Няма радост по-голяма,лято се задава...37-Австрия

• 22 524
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Зори, балгодаря   bouquet

(пиша на части, че компЮтърът ми пак започна да се самоизклЮчв Sad)

Ние пък в неделя с Габриела налетяхме на една змия по пътя за Каленберг и доста се поуплашихме. Някой да знае дали попът в БГ църквата чете за страх? За друг лек нещо не се сещам.

Облак, и някое странджанско село да види автентичен нестинарски танц сигурно би му било интересно. Голяма слабост ми  е било кръстосването на БГ и дано не стана досадна с идеи  Laughing

# 46
Ди, има тарифа при http://www.t-mobile.at/privat/vertragstarife/tarife_telefonie/index.html, CALL
EUROPE - 1.000 свободни минути в ЕУ.

# 47
Записвам се за сре6тата на 21 Юни.
Ани,благодаря,4е ми се обади.Аз дори не съм видяла,4е има нова тема Rolling Eyes

# 48
Привет моми4ета.
Имам две новини: ло6а и хубава
1. Маимунела е с 40градуса температура от 4ервено гьрло. Ill
2. Нана взе и седемте матури и живот  и здраве на есен сьм мама на студентка. Wine Glass

# 49
*Diana*  погледни на страница на Orange. Имат също безплатни минути към EU и в момента промоция "половин месечна такса". Аз тия дни от там ще си взема нов телефон, най изгодни ми се струват.

gabi3004 честито за каката!!!  Laughing  и бързо оздравяване.....  Sad

# 50
Свити, Ивет, благодаря   bouquet

Габи, и от мен честито за каката, а по-малката кака бързо да оздравява.

# 51
Габи - честито на Нана,
и дано след няколко години със завършването на университета.    bouquet

Вълна от болести ли има  Tired ...и аз се боря с едно разстройство вече втора седмица, изпи ми моето мляко с какао и се почна..че и леко заслабна...

аз имам 2 тел. на Оранж само за разговори към БГ - 25 е, 1000 мин за ЕУ и 3000 към Оранж и безплатни смс, и още един 7,50е, с 300 мин за ЕУ и 1000 оранж

тази тарифа на Т-Мобайл ми се струва доста неизгодна.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 16:09 от :-))

# 52
Габи, честито за студентката, къде ще учи девойката?
 аз няма да се класирам за ребрата, няма кой да гледа децата.

# 53

Габи, страхотна новина за Нана.  Simple Smile Желая и светъл път и успехи. Честито и на теб горда мами, че си отгледала такова слънце   bouquet. А Маймунелка да оздравява скоро, щото много игри я чакат цяло лято.

*Diana* , аз също мисля за -ориндж-. А по отношение на всякакви шокови състояния аз ползвам за първа помощ нотфал тропфен - бахблютен.

Облак, наистина, Чудните мостове си заслужава да се видят, въпреки че пътят до там е малко трудничък. А на Еньовден също се играят нестинарски хора в някои райони /Странджа/.  Виж тук - http://www.bg-tourism.com/bg/nature-categories.php.

Меликат, добре че ме подсети за ягодовите полета  строубъри фийлдс форевър, та от няколко дни направо се разлепихме от ягоди,ммм.

Весели почивни дни

# 54
# 55
Добро утро!
Вчера Кати беше пробно на училище в класа, в който е записана. Беше ми много интересно колко е различна, започва нов етап от живота и доста го преживява, колкото и да си мисля, че е нещо съвсем обикновено и естествено. Явно емоциите и напрежението са и дошли в повече, защото следобеда каза, че е уморена и спа 2 часа, нещо, което всъщност не помня да се е случвало.

За 21 и аз се записвам за среща, радвам се, че я преместихте, защото на 14 нямаше да мога да дойда. Къде ще бъде срещата

Желая приятен почивен ден на всички
  bouquet

# 56
Момичета, имам една молба към вас. Спешно ми е нужно едно лекарство, което не се внася в Б-я от няколко години. Знам, че го има в Австрия и Германия. Ако никоя от вас не може да ми помогне, ще попитам и мамите от другата тема. Не знам, при вас как е въпроса с рецептите и лекарствата. Може ли да се купи без рецепта и т.н. Също не знам евентуално, ако някой може да ми помогне, как би могло да се изпрати до Б-я, за колко време би дошло и т.н. Как да пратя пари на този, който се наеме с тази услуга. Опитахме и заместители на лекарството, но нямат нужния ефект. Става въпрос за майка ми, трябва вече да започва лъчелечение, а не е решен друг проблем, поради липса на лекарството. Казва се Ubretid. А нямаме близки в никоя от тези страни. Търсихме в Гърция, но и там го няма. Предварително благодаря на тези, които ще ми отговорят.

# 57
Пълнолуние - тъкмо и аз се занимавах с едно лекарство за детенцето на една мама от форума, която още непознавам.  За съжаление пътувам утре, ако беше писала по-рано, но може някоя друга мама от нас да направи това, или ако не ти е спешно като се върна,...та
има във Виена интернационална аптека, където звъннах попитах дали го имат, казаха, че ще ми го осигурят, майката на детенцето от БГ им пусна факс с рецептата /достатъчно е само факс от рецептата/, след което аз отидох лично в аптеката и направих поръчката т.е. заплатих   сумата на лекарството и след три-четири дни го получих и сега го нося за БГ, майката ще дойде да си го вземе от мен и тогава ще ми плати /така сме се разбрали/, а и се оказа, че не живее далеко от моя град за късмет

ето това е телефона на интернационалната аптека 004315122825, факс 0043151228259 
Нищо сложно не е цялата процедура

# 58
  • Vienna
Пълнолуние, не вярвам това лекарство да го няма в България. Може да не е под това (търговско) име. Веществото в лекарството се казва дистигмин и е много използвано. Освен това не пишеш каква форма ти трябва (хапчета или ампули за инжексия). В анестезиологията се използва ежедневно като антидот. Нито е скъпо нито е специялно, само според мен в България се продава под друго име.

# 59
Meli,штрандкафе

Общи условия

Активация на акаунт