101-ва лятна тема САЩ

• 18 031
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Хиър ,мога да ти дам телефон на една безплатна организация в Ню-Йорк,които се занимават с имиграционни въпроси.Звънни им да ги питаш.Може пък и да се занимават и с такива дела.

Enzo Soderini
212-650-6620
City College of New York

Може да го заковем на първа страница този номер,къде, къде по-полезен е от това да знам къде живее съфорумката "Х".

# 151
Хиър ,мога да ти дам телефон на една безплатна организация в Ню-Йорк,които се занимават с имиграционни въпроси.Звънни им да ги питаш.Може пък и да се занимават и с такива дела.

Enzo Soderini
212-650-6620
City College of New York

Може да го заковем на първа страница този номер,къде, къде по-полезен е от това да знам къде живее съфорумката "Х".

Мерси много, пускам й го!  Hug

# 152
Моля, да не обсъждате летни почивки. Не мога да си го позволя в момента и ще ви се разсърдя  Stop  Hug

Сега сериозно - Можете ли да ми препоръчате добър адвокат? Трябва ми да се консултирам по трудово-правен казус. Може и на лични.

Hear Again, а това да останат женени и разделени "физически" не е ли вариант?

# 153
Хиър, ако някой от тях двамата е решил да се развежда наистина, тя или той, тогава се боя, че не само имигрантски, но и диворс адвокат ще и трябва. Поне консултация е наложителна.

Иначе, Ню Йорк, доколкото знам, признава "лигъл сепърейшън,"  за разлика от други щати (което би могло да е в нейна полза). Дори ако има такова сепърейшън, то няма да повлияе на възможността да получи зелена карта защото за "имиграционни" цели,  те са все още в брак.  Има много вериъбълз, обаче, колко години са женени, дали имат деца,  i много доказателства, че техния брак не е шем.  Ако и остава около година до зелена карта, и животът с него е нетърпим, лигъл сепърейшън е опция.  Добре е да се консултира с безплатни организации, но ако се стигне наистина до развод или лигъл сепърейшън, ще и трябва личен адвокат.

П.П. Знанията ми от НЙ са от преди няколко години. Не съм следила какво става наскоро.

# 154
рая, хубава торта пак си спретнала(тук се облизах), единствено мики и мини маус оби4ам то дисни  империята.

Ванхорн, забравих за кабум-а, но на мен ми става лошо от него и за това не се сетих, но да вси4ко 4исти.

Хиър, ако вси4ко е легитимно и има доказателства, няма за какво да се притеснява приятелката ти. Peace
друг вариант за безплатна консултация, да се търси пробоно адвокати за щата, в който е и също, ако има наблизо адвокатско у4илище имат клинки/консултации за хора с финансови проблеми по всякакви въпроси.

Изабела, търси комишънс фор/он хюман райтс там където си, безплатни са и дават съвети то4но по такива въпроси.

# 155
Хиър, ако някой от тях двамата е решил да се развежда наистина, тя или той, тогава се боя, че не само имигрантски, но и диворс адвокат ще и трябва. Поне консултация е наложителна.

Да, анджък. Не знам дали е навита да живеят заедно или на лигал сепърейшън. Преди малко ми писа, че вече не й се реве и е на bitch and destroy mode.  Twisted Evil

Бенсън, тя започна да звъни на женски и имигрантски лигал оргс, както и на клиниките в Колумбия, Фордам и т.н. и на про боно фирмите от бар асоциацията.

Благодаря ви много!

# 156
Моля, да не обсъждате летни почивки. Не мога да си го позволя в момента и ще ви се разсърдя  Stop  Hug
Joy

мога ли зелеви сърми да сложа в слоу кукър и ако да моля някой да ми каже как точно се извършва тази операция ,че с тоя слоу кукър нещо не се погаждаме и ще го изхвърля ако пак не ми се получи манджата. Rolling Eyes

# 157
Вики на много хора им харесва слоу кукар-а. Никога не съм ползвала.
Аз готвя с Фгор http://www.fagoramerica.com/cookware/pressure_cookers/rapida_line/rapida

Това е моя лайф сейвър. Готвя за отрицателно време и почти всичко (не сърми). Задушено, телешко варено, боб, зеле, пилешка супа (10мин), крем супа, каквото се сетиш. Имам някои рецепти мои измишльотини дето децата обожават. Бързо, икономично (газ или ток) и много удобно.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 23:30 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 158
  • САЩ
Не съм се включвала отдавна, че напоследък много работа имам на работа, а май само от там мога да пиша и чета, в къщи все не остава среме  Rolling Eyes
Та гледам последно си говорите за почивки и реших да питам и аз. Ние мислим да ходим до Пуерто Рико началото на септември. Има ли ходили до там? Какви са отзивите ви?

# 159
  • The new Earth
Момичета, наистина ли телефоните от България нямат обхват в Америка? И ако е така, какъв апарат трябва да търся, които да е в унисон с тамошните честоти?

Искам публично да благодаря на Кейси, затова, че я занимавах два дни с мои притеснения, а тя без да ме познава се отзова на момента да ми помогне!
Кейси, извини ме( ако смекчавам малко по-твърдия образ, които поддържаш във форума Simple Smile) но за мен ти си един прекрасен човек и постъпката ти много ме трогна! Hug

# 160
  • САЩ
Да наистина нямат обхват. Телефона трябва да е трибандов. Мисля Моторола и Нокиа имат такива. До там ми стигат обаче познанията.  Grinning

# 161
Искрица, зависи от телефона. Тук най-използваните честоти са тези, които не се ползват в Европа (Европа - 900 и 1800 мХц, САЩ - 1900 мХц). Трябва ти трибандов телефон - те покриват (почти) всички честоти. До колкото знам, всички производители правят такива.

Вики, проблемът да не е в ориза? Аз не съм използвала slow cooker но от приятелка съм чувала, че в него ориз не става. Не знам доколко е вярно.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 23:47 от ianajar

# 162
  • Boston, MA
Томас влаковете ни превзеха, обаче в Орландо няма да водя, докато (ако) детето не го изисква категорично и настоятелно, не мога да си го причиня това сама...

# 163
Искрица...майка ми си ползва нейния телефон като идва,трябва да е трибандов , но те мисля по новите тел са трибандови.Отключва се телефона  ,което ще рече че се намира код който се вкарва в телефона и може да се ползва с по главните тел компании .Дано да ме разбра!

Ванхорн
...имам абсолютно същата тенджера под налягане   Simple Smile и аз готвя в нея но напоследък не толкова , хубаво си  е когато си сложиш една манджа да си къкри ,колкото по слаб огъня толкова по се запазват нютришънъл стойности.  Който за каквото има време нали знаеш Wink.Но пък слоу кукъра е супер защото може вечер да си сложиш нещата в нея и цяла нощ да си се готви бавно и на другия ден имаш готова манджа,та по тази логика пак е бързо.Тя Анет знае повече за него,аз и нея я чакам да каже.

ianajar ...ми не знам ,аз досега ориз не съм готвила в него  но няколко манджи и то по рецепта и не станаха сполучливи на вкус и затова нещо се разочаровах,вината не е в слоу кукъра но той си го отнесе. Laughing

# 164
viki,не знам,сърми готвя истински само със зелеви листа за Б.вечер,инак ми е много свръткаво и правя мързеливи и 2та вида на фурна (ред плънка,ред листа нарязани и така 3=4 пласта).Така и пълнени чушки готвя като не ми се пълни Grinning няма причина да не стане обаче според мен,ориз си става чуден в слоу кукъра,но по-бързо става на печка затова аз рядко го ползвам за оризени манджи..вакуумна тенджера нямам,винаги ми е било мерак,ей сега повод да проуча..

Общи условия

Активация на акаунт