Родителският комитет във Варна се състои от много мили и интелигентни хора, като смея да твърдя, че протестът на който присъствах на 01.04 си беше в рамките на добрия тон. Имахме искания поставихме ги, отстояваме си правата. Ако задълбаваме можем да извадим кирливи ризи и от страна на управляващите и от страна на родителите. И все пак това е въпрос, който трябва да се реши от управниците ни, но за съжаление до този момент са били в тотално безхаберие, парите отпуснати за нови градини или ремонт на такива потъват незнайно как и къде и резултат до сега няма, а естественият прираст във Варна и в София е факт. И ролята на "досадните" майки викащи и отстояващи правата си е да подсетят господата във високата сграда, че трябва да се направи нещо, но вече проблемът е наболял и става трудно организирането. Факт е, че се строят нови градини, но за толкова години има 2 новопостроени и в двете нови градини за първа група от "обикновените" обикновените деца са приети по 2-3, всички останали се ползват с някакво предимство, че дядо му е заместник кмет, или тати общински съветник, или строител във фирмата изпълнител на проекта и т.н. и т.н..... Да ме прощава нашата съфорумка Нети, че давам пример с нея, но те са чакали пред прословутата нова градина "Слънчева дъга", били са 3-т иномер в списъка, ноооо не са приети, защото от 24 приети деца, 22 са с предимсто
Абе много се отплеснах.Спирам, че ме хваща яд на неуредиците ни.

Благодаря ти за хубавите думи за Лоретка
/при мен не се вижда
и мислех, че не съм го сложила както трябва 
Пред такъв аргумент просто онемях. 
Аз ако почна да ти разказвам какви работи видях като бяхме при сестра ми в Испания - ние сме си направо отличнички 

А за часа - аако не спи Ивайло ще дойдем навреме