101-ва лятна тема САЩ

• 18 071
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Бенс и аз това ползвам за ваната, но стъклените врати са истинско мъчение.
Погледнах програмата на ПБС, но не открих нищо.

Хиър имам две такива дружки. Съжалявам да го кажа, но не завърши добре... И двете са още тук, но се омъжиха отново. Проблемите са им двойни сега. Едната апилва и чака отговор. Друагата чака за интервю, но бившия се старае да и осложни живота максимално. Все пак имай предвид, че Невада се води като най- лошия щат за имиграция. Чувала съм и за други случаи с добър изход, но е мъка.
Много е важно да има свидетели, които да докажат близостта със семейството и да свидетелстват в нейна полза. Това е което знам. Пари и адвокати. Късмет на твоята приятелка.

П.С. Бенс намерих го, но е в 12ам. Малко ми е късно. Ще търся повторение.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 06:15 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 136
хиър, аз също имам две такива приятелки, но си взеха зелените карти без проблеми (освен че почакаха малко повече за перманентната). ако има значение обаче бракът и на двете беше легитимен с дълги връзки преди женитбата и не им беше трудно да докажат, че не са се женили с цел имиграция.

# 137
  • Чикаго / София
А всъщност кога е най-подходящото време да се ходи до Флорида? Като поносима Т на въздуха за излежаване на плажа, приятна Т на водата за къпане и без разните му там урагани с нежни имена и проливни всекидневни дъждове?

Рая, успех ти пожелавам да се справиш с подкреплението! Laughing

Ние не сме получавали поща от 2 седмици. Звънях им на тези от пощите, сега ще видим защо така се е получило!  newsm78

# 138
irka,nie ходехме ранен май или септември в продължение на 5 години и няма грешка.Сега заради К на ния ми се объркват плановете.Миналта година пробвахме хилтън хед за разнообразие,не ни хареса.Аз лично съм заклет мексико ол инклъзив фен защото не готвя Grinning

# 139
Рая, вече те записах  Laughing, Мислим другата година да водим Плами на Дисни и няма да ми е излиша, малко повечко информация. Мъжко момиче си ще се справиш с подкреплението
Бенс, едно разбрах за моя град, че могат да те smile3553 за $30 и за $ 7.00 Сега пробвах и по евтиния вариан и съм супер доболна. Снощи се разделих с дългата коса

# 140
MVK Ние ходихме само в Меджик Киндом на Дисни (сравнително по-скъпи са им парковете в сравнение с другите , и като чели по-малки това не съм сигурна да кажат и другите ) Обаче аз и миналата година казах - такава лудница не едно място не бях виждала. 1ч поне за да стигнеш от паркинга до парка (влакче, друг влак.....народ чакане). Вътре беше същото - за да вземеш по-интересен райд се чакаше по час и половина  Shocked  .Има "фаст пас", но и той не помага много ( наполовина от времето може би) .
 Той Плами ще е на 3 и нещо , нали?  Може би само на 2-3 райда няма да го пуснат , но Меджик Киндом е направен за малки деца .
Ако решите да ходите и по другите им паркова има пакети онлайн.

Имате ли наблюдение , че имигрантските въпроси вече се разглеждат по-бързо ? За 4 м се става ситизен , петициите се одобряват по-бързо ( за петиция подадена от брат или сестра се чакаше поне 10г )а сега Shocked . Аз честно се шокирах - не сме очаквали.
Ирка за средата н август , аз не видях разлика между Орландо -КлиърУотър и Лейк ъф ди Озаркс ,МО. Но може би защото тук сме свикнали с горещо и влажно лято . Температурата на въздуха беше около 85 -90 във ФЛ , в МО също .
Анет и аз съм фен на ол инклусив... Grinning

# 141
Vanhorne, аз чистя нашата душ кабина с това:
http://www.kaboomkaboom.com/kb/products-shower-tub.shtml
По-добро от това не съм успяла да намеря! Съвсем случайно го открих, защото предните собственици бяха забравили едно шише и аз като свърших моя и не ми се ходеше до магазина реших да го пробвам. Какво беше учудването ми, като всичко падна и блесна, а преди това се мъчех с какви ли не препарати. Имай предвид обаче, че май не може да го ползваш докато си бременна. Връчваш го на половинката и така Simple Smile  Аз обикновено го напръсквам и минавам с една гъбичка отгоре за да се разнесе равномерно и го оставам поне 15-тина мин. После само поливам с душа.  Peace

Рая, колко се чака за брат и сестра за петиция сега? Не е ли пак 10 години? newsm78

# 142
Дисни парковете са така и във Флорида, и в Калифорния, но имам чувството, че тхе Маджик Киндгдъм във Флорида е винаги по-пълен от другите. Никога вече няма да си помисля "Дъмбо" без да усетя болка в краката...   Но чакането за много райдз дори в Дисни е по-малко от 1 час.  Сий Уърлд беше по-добре, и за самите шоута нямахме чакаме (най-интересните са на големи стадиони в определено време). 

