101-ва лятна тема САЩ

• 17 553
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • САЩ
Мишолина и Сипируми, благодаря за отговорите. Ние ще сме с детето така че едва ли ще се възползваме от нощния живот  Laughing Чета и вече научих много за Пуерто Рико. Брех какъв малък остров, пък колко много изписали хората за него  Laughing

Майка ми имаше тенджера под налягане и много я ползваше. Като дойдохме тук се бях засилила и аз да си купувам, но мъжа ми като каза не, та не. Страшно опасни били. Ами ако грамнела! Той бомба не си вкарвал в къщи  Rolling Eyes Много е по сигурноста значи, чак аман понякога. Та сега готвя си боба по 3 часа.

# 181
Hitrusha http://www.fagoramerica.com/about_us/faq/(parent)/3089/ не може да гръмне, тъй като има 3 предпазни клапана, а начина по който се затваря не би позволил. Може, ако се скъса уплътнението на капака да ти излезе манджата на печката (случи ми се веднъж за всичките години). Това не са руските/унгарските тенджери под налягане, дето гърмяха в БГ.

# 182
Моми4ета, благодаря за бързите отговори!

Аз малките ги пера в пералнята, но това е голям килим, в дневната. Явно търся да наема перяща прахосмука4ка. Не ми се занимаваш, но като е тъмен се вижда много и ми бърка в о4ите.

Прането на килими в двора на баба ми е един от любимите ми детски спомени. Голям кеф беше и тогава ни оставяха със сестра ми да се пръскаме с марку4ите наволя.

сипируми, да се оправя мал4о бързо и ти скоро да се обзаведеш с нова кола.

# 183
Прането на килими в двора на баба ми е един от любимите ми детски спомени. Голям кеф беше и тогава ни оставяха със сестра ми да се пръскаме с марку4ите наволя.

Ей, за това ги оставям моите да се пръскат на воля. Става чудо след тях, но...и аз помня какъв кеф беше като бях малка.

sipirumi дано детенце се оправи бързо. Ти най- добре питай док за това. Това четене ме докарва до лудост понякога. Дано скоро се сдобиеш с нова кола.

# 184
Bens,  какво има под килима? Ако е паркет, забрави за миеща прахосмукачка! Ще ти остане петно 100 на 100! Ние прахме така килими, такъв ужас не съм и сънувала! Аз затова като се преместихме разкарах всички килими, които не мога да си изпера сама. Сега имам два малки - в трапезарията и в хола, тях спокойно си ги пера на driveway-a, а после ги мятам на люлките на децата да съхнат.  Peace

Сипируми, и ние го изкарахме този. Приятелката ми беше бременна, виждахме се с Ели ( тогава още не знаехме, че е болна) и аз питах лекарката, тя каза че няма проблеми. Детенцето на приятелката ми се роди живо и здраво.  Peace

# 185
  • WA, USA
Тандури, благодаря за инфото! По принцип казаха, че много рядко се срещали проблеми и то само ако майката се разболее, а аз предполагам съм го карала все някога този вирус. То май е нещо като гнойната ангина само че вирусно. Не се притеснявам особено, аз се страхувах да не е грип като ми се тръшна с температура.

Много обичам да пера черги на двора, но нямам големи тук. Имаме само пътеки от свекърва ми, домашно тъкани и тях ги мятам в пералнята със студена вода и на деликатни тъкани, не съм имала проблеми досега, леко се свиват, но после се отпускат като ги простра.

# 186
Bens,  какво има под килима? Ако е паркет, забрави за миеща прахосмукачка! Ще ти остане петно 100 на 100!
Тандури ,аз само така си чистя килима и нямам петна.Имам такава за домашно ползване ,а не тези големите които се рентват.

# 187
Някой може ли да ме спаси от сигурна гладна смърт Mr. Green.Знаете ли как се готви "Полента"?

# 188
  • Boston, MA
Качамак, оphie.  Grinning

# 189
Някой може ли да ме спаси от сигурна гладна смърт Mr. Green.Знаете ли как се готви "Полента"?

Мммм, мога да ти пусна две рецепти: едната е с гъби, другата с колбас и кашкавал отгоре.  Grinning

# 190

Мммм, мога да ти пусна две рецепти: едната е с гъби, другата с колбас и кашкавал отгоре.  Grinning

давай

# 191
Bens,  какво има под килима? Ако е паркет, забрави за миеща прахосмукачка! Ще ти остане петно 100 на 100!
Тандури ,аз само така си чистя килима и нямам петна.Имам такава за домашно ползване ,а не тези големите които се рентват.

Тандури, имаме оцветен конкрит, но не са го силвали добре и дори от капки остават петна. Петната са от храна от малкия.
Ако имахме двор и драйвуей нямаше и да се замислям... сега освен да ходя да го метна в джакузито за изпиране(от джетовете ще светне) и после в басейна за изплакване Laughing

Пети, мерси, 4е уто4ни, 4е не е професионална прохусмока4ка, 4е то4на за такава мислех.

# 192
kupih pressure cooker,надробих пот роуст, стана наистина за тотал 20мин, впечатлително..малко страшновато, стефан тича разпален, "мами, danger, smoke, noise, steam in the kitchen",но на вкус чудесно..благодарско за идеята,сега съм на лов за рецепти
*
какви килими и черги перете бре хора,бата мата и домакините,отивам да се засрамвам..

# 193
kupih pressure cooker,надробих пот роуст, стана наистина за тотал 20мин, впечатлително..малко страшновато, стефан тича разпален, "мами, danger, smoke, noise, steam in the kitchen",но на вкус чудесно..благодарско за идеята,сега съм на лов за рецепти
*
какви килими и черги перете бре хора,бата мата и домакините,отивам да се засрамвам..

Поздравления за пот роуста!!

То се оказа, че прането на килим не е лесна работа, така ли? Бенсън, при нас петната са от храната на мъжа ми.  Mr. Green Дали да не го трая още няколко месеца и след това да си купя нов?!  newsm78

# 194
*

Joy ти шегуваш ли се или наистина? Само, ако бутончето за налягането се вдигне до горе и го забравиш- започва да изпуска стийм.   Ха ха разсмя бе жена.
Рецепти бол, ама по- добре да идем в готварския да не ни бият тук. Аз там не съм писала никога, но ще направя сефтето.

Общи условия

Активация на акаунт