Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 469
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте и от мен!
Ние ходихме на бунгала на Черноморец за уикенда и вече имаме две бани.
Водата е доста студеничка все още. Теди се страхува от водата и от пясъка не смее да стъпи на земята, но иначе си похапна доста пясък.

с тати

# 256
Разкошни са снимките от морето (Пепчо), искам и аз, искам и аз, т.е и ние (нали взимам решенията еднолично все още)  Laughing

Нелка, чудесно звучиш  Hug Много свеж пост, само не разбрах, какво ще правите на Корфу само двамата с мъжа ти? Мъжко може би  Party Party

Ния е като принцеска, а майка и като кралица - браво браво - много красиво  Mr. Green

Ковачева, мерси за инфото за Приморско  Hug Ако не друго, пюрета ще си влачим Peace, надявам се времето да ви е много хубаво (а не като тук  Crossing Arms)

Аз се захванах най-после с дипломата си и 2 дена чета ли.. чета, пот се лее от мен, а лаптопа прегрява  Crazy Майка ми гледа Адриан, а аз не мърдам от бюрото, само дето през 2 часа ходя да гледам какво става, че не съм свикнала някой да ми го гледа  Mr. Green Той си хапва завидно добре, и спи вече от 2 часа, което си е рекорд  #Crazy С гърнето сме много добре, днес ака 3 пъти в него  Crazy Crazy Вече намалихме разходите за памперси  Mr. Green  (ето от къде ще спестя за море  Joy) Кърмим се сутрин(7), вечер(21) и през ноща (най-малко по 2 пъти) ooooh!
Еми с това мога да се похваля, като че ли  Flutter Сестра ми замина със Софчето за Париж и сега си скучая само с едното дете (т.е сега си скучая без деца, тъй като майка ми гледа Ади  Mr. Green) А дано да я завърша най-накрая тази диплома, че срамота  Rolling Eyes

Целувки за всички   bouquet

# 257
Влизам на бързо, че вкъщи е малка лудница.  #Crazy Багажът е събран, започнахме да къпем едно по едно децата, после и ние, ще вечеряме и утре в ранни зори потегляме за България. Когато имам възможност ще е сключа пак. Надявам се децата да слушат по пътя. Стискайте палци да мине всичко нормално.
Лека вечер на всички и доскоро!
 Simple Smile

# 258
СМГ, приятен път и да пишеш пак от родна земя!  Stop

# 259
Добро утро  Hug

Ей с такава гледка ми се ще да посрешна деня  Mr. Green, но засега ще си остана само с мечтите над  една чашка кафе  Grinning

СМГ, почивката (и пътуването) ще минат страхотно Peace, очакаме включване и много снимки  Hug

Ние цяла нощ пак се мятахме (заспах с филма " Кралят на скорпионите" - филма беше добър, но аз бях труп), сега отивам да закуся и ще се върна, надявам се да има повевче за четене  Heart Eyes

Хубав ден   bouquet

# 260
  • Варна
Bizu мерси за кафето и прекрасната гледка.
Тия синоптици пак не познаха, казаха че ще вали дъжд а пък то времето е страхотно и пече слънце  newsm78
А бе къде са се изпокрили всички нещо много пусто тука

Да питам някой слагали ли са ваксината Превенар, защото нащо джи пи нищо не ни е споменало

# 261
  • София
Добро утро и от мен!

Бизу, мммм страхотно кафенце и гледка WinkПожелавам ти скоро да стоиш зад една такава чашка кафе и да релаксираш.Успех с дипломната работа.Браво на Ади за гърнето PeaceБоби само като го сложа да седне и почва да реве TiredТа, чакам подходящия момент Thinking

СМГ,лек път ви пожелавам Hug

Пепчо, не сме слагали тази ваксина и немога да ти помогна Rolling Eyes

Днес май ще си стоим вкъщи така като гледам.
Спахме горе-долу добре.Вече не си спомням по колко пъти ставам, сутрин всичко ми е в мъгла, даже не си спомням колко пъти съм го кърмила.
Иначе кърменето си върви с пълна сила.Аз не, че искам да отбивам, ама ми се струва малко твърдата храна в менюто.При нас следобедна закуска почти несъществува- ввече отказва каквото и да му предложа.Дано е само период newsm78Че иначе не ми е ясно как ще я караме занапред Rolling Eyes

Друго не се сещам.Лек ден от мен, аз ще ви наглеждам Wink

# 262
Bizu мерси за кафето и прекрасната гледка.
Тия синоптици пак не познаха, казаха че ще вали дъжд а пък то времето е страхотно и пече слънце  newsm78
А бе къде са се изпокрили всички нещо много пусто тука

Да питам някой слагали ли са ваксината Превенар, защото нащо джи пи нищо не ни е споменало
на Ния я слагахме. По принцип не е задължителна в Европа, само в Америка и нали знаеш, че различните педиатри имат различно виждане за ваксините. Нищо не ти пречи да я попиташ. Поръчва се предварително и си е за сметка на пациента.
Бизу, ама голяма си лЪскателка. Благодаря ти за хубавия комплимент, а и за приятното кафе с хубавата гледка.