Ако децата харесват Дисни, и сте готови да се жертвате за тях за няколко дни, Дисни крузовете не са лоши. Дисни притежава едни от най-добрите частни плажове по Карибите.  А ако мама иска масаж, запишете се преди да е тръгнал кораба Simple Smile    Аз бих предпочела Йосемити тези дни, но  за сега го отлагам Simple Smile

# 143
Tandoori Аз нали това се "оплаках" вчера че на сестрата на съпруга ми ( зълва ми ) и излезе петицията за 4.5 г  ooooh! . Та ще идва , до 90 дни се очаква да си получи покана за интервю .
Пикси аз споделих моя опит с Меджик Кингдом ...на влакчето чакахме близо 2 ч , а на водния райд час и половина. На райдовете за по-малки деца се чакаше средно около 30-40 мин  ( но Дида е на 7г , естествено искаше по- интересните)
 За Сий Уорл съм съгласна , там почти не чакахме никъде , или ако сме чакали не е било повече от 10 мин. Буш Гардънс също .
Но това беше седмицата преди да започне училище , може ние да не сме били в подходящия момент и затова да е било "лудница"  Wink
Бенс Предизвикателството е юли , аз  правих една тортичка за "снахата" . Снимки тук , ако ти е интересно http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229804&pid=12761223

# 144
миз...така де ние нали се гласим за края на авг но по скоро началото на Септ ще ходим до Флорида ,значи на точното време ще сме там Simple Smile.Честно казано нямам против океана да е чай,аз съм от зиморничавите и дишам добре на жега.

И аз обичам ол инклюсив обаче са много лимитед местата на които може да се ходи.Анет...мексико не ти ли е много далеч ,те полетите са с продължителност от 5-6часа + времето по летищата и до резорта    ,то си минава деня в път така.
Ние също искаме да ходим до Орландо , чакаме детето да стане по голямо обаче ...поне на 6 мисля,аз също не съм ходила.

Ванхорн ...аз стъклата 1во с препарата с който пръскам самият душ,минавам със грапава гъба и после отделно с уиндекс но хубаво напръсквам и оставям за малко и след това добре се излъсква.Дъното на Ваната и самият душ ги запушвам ,пълня с вода (на дъното) и сипвам белина, стават белички без търкане ,стените обаче си искат  да ги пипне човек...не може.

# 145
aaa,dисни ми е психотравма,както и чъкичийз..чакахме не повече от 10 мин на райд в началото на май в меджик кингдъм,но толкоз народ,жега и скъпотия изобщо не оправда моите лични очаквания,на децата им беше забава,но сходен ефект се получава по сикс флег парковете какъвто имаме на 10 мин от нас.Чекнали сме бокса,толкоз.Може би има значение че и нашите деца не са много дисни герои фенове като цяло поради ограничен достъп до тв,мечо пух зарадва стефан сякаш,но уоу ефекта к очаквах не би..
*
вики,от нас до канкун с директен полет е няма 3 часа,там ,за нас,е най-далавера отвсякъде..зависи как се почива,аз по флорида готвя и пера като у нас,пак магазини,пак кола..в канкунско- масичке дай да ям,полезни храни на корем,не се качаваме в кола 7 дни,детски клуб за децата,маргарити на корем..ехеееееееееееее

# 146
Рая, сигурно има значение и кога се отиде, не знам. Ние бяхме в Дисни точно деня след Тенксгивинг, но за водния райд до парка с фериботчето не чакахме повече от 10 минути.   Виж, за други райдз в самия парк почакахме, но пък и не сме били на тези атракшънз за по-големите.

Вики, няма да имаш проблем с детенце и сега за Дисни.  Даже Ела е на чудесна възраст за това!   Ако ходите до Дисни във Флорида, обаче, изберете зимата.  Моето собствено дете хареса повече Сий Уърлд, а и аз Simple Smile

И аз не съм фен на масовата култура на Дисни и истерията около тях, но веднъж-два пъти си струва. Най-странно за мене беше да открия, че на Дисни крузове ходят и двойки без никакви деца! Е, това не го разбрах...

# 147
анет ..е да за вас си е далавера, за нас до карибите е 2-3 часа  ,ние за това там се подвизаваме повече ,иначе идеално те разбирам за останалото  Simple Smile

пикси...ами с половинката си мислим че повече ще запомни ако е на 6 поне ,в такъв смисъл ще изчакаме още 2 год ,но може да ни скимне и догодина да отидем,знае ли човек,иначе зимата определено Peace

# 148
Тандури имам го. Видях го от реклама по ТВ. Ползвах веднъж, но не изчаках 15 мин., за това и не видях голяма разлика. Сега ще пробвам (мъжа ми) по твоя метод.

Вики мерси мила. Аз намазвам всичко със софт скруб и после Уиндекс да блесне, ама си е търкане пак. Аз се пошегувах, като питах дали има нещо магическо. Пръскаш и изплакваш  Mr. Green Моят мъж само ми се смее за Уиндекс. Била съм като таткото на булката от "My Big Fat Greek Wedding"- всичко чистя с Уиндекс.

Рая наистина звучи изненадващо бързо. Имам позната в Чикаго. Беше пуснала за брат си преди 15 години. Не съм я чувала от 2 години и не знам до къде е процеса.

Ние сме редовни посетители на Сий Уърлд и Дисни в Калифорния.
Имаме роднини в Сан Диего. Наемаме къща близо до кучешкия плаж, защото не оставяме на никой нашия принц (Немска Овчарка).
Униона, на който съм все още член ми изпращат неверояти дилове за двата увеселителни парка всяка година. Това доста улеснява и облекчава бюджета за ваканцията.

# 149
Лени, Ванхорн, мерси! Бракът е истински и се разпада заради изпълненията на мъжа. Свидетели колкото искаш, ама пари за адвокат не знам откъде ше намери...

Общи условия

Активация на акаунт