Отговори
# 90
  • София
... наистина ей го нА, като се обърнеш само за малко и хоп, пубертет, хоп абитуриент и студент,
може металист някой с дълги коси, може обици по вежди -межди и други места...не че лесно ще стигнем до там...
ама бързичко ще ни се вижда тогава
дано поне тогава има някой бабешки форум, че да се оплакваме от снахите...
и зетьовете..де

Simple Smile

Офи, лесно ще ви открием значи,
и тъй като сме в темата за след години, така като гледам, Митко ше хвърля в потрес някоя скучна тъща май..

живи и здрави да са всички рожденици!!!

# 91
Хоп, ето ме и мен отново.  Grinning

Честито на всички вчерашни и днешни малки и големи (като Дани  Peace) рожденници!  Heart Eyes
Да растат много щастливи, да са здрави и винаги усмивки да греят на прекрасните им лица!

Еееех, колко бързо растат децата ни.... Прекрасни са всичките ни бебоци! Пожелавам на всички ни да носят само радостни и незабравими мигове!  Flowers Bouquet
Е, мина и нашият "голям ден" на първият рожден ден.  Sunglasses Получи се много хубаво малко спретнато купонче, което много ме радва.  newsm26

Ето и впечатленията на Дея.  Wink

Времето беше повече от чудесно и преди купона си поседях хубаво на топличкия асфалт  Laughing:

Погледах си спокойно прелитащите самолети  Sunglasses:

Направихме си снимки за спомен с мама, тате и дядо - бивш Майор от българските ВВС, пилотирал редица военни изтребители, което обяснява защо моите шантави родители ме водят на авиошоу-та  Mr. Green:

Всички ме стискаха и мачкаха кой както си знае  Mr. Green:

Но аз им показах, че вече съм голяма и мога да стоя изправена съвсем сама  Whistling:

Дойде време и за тортата  yesyes:

Моментално след духването на свещичката всички мишоци бяха мигновено "обезкостени"  Mr. Green:

Беше един чудесен и много емоциален ден!  newsm76

Желая хубав ден и весели празнични дни на всички празнуващи!  Flowers Bouquet

Извинете ме, че малко се поулях.
  Blush

# 92
Много хубави тези юнски госпожици.Прекрасни са!!!Дано и да са толкова добрички,за да радват мама и татко,а не да ги ядосват.
Честит рожден ден на SAMI&kokiMAMI !Благодарим ти за виртуалната почерпка!Много любов и късмет!  ura newsm67

# 93
еййй стига с тези мисли за след години де  Mr. Green Колко сме млади още ехееее... има колко плажове да изплажуваме до тогава, и колко бурета с бира да изпием, и какво ли не още  Sunglasses То е ясно, че докато се обърнем, и ще сме одъртели, ама аз това си го мисля само в кофтите моменти, когато искам да са изпаря в някое друго измерение...
Маристута, много хубава Деяна, и много хубава торта! Хубаво тържество!   Heart Eyes

# 94
  • София
ми кво лошо пък да одъртееш щастлив наплажуван и напит с бира...

Simple Smile

Маристута, тортата наистина много хубава ей!

# 95
  • И аз не знам къде...
Честит Първи РД на всички малки принцове и принцеси   love001  ura  bigdance2!

Дани, Честит РД и на теб   bouquet! И тук да ти го пожелая! Здраве, късмет и щастие  Peace! Весел празник!

newsm10

# 96
Ето ни и нас след поредния хубав ден ...  Hug

Мисля си как всички преди ми казваха "Радвай се сега докато е в количката и стои, че после ...?!" А днес седя и си мисля, че после /т.е. сега/ ми е много по-хубаво и забавно, да си играем, да бягам след нея, да и обяснявам, да и говоря. Даже искам вече да прохожда, че да можем да се гоним по полянките в Морската... ама чак за побертет не съм си мислила още  Mr. Green

Днес бяхме на РД на Цецко на Офелия който също стана голям мъж и вече е на 1 годинка ... Да е жив и здрав и много много да слушка мама и татко. Честито и на всички други юнчета и майките им ...  Heart Eyes

Маристута малката госпожичка е много хубава, да ти е жива и здрава ...  Heart Eyes

ето го и рожденника с един от подаръците:                 разбира се пробвахме го и ние ...  Mr. Green

това е то ... поредния хубав ден ....  Hug Хайде хубава вечер на всички ...   bouquet

# 97
Simple Smile
Ма как ще е лошо! Аз усилено работя именно за такова одъртяване! А всеки път, като ми стане криво или носталгично или ме обземе апатия и темерутско настроение, си казвам, че точно днешните дни са утрешните ни спомени, и затова трябва да са максимално изпълнени със случки и преживявания  Mr. Green

Тук сме обявили Първа степен на тревога във връзка с жегата! Разгънах една кошара в хола (с любезното съдействие на мама Мадона, която отдавна не е писала тук btw) и сега Митко спи до мен, за да се възползва от климатика... В спалнята е печка някъде до 3-4 през нощта, а той трудно понася жегата и ако тук му е по-добре, направо и аз си разпъвам дивана и тук ще спя! Май сгреших, като отказах климатика в спалнята... защото той винаги може да бъде спрян, ама сега като го няма...

