101-ва лятна тема САЩ

• 18 025
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Nie бяхме на клиъруотър преди няма месец,плажът е като нашенски,много дълга,широка ивица,пясък фин,море ок,но мръсновато. Това е 1 плаж-плаж в тампа района според нашите проучвания,инак има много,но малки.Има един баш сънсет парк малко на север от клиъруотър,заслужава си гледката.Дейтона ,за мен,е чипо,мръсно,уайт траши и морето е мътно,ако мога бих скипнала.Самият клиъруотър доста напомня  бг морско градче,има страхотна алея за колела/кънкки,на минути е от тампа а там вече има маса занимавки.

# 121
Не виждам нищо лошо в това да си кажеш мнението колкото и различно да е то от останалите...

... Агентче ще ме прощаваш  но тона ти  е малко директорски и обижда...

Вики, напълно съм съгласна с теб! Аз имам право да си кажа мнението, а ти имаш право да го интерпретираш както ти изнася, дори и да не съвпада с първоначалната ми интенция  Peace

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 15:35 от Agent Provocateur

# 122
MaikaM ...много мерси за включването ,това местенце също звучи много добре!

анет...каво имаш в пред вид че водата е мръсновата ?! мътна ли имаш в пред вид?

Цитат
Вики, аз никога не съм ходила на плаж из тези земи и не мога да препоръчам. Затова пък да се наредя на опашката за залезчета и други снимки

Лени нали знаеш че аз винаги показвам ,няма тинтири минтири при мен Simple Smile ....този път обаче само на лични сигурно... Sunglasses

# 123
Ние ще ходим в края на месеца в  Fort Myers Beach и тогава мога да изкажа мнение.На снимките,които съм гледала изглежда много добре,а и ми беше препоръчано от хора ходили там. Simple Smile

# 124
вики,в 1вия миг в к стъпихме на плажа стефан настъпи л..,аз даже не се сетих какво е,толкоз ми е разглезен мозъка тук,но баща им разкри.Във водата найлони,обелки от банани.Мътно не е там,но има вълни,не знам дали искате,ние затова сме фенове на гълфа към дестин защото е като езеро и много чисто.

# 125
Аз нямам опит в този район. Ние ходим в Помпано Бийч и веднъж на Марко Айлънд, където е много хубаво.

# 126
Миз, Благодаря ти за уточнението за консулските дни   bouquet

Копъра не го "отчупъам", 5 мин след като изкарам кутията от фризера, той започва да се рони.

Кюбит, пожелавам ти по-скоро да ти се случи това, което най-силно желаеш! Повярвай ми, така е трябвало да се случи. Гледай напред, усмихни се и продължавай по пътя към твоето щастие. Обещавам ти после ще бъде прекрасно!

# 127
Вики, привет.  Резортът, който си си харесала в Клиъруотър е нов, което според мен е много важно и е доста хубав.  Не съм била лично (само паркирам точно до него като водя София на плаж), но моя приятелка отиде на ласт мин уикенд трип там наскоро и беше много доволна. Ако искаш, имам линк от фейсбук към нейните снимки от хотела, мога да ти ги пусна на лични. На мен персонално ми изглежда прекалено скъп този резорт за това, което предлага (около $350/веч беше поне преди?), може би защото ми е баш в комшулука или защото аз лично харесвам малко по-модерен и изчистен дизайн, но като цяло изглежда супер и е НОВ, така че, ако на теб ти харесва- отивайте смело.
Не влизам често, така че ако имаш допълнителни въпроси, пиши ми на лични, ще се радвам да отговоря.

# 128
анет ...много гадно  Sick но то предполагам ако ходим на плаж в резорта който съм избрала предполагам чистят наоколо.

Мрс Г ..радвам се че се включи  Hug ,Да плиййййс дай линк на снимчици -ами хотела е $200 на вечер като гледам от сайта ,ние за края на Авг ,началото на Септ.Имаш ли в пред вид друг по хубав хотел ,давай го-аз съм много гнуслива от хотели и предпочитам да ходя на нови или скоро подновени.

