101-ва лятна тема САЩ

• 18 011
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Ирка, веднъж като вкусиш от чуждото и няма начин да си същия човек като преди. Винаги ще живееш между два свята/държави.  Grinning

# 106
Ха, да дам снимки, само да имам. От седене три дена в една зала без прозорци имам главоболие.

Ирка, не е толкова сложно, стига да имаш обратен път назад и да не го мислиш много. little giants е май от скоро, ама аз ето на вече свикнах и ще ми е трудно връщането, колкото и да се дразнех отначало. Хубаво е да си близко до семейството, пък за мен и до морето Simple Smile

# 107
  • USA
Мила Кюбит, много ме боли за теб  Cry. Разбирам те и те прегръщам. Дано намериш сили да се възстновиш психически и физически и да продължиш... Hug

Ние още не сме свикнали с времето вече 1 седмица, иначе много ми харесва в България, засега се чувствам много добре като изключим недоспиването. За мен решението е дълги ваканции в България, друг е въпросът как ще стане.  Mr. Green

# 108
Аааа Биз  чакай сега ,има и други уеб програми , отдавна съм с уеб камера само че ползвам хотмейл месенджер .
Там съм зарибила всички любими хора Simple Smile .Разбира се че не може без това, ако не беше това Елла кой знае как щеше да ревне от баща ми преди 2 месеца,тя го видя за 1ви път на 3год 4 месеца иначе преди това само на уеб,и малко и беше странно в началото  щото само от екрана го знае но до 2 мин почна да му говори " дядо това....дядо онова".
Баща ми се шегуваше че може би ще си вземе празна рамка от компютър и ще и се появи зад нея за да може тя да се сети по-бързо кой е това. Laughing
Еххх Женева...добре си живуркаш ти Бииииз. Wink

При нас е станало като в тропиците от 1 месец вали дъжд всеки ден,и то какви дъждове тропически.Само тук ли се давиме?!
Приятна неделя!

# 109
При нас е станало като в тропиците от 1 месец вали дъжд всеки ден,и то какви дъждове тропически.Само тук ли се давиме?!

И при нас е така  Sad Само дето е придружено със студ, даже парното пуснахме снощи.  Sad Абе, Минесота дрийм.  Laughing
(Биз, да не вземеш да размислиш за връщането  Wink )

Ще гласувате ли на парламентарните избори? (Тези от вас дето си имат паспортите де  Simple Smile) Ние се опитваме да организираме секция в нашия град, стрискайте палци да стане този път.

# 110
Atti изборите на 14 юни ли са?

# 111
Днес са изборите за европейският парламент. На 5 юли са парламентарните.

Аз в унисон с дискусията за Женева да кажа, че Хамбург е много хубав град. Интересна атмосфера, много приятни места за разходка, река, вода, зеленина.

# 112
Благодаря Зора.  bouquet

# 113
Абе не е чак толкова добре живота, като ходя пък нищо не мога да видя  Rolling Eyes Успокоих се за видео чата Simple Smile
Атти - няма да размисля, но ще се връщам често.
Аз гласувах, юхууу!

# 114
Хм, Биз, неписаното правило не беше ли, че на конференции в чужбина заделяш поне един ден само за сайтсийнг  Wink   Enjoy Geneva, и сподели впечатления все пак.

# 115
Може ли да задам въпрос с повишена трудност (нееее) на флоридчанките  Simple Smile
Решили сме да ходим там на почивка ,но си търся местенце което да има разкошен плаж + да не е прекалено далече за кола.Това местенце което съм заградила има ли нещо подходящо или по надолу трябва да се ходи? Thinking

# 116
victoria,
"старите пушки" от Флорида да се изкажат за тая област дето си заградила,
а аз, за наше село:

мога да ти пратя линк с някои паркове и плажове, за които можеш да добиеш относителна представа:
http://www.pinellascounty.org/park/05_Ft_Desoto.htm
(тук е Форт ДеСото- извънградски плаж, така да се каже, но можеш да видиш и други от менюто горе в ляво)...
Рая, Лени, Хиър- мисля, че могат да си кажат мнението, което би било по- меродавно от туристическа гледна точка Simple Smile...

# 117
софко мерси  много аз точно от тази страна искам да ходим че залезите са страхотни а аз нали фотограф го раздавам та да се нащракам на воля  Flutter ,аз до сега се ровя вече 2 часа,и се "влюбих" във Clearwater този резорт ,много добре ми изглежда има какво да се прави  извън плажните часове като гледам ,водата ми се вижда синя и хубава а пясъка бял и фин ,те така го и рекламират де.
Не знам ,гледам снимки и от твоя сайт и там добре ми изглежда.Ще чакам съвети. Sunglasses

# 118
 В Clearwater e хубаво, и изобщо всички места около Тампа са страхотни. Пробвай това място http://www.sanibel-captiva.org/ . Моя колежка ходеше там с мъжът и  всяка година и беше много доволна и отпочинала.

# 119
Рая, Лени, Хиър- мисля, че могат да си кажат мнението, което би било по- меродавно от туристическа гледна точка Simple Smile...

Вики, аз никога не съм ходила на плаж из тези земи и не мога да препоръчам. Затова пък да се наредя на опашката за залезчета и други снимки  Party

Общи условия

Активация на акаунт