Ама къде сте всички???? Чак ме е срам нов пост да пиша Simple Smile Simple Smile Embarassed хайде включвайте се не се скътавайте Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 16:56 от Граци

# 263
Къде сте бе мацки? Лелееее от 10 сутринта никой не е писал  Shocked

# 264
Е, браво на вас! Аз отидох до Варна, дипломирах се, върнах се и очаквам в нова тема да се запиша, а вие и една страница не сте успели да запълните  Crossing Arms.
Та сега официално да се похваля, вече съм магистър по мениджмънт  Party. Не мога да повярвам, че всичко свърши вече и няма да се стягам за изпити повече, чак ми става мъчно  Wink. А Варна наистина много ще ми липсва  Cry. Вчера ходихме в зоологическата градина и в делфинариума и беше страхотно, нищо, че Ивайло проспа почти цялата разходка  Wink. Много ми беше кротичък горкия, въпреки, че нямаме климатик в колата и пътувахме по обед  Sick. Няма да ви казвам какъв кошмар беше, но за щастие всичко приключи добре  Peace.
Светле, Бизу, желая успех и на вас и скоро да се похвалите с дипломи!
Бизу, ако не се лъжа ти беше споменала, че ще ходите на ММЦ  newsm78. Имам слабост към това място, защото с мъжа ми сме почивали два пъти там. Вторият път там ми предложи брак, на скалите над морето........  loveuuu. Та той и сега иска да отидем там и с нетърпение ще чакам отзивите ти.
Отивам, че Ивайло се събуди.....

# 265
  • София
Елле, ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ!!! smile3525

# 266
Крис, специално за теб...

# 267
Пинки, Малчева, благодаря ви, трогната съм  Hug. А аз дори забравих да почерпя  Embarassed.

Аз също много се радвам за Слънчоглед и й желая лека и безпроблемна бременност и здраво и красиво бебче на финала! Нямам нищо против да я добавя в заглавната, но не мислите ли, че е редно да изчакаме да се похвали лично. Ако не сте съгласни ще се подчиня на волята ви  Wink.
Утре ще водим Ивайло на консултация. Очичките му са червени от около седмица и постоянно ги търка горкия. Дано не е нещо сериозно  Praynig.
Отивам да си взема един душ и се тръшкам, че съм капнала  Tired.
Лека вече на всички!

# 268
  • Варна
Ellle ЧЕСТИТО И ОТ МЕН   bouquet

# 269
Привет!  baby_neutral
Най-после имам снимките от прощапулника и е време да го кача ,че станах за срам  Embarassed
Божидар,падна точно когато отчупвах първото парче и го давах на сестра му  ooooh! Много плака,удари си главичката в земята  ooooh!
Иначе избра химикалката и телта за готвене  Mr. Green -поне гладен няма да остане  Laughing
Подариха му един мотор,който бръмчи и по цял ден-бръм,бръм  ooooh! И така:

Снимките са правени с много хубав апарат,но са станали много тъмни,май снимащия е виновен  Thinking
Дарко вече ходи сам и навън,бута ми ръката да не го държа и пердаши сам  ooooh! Знам,че тепърва има много да пада,но изпитвам ужас  Shocked направо .
Да ви питам -давате ли жълтък?  Thinking Аз още не съм го въвела,а и забравих да питам педи на консулта,то не пречи да и се обадя де ,ама и вас да питам  Peace
Хехе и вързаните шкафове се виждат  hahaha сега видях,ама иначе по цял ден си ги подреждам  Crazy

Ellle,честито и от мен -по вода да ти върви  Peace

Bizu,мерси за инфото за Приморско.   bouquet

pep4o,малката кукла е много сладка  Heart Eyes

бланш,малко ви завиждам (благородно де) за Корфу  Crazy много ще ви хареса .Да си изкарате незабравимо  Peace

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 10:14 от geradost

Общи условия

Активация на акаунт