Pety ..ще чакам мнение като се върнете  Peace

# 129
  • Boston, MA
И аз съм чувала, че много хубаво на Гълф Коуста. Иначе ние ходим все най на юг.

# 130
Аз да питам.

С какво си миете стъклените врати на душовете? Какво ли не пробвах, не става. Остават петна, тук и там. Искам нещо дето пръскаш и скуидживаш след това. Същото изискване имам за ваната. Пръскане и изплакване, ако може  Mr. Green.

# 131
Вики ние бяхме миналата година в Орландо за 3 дни и 3 дни в Клиър Уотър . Мястото не е лошо , но аз не съм била по надолу към Маями , така че не знам . Но приятелите с които бяхме казаха че в сравнение с Саут Бийч им се струва по-покойно и като Бг  Laughing.
Ние бяхме там средата на август - океана беше мръсен...изхвърляше водорасли , миди...
Боклук аз лично не съм видяла. Иначе плажната им ивица беше голяма и не беше претъпкано . Все пак зависи какво търси човек. За мен беше достатъчно да се опъна на слънце и да почина след уморителните дни по Дисни , Сий Уорлд, Буш Гардънс и воден парк ( от сутрин до затваряне  ooooh! )

Аз се отдадох на торти една седмица , а тука се е разразила буря. Случвало се е и аз да споделя мнение и да се "изсипе" порой от отрицателни емоции....но както се казва , ако не искам не чета и не споделям. Не мога и не искам да мисля еднакво.
Клеър да се оправяш бързо ...успяхте ли да рентвате ?
Ирка нормално е човек да се чувства така като се прибере . Честно да ти кажа и аз мислех като теб...че ако се прибера всичко ще си бъде както е било. Не е , дори и за месец...но както каза Биз -свиква се .
Биз не остана вече , кога идваш?

Аз да се оплача - излезе петицията на сестрата на съпруга ми . Той я пусна преди 4.5 г . Преди този вид петиции се разглеждаха 10 г , а сега  Shocked .Ей аз се чудя как да се отърва от майка и , пък то подкреплението идва  ooooh! Joy

Кюбит , не знам какво да кажа... без фалш , а с искрено съчувствие . Сила и вяра ... не съм забравила че искаше да помогнеш когато имахме проблеми с малкия...иска ми се и аз да можех да помогна

# 132
Момичета, има ли някоя сред вас, която се е развеждала преди получаване на безусловна зелена карта по линия брак и си е запазила зелената карта?

Моя приятелка ще се развежда, защото това животно мъжът й дори не може да си спомни с колко жени е изневерил за 5те години, в които са заедно. Но зелената карта е проблем и търся някой да ми разкаже как е протекло. Пишете на лични, ако желаете.

# 133
Ванхорн, нямам на идея за стъклените врати на душовете. Ина4е ваната и пло4ките чистя със софт скръб(http://www.softscrub.com/products/), изплаквам и след това ги минавам с едно като 4иста4ка за прозорци от Икеа. Това последното го използвам и след всекидневно къпане, да събира вода и не остават засъхнали капки.

рая, дано устискаш на укреплението Simple Smile сега ли тече конкурса за тортите или свърши?
--------------
След вси4ките ни претенции и усилия за класа и интелигентност, завършихме на женския пазар Confused...
--------------
Тази вечер по ПБС показваха Рик Стивс в България ( 2000г)- София, Пловдив и  Рилският манастир. Ако някой иска може да погледне за локал листингс или повторение.

# 134
  • usa
вики, аз лично доброволно не бих отишла на почивка във флорида през лятото. според мен лятно време водата в гълфа е със същата температура като въздуха - къмто сто градуса... иначе клиъруотър е добър избор, и рисортът, който си избрала, изглежда добре.

След вси4ките ни претенции и усилия за класа и интелигентност, завършихме на женския пазар Confused...

е, жени сме все пак, на мъжкия пазар нямаме какво да правим Simple Smile. нищо страшно не е станало. важното е да не ни стане навик и норма на поведение. все пак след толкова време е неизбежно да се изпусне парата. а и толкова хормони се насъбраха в това тясно пространство напоследък...

Общи условия

Активация на акаунт