Хубави рожденици! Хубави подаръци! Браво!  Heart Eyes

# 98
  • на края на света.....
Здравейте и от нас със София Simple Smile
Честит рожден ден на рождениците от днес,вчера и утре,няма да изброявам да не изпусна някой.
Да бъдат живи и здрави и мнооого щастливи.
Как карате в тези жеги?При нас е мнооого,многооо горещо,имам чувството че с всяка изминала година лятото става все по- горещо от предишното.От 12 на обяд се прибираме в къщи и не си показваме носа на вън.Спим,ядем,играем,днес напълнихме басейна на терасата и си направихме баня,и така до към 7 часа,когато правим още една разходка по хладното.Климатик още не съм пускала въпреки ,че днес в спалнята ни беше 28 градуса.
Ето и една снимка да видите и моята бузанка.
Лека и прохладна вечер на всички Hug

# 99
Поздрави   на  всички  пораснали  през  изминалите   дни  тук   Hug  хубави  тържества  сте  имали  и  сте  се  забавлявали  доста    bigdance2  Бравос!  

Днес  бяхме  на  контролен с  комбиниран  с  имунизация, забелязвам  че  колкото  по  голяма  става  ,по  трудно  ги  изкарва  Sad  до  обяд  нищо  и  нямаше  , скачаше  стълби  катери -  бе  Халата  във  вихъра  си,  но  след  обедния  сън  отказа  да  направи   дори  една  крачка  Confused  много  я   болят  крачетата  и  има  за  сега  лека  температура ,както  винаги  ... надявам  се  утре  да  се  поободри ....
 та  от  последното  ни  У (незнам  в  бг  как  се  казват  Embarassed ,светнете  ме  плиис!!!)    сме  дръпнали  с  7  см и сме  78 ,и  сме  качили  2,150 и  сме   11,7 кг...  на  всички  таблици  си  се  движим  в  немските  норми  Joy ....

Жега  не  е  , даже  слънце  си  нямаме  Crossing Arms  е  аз  пък  за  това  завиждам,нека  не  е  уредена   България  ,лятото  поне  си   е  лято...

Лека  и  спокойна + прохладна  вечер!

# 100
Здравейте!
Днес е ред и аз да почерпя,че помъдрявам с една година Laughing

Честито и на дечицата родени на моята рожденна дата!

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 13:43 от kris_bo

# 101
Честито на отпразнувалите последните дни рождените си дни! / ама че изречение  Laughing /
Честито и на днешните рожденици!

Всички да са живи и здрави, щастливи и безгрижни!   bouquet

kris_bo, ти ли си правила тортата? Много е хубава!

2  снимки от мен Simple Smile

# 102
Привет! Simple Smile

От доста време не съм поглеждала в темичката, все няма време. Признавам, че не съм ги изчела. Сега започнаха жегите и се задържаме повече вкъщи.

Честито на рождениците! Да са здрави и щастливи!  Hug

Кристиан вече е на годинка и дни след рождения ден беше кръщенето му.

Вери, много сте хубави! Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 17:54 от Джи_Джи

# 103
  • варна
Привет и от нас мили мамчета и малки сладурковци  Mr. Green
НИе доста време бяхме в затишие и като гледам имам доста да изчитам #Crazy....много се изписали  Mr. Green
Първо да поздравя всичкиииии рожденници и техните семейства. Да растат все така красиви, лъчезарни и щастливи нашите красиви Юнчета Heart Eyes
АМИ за Мирко какво да кажем,....на годинка е вече 9 килца и 72см. Още не може да ходи , но пък с паяка няма спирачки Mr. Green
НАшия РД мина вече и осътана само хубавия спомен от веселия ден:)
Ето малко снимки от нас:)

Това беше поканата за гостите  :girlhide:

Това беше тортата /тука имах малкооо разочарование/

Ето и един от най- скъпите ни подаръци

С мама :girlhide:

Ето го цялото албумче което качих на бърже и ще доактуализирам, че има мнооооогоо снимки за качване
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387716

# 104
Hello и от нас, ние днес пак обикаляхме улиците, набелязахме си и акумулаторна количка за РДен  Mr. Green /ама да видим дали ще ни огрее/

maichenceto много сте хубави и тортата ви е много хубава - какво не и харесваш  Wink и аз се чудех какви покани да измисля намерих в нета няколко подходящи текста, но още не съм избистрила визията ...  newsm78

kris_bo Честит рожден ден - жива и здрава да си и много усмивки ... Simple Smile

Джи_Джи честито ти християнче ...  Hug

Вери много сте хубави ... Simple Smile

Да ви питам някой давал ли е череши? И дупето ни е доста червено, с какво ли не мазах, днес взех Тридерм намазах я та да видим  - някой да го е ползвал?  newsm78

Хайде хубава и прохладна вечер ...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт