Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 456
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
Изпълних си обещанието - качила съм снимки в подписа ми са на нашата страничка  Laughing

или за по-лесно от тук : http://www.album.bg/stelimeli/images/15238583/

# 301
Здравейте момичета.Включвам се набързо.Много се радвам за Слънчоглед.Макар че честно казано на мен не ми стиска толкова скоро да имам второ дете.
Не я мислете Дони.Тя е в Горна при Дениско.Така че споко най -добре е сега. newsm53 То човек като е при децата си е най добре.
Трябваше да се видим с нея но тая седмица така ме завъртяха ангажименти че не остана време и тъкмо се наканих за утре дай звънна и тая вечер се оказа че малкия има температура.Като я премерих и резултата беше 38,8.Сложих му 2 свещички ефералган и сега е 37,5.Оф дано да е от зъби че иначе не ми се мисли ooooh!
Сега ще ви покажа къде ходихме днес.

За който не е познал товае Царевец
На който му се гледат още снимки има ето тук
Никой не ми препоръча хотел или къща за гости в Сандански или околията му за почивка. Rolling Eyes
Мислим да заведем малкия там защото за море не съм много навита.За догодина да,но сега то какво море ще е .Все единия ще трябва да седи да го варди на плажа. Whistling
Така че от сега сме си уредили карта за новите бунгала на Китен за 10 дни.Хем са нови хем са евтини.Което ме устройва идеално.А може и до догодина да сваля някой килограмче и да се пльосна на плаж без притеснение.Е някой някой поне 20-30 са ми излишни hahaha

# 302
Привет  Hug Май скоро ще ни спрът тази тема  newsm78 Но да видим дали ще се класирам с пост  Simple Smile

Добро утро на всички  food010

Щастлива мама, Гоги 2 ми изглежда доста пораснал  Peace Хубава разходка сте си направили  Peace Ние миналата година ходихме да избираме хотелче или нещо подобно в Сандански или Велинград, но се отказахме от Сандански..Хотелите, които ни харесаха бяха скъпи и нямаха дори хубави басейни, а в Санаториума ми се видя кофти, искахме минерална вода задължително и детски басейн за детето (тогава Ади беше в корема ми, а Софи беше на 1.5г) В крайна сметка се спряхме на "Двореца" във Велинград и с 2 ръце ти го препоръчвам - топли минерални басейни, хубава природа и стаите са хубави  Peace Но е малко скъп..не знам как сте финансово. Имат сайт, ако искаш разгледай, дано намерите най-подходящото за вас  Hug

Пухи, според мен е излишно притеснението ти, щом детето е здраво, жизнено и весело (а то е такова, по всичко личи), значи всичко му е СУПЕРР  Peace

Стелка, двата братя са очарователни, гледах снимките 2 пъти  Peace и вече психически се настройвам за 2 момчета  Laughing

Само моите постове си гледам тук..досада съм голяма, Ел на теб се надявам за нова тема  Hug Отивам да уча, лек и хубав ден на всички с повеечко слънце по възможност   bouquet

# 303
Заповядайте: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408617.msg11688481#msg11688481

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 10:50 от Ellle

Общи условия

Активация на акаунт