101-ва лятна тема САЩ

• 17 576
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Кюбит, съжалявам.

# 91
# 92
Мога ли да ви помоля да уважите мъката на Кюбит и най-накрая да престанете със заяжданията си...

# 93
Кюбит, много съжалявам!  Пожелавам ти да намериш много сила в себе си...

...

Биз, благодаря! Ще се оправим някак.

# 94
Запитване: къде да намеря, ако може в нета, меки кукли? Тип "бебе" или тип "момиченце" с корделки, рокли и т.н.?

# 95
Много ми е мъчно за кюбит,от снощи е в мислите ми Sad.

Не искам да наливам масло в огъня но не мога да не си кажа:
Много хора сме ,различни сме ,нормално е да има сблъсък в мненията.Била съм очивидец на далеч по грозен сблъсък.Не виждам нищо лошо в това да си кажеш мнението колкото и различно да е то от останалите.
Агентче ще ме прощаваш  но тона ти  е малко директорски и обижда не виждам кой знае какво заяждане,повечето тук си водихме много нормална дискусия и успяхме да запазим добрият тон ,на всеки тук ми се случва да има сблъсък на мнения,на теб също.Нищо толкова лошо не е станало но се прави от мухата слон когато  се скача със  генерализиращи фрази като "спрете се..." ,"жени на средна..." ,"престанете с заяжданията си.." се чувствам като в небрано лозе и честно казано точно тези фрази подклаждат огъня,не разбрах също за скайп ,кой с кого говори там и кой какви акаунти има ,аз лично нямам скайп ?! ,много объркващи генерализиращи фрази които не помагат в случая Или взимаш отношение някакво или не взимаш никакво според мен.Съжалявам ако съм засегнала някой с това си мнение но трябваше да си го изкарам от системата.

# 96
  • usa
Аз пак за паспортите - Извинете ме, не поясних въпрса си, а той беше дали се чака много пред посолството във Вашингтон, за да се подадат документите. Изплаших се, тъй като прочетох тук за опашки, рушвети ... бррр!
На нас така или иначе скоро няма да ни трябва, така че чакането след това не ни притеснява.

изабела, не съм ти видяла въпроса, а моят разказ предполагам те е притеснил Simple Smile. ние това за опашките, рушветите и брррр! го обсъждахме не за консулствата, а за консулските дни в градове, в които няма консулства. от време на време консулите посещават за ден-два градове с по-големи български общности и обслужват на място. идеята е да спестят на хората ходене до консулствата. понеже тези посещения са само за два дни, се струпват много хора и за това историите с опашките и прочие. иначе предполагам, че в редовните работни дни в самите консулства нещата минават нормално. успех!

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 21:17 от миз

# 97
Кюбит,  много съжалявам.  Tired Бързо разрешаване на физическите проблеми пожелавам  Hug

за чат - няма чат, той много отдавна се разпадна  Peace

# 98
Вики, не съм искала да да звуча директорски, извинявай. Просто за мен дискусията, въпреки всичките цветя и усмивки в емотиконите, излезе от добрия тон. Сега не мога да посоча какво ми се стори злобно, защото доста неща са били изтрити.

# 99
Кюбит, ужасно съжалявам  Cry

При мен е някакво ужасно време, само дъжд и мъгла, точно в унисон с настроението ми.

Момичета, исках да кажа, тези от вас, които са с рискова бременност, четете и се подготвяйте за приими бебета. Те изискват много по-различни грижи и ще си спестите много нерви и притеснения, ако знаете предварително как да подходите. Аз хем знаех един месец преди раждането, че няма да износя до край, хем нищо не прочетох по въпроса и после ми беше много стресово. В най-добрия случай тази информация няма да ви потрябва. Стискам палци на всички!

# 100
Вики, ама как без скайп!? На мен ми е лайф лайн с двата свята! Веднага обучавай родители и роднини в България и ги мятай на скайпа, супер е за сгледи на внуци с баби и дядовци  Grinning, че и на бащи с децата си  Confused

Аз пак да сменя темата и да си кажа - Женева, много хубава   Laughing

# 101
Вики, ама как без скайп!? На мен ми е лайф лайн с двата свята! Веднага обучавай родители и роднини в България и ги мятай на скайпа, супер е за сгледи на внуци с баби и дядовци  Grinning, че и на бащи с децата си  Confused

Аз пак да сменя темата и да си кажа - Женева, много хубава   Laughing

Мда, той моя син затова се опитва да разговаря с телевизора напоследък. Май ще му ограничаваме скайпа на него. hahaha

Пусни малко снимки от Женева, може и нас да ни зарибиш....  Wink

# 102
Само да поясня за Хиър и другите момичета, какво беше написано в поста ми и защо го изтрих.

Попитах за Кюбит с въпросителна и попитах Бубка, какво пие за главоболие!

Моето главоболие се прие като симптом на моята бременност и стана тя каквато стана.

Никога не съм била така разстроена както вчера. От форума. Почти цял ден загубих в мисли. После дойде и новината от Кюбит и съвсем се смачках.

Изтрих го, защото не исках с моето главоболие да причинявам нищо лошо на никой.

Само знам, че беше грозно и вместо изписване на вежди се извадиха очи.

Няма да повторя грешката си тук.

Не бих наранила никое момиче борещо се за нещо така свято.

# 103
Много ми е мъчно за Кюбит, дано се възстанови бързо... тя си знае най- добре какво и е  Cry, много и харесвах подписа за позитивното мислене, дано не се е отказала от него Hug Praynig... 

Не мога и не искам да следя дрязгите и тук, и бих предпочела да ги няма.

Биз, кажи за Женева... какво те впечатли?

# 104
  • Чикаго / София
Oх, Кюбит! Много ми е мъчно, много, много, много.... Cry Знам че каквото и да напишем ние, болката си остава за теб и само ти знаеш какво ти е!  Но искренно скърбя за случилото се!

little giants, дано намерите мястото на което да се чувствате добре! Защо така се получава? Защо хората след години прекарани в САЩ, след това не могат да се почувстват добре в България?  Аз тайно дълбоко в мен се надявам след известно време прекарано тук, да си  се върнем в Бг и да се почувстваме на мястото си! Четейки такива мнения все повече се засилва усещането ми, че май връщане е почти невъзможно, поне не такова от което всички да сме доволни! Rolling Eyes

Ех, момичета............

Биз, дай снимки от Женева. Винаги ми е било много приятно да разглеждам снимките ти от различни градове и държави!

Скайпа е незаменим за нас като връзка за комуникиране с баби, приятели и татковци и майки с децата! Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 06:38 от irka

Общи условия

Активация на акаунт