Какво се чудите - като влеза в темата за свекървите - правописа е .....
А и мин. година всички се втурнаха да пишат за матурата география. Било най-лесно. Моето диване го отказах веднага - простоя попитах за Пловдив от къде е по-близо - през Благоевград или през Търново. Тя веднага отсече - Благоевград. Обясних и, че не е лесен предмета и написа 2ра матура философия. А там са общи приказки и разтягане на локуми - та вързахме 4 и се дипломирахме. А съученичките и се влачиха до януари с поправителен по геогр.
А и друг бисер - Еверест бил в Рила.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт