101-ва лятна тема САЩ

• 17 537
  • 308
  •   1
Отговори
# 210

Блажка, пробвай ги на топчетата със сирене първо хлапетата, сигурна съм, че ще им харесат.  Peace Ако искаш ще ти напиша подробно как да ги направиш. Според мен няма проблем да ползваш бялото брашно, само на вид ще е различно.  Peace
Тандури, аз по-скоро за мама и тати питам. Simple Smile  Децата българско сирене плюят на поразия, ако става въпрос за такова, усещат го безпогрешно.
Мерси за идеите!

# 211
Тандури, аз по-скоро за мама и тати питам. Simple Smile  Децата българско сирене плюят на поразия, ако става въпрос за такова, усещат го безпогрешно.
Мерси за идеите!

Сериозно?! Моите могат да изядат килограми  Laughing. Ами предполагам можеш да ги направиш и без сиренето, просто оваляй топчетата в галета и яйце, сусам и т.н. Може да сложиш и парче кашкавал посредата.
Бях правила един път и полента пръчици, увити в бекон.  Peace

# 212
# 213
Тандури, Пети е дала уебсайта горе.

Анджи'с лист са анонимни ревюта на всякакъв вид контрактори, хора за чистене, пест-контрол компании. Рекламират се и за дентисти, но аз не знам дали бих ги използвала за това.  Та някой има ли добър опит с тях?

# 214
За паспорта е така  - никой не може да отнеме поданство ( все едно на нас да ни вземат българското че сме по 10 -15 г навън )  Wink . Това не е ЗК.

С тези тенджери под налягане и мен запалихте ...ще видим.
Моите килими ги нося да ги перат , по скоро свекито ги носи , тя работи в драй клийнинг шие , преправя парцалки и всичко и се пере безплатно . Драйвуея е толкова голям и широк , че не ми липсва това че няма двор къщата , но ако опъна килима и извадя маркуча комшиите 100% ще ми пратят секюритито и глобата ми е в кърпа вързана ( богати сноби  Laughing Mr. Green)

Аз съм с въпрос към тези от вас които са правили РЕФАЙНЕНСИНГ на къща. Ние до 15 юни сме с кънстракшън лоун, но трябва да минаваме на моргидж и то си е вид рефайненсинг ( нови :клоузинг кост , рейт на лоуна , апрейзъл на къщата...) . Кънстракшън лоуна ни е с една малка местна банка , но съпруга ми не ги харесва - правят по- ниска оценка на къщата ,а на нас това не ни е изгодно понеже имаме само125 хил. взети ( а маркет прайса дори и в момента е 10 пъти повече).
 С коя компания ( банка) сте правили рефайненсинг и доволни ли сте ? Фиксиран рейт на лоуна или не ( уж плануваме до 5 г да го изплатим  newsm78 )

Аз снощи отидох да пазарувам в Уол Март ( нашия е суперсентър) тъкмо ще минавам на касата и казаха " всички да отиват в задната част на магазина , идва Торнадо" !Панираха се хора ..., стоях аз 20 мин. с пълна количка да чакам ,обадих се по телефона да видят по телевизията какво става...накрая си тръгнах. Торнадо наистина имаше , даже 3 но ни заобиколиха. Досега сме имали  късмет

# 215
Ползвам енджи'с лист от може би 2 години,заслужава си,но пак е много чете и ровене,аз една камара хартия изтръшках през тях и пак опряхме до лоуелс(за един скорошен ремонт).Ако имате 2-3 сем.да си разделите парите и да шеър пасуърд е ок,зависи и колко често се ползва,ние само за ремонти опираме до тях..

# 216
Рая, сериозно ли перат килими в драй клийнинг? Аз от кога разпитвам къде перат, хич не ми се занимава! Питах и на автомивките, нали в БГ така правят, ама ме гледаха като извънземно.  Laughing А иначе за прането, на мен ми е неудобно колата да измия отпред, ама откакто всичките съседи почнаха да го правят, връчвам тази задача на хлапетата Simple Smile При нас има шахта за оттичане точно под драйвуея и е супер удобно, а и хлапетата направо откачат от кеф като е топло Simple Smile

За торнадото и на мен ми се случи един път в магазин, бяхме всичките, спря тока, пуснаха сирените, беше голяма паника Simple Smile

# 217
Анет, благодаря. Трябват ми и за услуги и за ремонт. Дотука смених няколко компании за нещо, и все проблеми.  Точно многото четене и  ровене се опитвам да спестя. 

# 218
jina, дадат ли ти гражданство, си равноправен с всеки американец роден тук. Можеш да живееш където ти скимне. Мисля, че има изключения само при присъди за тероризъм.

# 219
Тандурка и на мен ми е удобно ...широк , под наклон , водата се изтича http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226606&pid=11464851 , обаче с техните рестрикшъни направо  ooooh! . Даже нямаме право да си сложим табелка с името на пощенската кутия  Laughing . За да си почистиш листата си има определени дни или трябва да отидеш и да искаш "пермит" .... Laughing
 А ние така им "изкарахме очите" на част от  комшиите очите - 3 г. в строеж ! Колко оплакване отнесохме ...някои от тях наистина са "сноби"  Laughing

# 220
Тандурка и на мен ми е удобно ...широк , под наклон , водата се изтича http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226606&pid=11464851 , обаче с техните рестрикшъни направо  ooooh! . Даже нямаме право да си сложим табелка с името на пощенската кутия  Laughing . За да си почистиш листата си има определени дни или трябва да отидеш и да искаш "пермит" .... Laughing
 А ние така им "изкарахме очите" на част от  комшиите очите - 3 г. в строеж ! Колко оплакване отнесохме ...някои от тях наистина са "сноби"  Laughing

Рая, много хубава къща!

Аз разбирам хората, че не искат да им пада цената на къщата, щото съседите правят нещо по-подходящо за някой друг квартал, ама проблемът ми е, че идеите ни за подходящо са доста различни. Според мен не може пред всяка врата цветята да са различни и да седят грилове, пластмасови фламинго и пластмасови столове, но пък да не позволяваш една черга да оставя да изсъхне, при условие, че това не е Дариен, Палм Бийч или Хемптъните.

# 221
Малеее, хубаво, че нашите тука не са чак такива сноби.  Shocked Ден за почистване на листа?! Че те нашите дървета като дойде есента се сипят от септември до декември, ние чистим всеки божи ден, иначе не мога да кача колата в гаража.  #Crazy

Рая, кажи ми моля те, снимката която си пуснала на къщата- къщата цялата ли е вашата?! Как се справяш с почистването ако не е тайна, ако е само вашата? Simple Smile
Иначе е много хубава!!! Аз страшно харесвам такива с каменна мозайка отвън.  Peace

# 222
  • WA, USA
Хахах, и на мен това ми беше първата мисъл, как го чистиш това чудо:)
Иначе къщата е прекрасна, с камъните отвън и разчупена, еех да си помечтая малко, че нашият е скучен правоъгълен ранчър, но поне нямам съседи да ми се мусят. Но и ние сме съвсем у дивото, кой да ми гледа скъсаните черги. Всъщност от всички в района ние сме единствените с градини.

# 223
Рая...малееее  а аз си мислех че нашата къща е голяма ,то това вашето си е цял хотел .Вие да не би да шервате с цялата рода и  най-вече "любимите" ти хора.

Тук в нашият квартал като се нанесохме ,комитета ни връчи ковенантс и вътре колко правила има не е истина, искахме и ние разрешение за постройка която правихме иначе ако не питаш комитета ..няма братче.Но пък съм за такива правила иначе откачам да видя как някой си паркира колата на предната ливада например или не си коси тревата 1 месец...

Много обичам качамак но винаги махам сиренето отгоре ,някой да знае колко е полезно или не-полезно ,доколкото знам се сипва доста мазнина вътре .

Аз килими имам 2 ,единя в детската стая и единя в хола,и 2та ги пера с машина,много съм доволна от нашата машина,страхотно почиства .Едно време като бях малка като се сетя как чистих килими в нас,то нали в БГ е популярно да имаш персийски във всяка стая и аз със твърда четка ,леген с вода и търкане,ръката ми се откачаше. ooooh!

# 224
  • САЩ
Рая страхотна къща!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт