Ние ходихме на бунгала на Черноморец за уикенда и вече имаме две бани.
Водата е доста студеничка все още. Теди се страхува от водата и от пясъка не смее да стъпи на земята, но иначе си похапна доста пясък.

с тати
Много свеж пост, само не разбрах, какво ще правите на Корфу само двамата с мъжа ти? Мъжко може би

Ако не друго, пюрета ще си влачим
, надявам се времето да ви е много хубаво (а не като тук
)
Майка ми гледа Адриан, а аз не мърдам от бюрото, само дето през 2 часа ходя да гледам какво става, че не съм свикнала някой да ми го гледа
С гърнето сме много добре, днес ака 3 пъти в него
Вече намалихме разходите за памперси
) Кърмим се сутрин(7), вечер(21) и през ноща (най-малко по 2 пъти)
Сестра ми замина със Софчето за Париж и сега си скучая само с едното дете (т.е сега си скучая без деца, тъй като майка ми гледа Ади
Багажът е събран, започнахме да къпем едно по едно децата, после и ние, ще вечеряме и утре в ранни зори потегляме за България. Когато имам възможност ще е сключа пак. Надявам се децата да слушат по пътя. Стискайте палци да мине всичко нормално.

, очакаме включване и много снимки 

Пожелавам ти скоро да стоиш зад една такава чашка кафе и да релаксираш.Успех с дипломната работа.Браво на Ади за гърнето
Боби само като го сложа да седне и почва да реве
Та, чакам подходящия момент 

Че иначе не ми е ясно как ще я караме занапред

.
. Не мога да повярвам, че всичко свърши вече и няма да се стягам за изпити повече, чак ми става мъчно
. А Варна наистина много ще ми липсва
. Вчера ходихме в зоологическата градина и в делфинариума и беше страхотно, нищо, че Ивайло проспа почти цялата разходка
. Много ми беше кротичък горкия, въпреки, че нямаме климатик в колата и пътувахме по обед
. Няма да ви казвам какъв кошмар беше, но за щастие всичко приключи добре
.
. Имам слабост към това място, защото с мъжа ми сме почивали два пъти там. Вторият път там ми предложи брак, на скалите над морето........
. Та той и сега иска да отидем там и с нетърпение ще чакам отзивите ти.
. А аз дори забравих да почерпя
.
.
.
Много плака,удари си главичката в земята
И така:

Знам,че тепърва има много да пада,но изпитвам ужас
Аз още не съм го въвела,а и забравих да питам педи на консулта,то не пречи да и се обадя де ,ама и вас да питам 
сега видях,ама иначе по цял ден си ги подреждам 

много ще ви хареса .Да си изкарате незабравимо