На градина или не- лятна жега ни зове. АВГУСТинчета.

• 20 192
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Елена, успех на изпита утре Peace  Аз утре ще стискам и на една колежка Laughing
Дай телефона, моля те Praynigучудвам се че става толкова лесно и бързо записването Rolling Eyes Дано събера и кураж да ида Confused

# 226
Кайли, какъв е шофьор само, срадур. Какъв е помагач - гаранция му е било хубаво горе на стълбата.

Бубче, Яна има невероятни очи, пу-пу, чаровницата - шаферка на мама, а ти каква си мадамска,ммммм, да не те загубят някъде.
Добре й е на въздух.

Елен, ще ти стискаме палци, ще се представиш чудесно, сигурни сме.

Нана, нали днес се видяхме при градината. Дани си играе с това сладичко, мълчаливичко момиченце-на езерото много обичат да са близо до водата /баща й много я гони, а тя палавичка/, прилича много на братовчедка му. Като си поговорихме Дани я гледа-гледа, а като влязохме на път към групата и ми казва "Мамо, искам ходиме там"-при нея. Дали ще си пада по русички, пък в групата им видяхме неговата приятелка, тя е кестенява.

Днес имахме много работа, трябва да си подновим данните в регистъра на строителя, половин ден и повече не могат да ни отключат информацията, да попълнимреални промени, свързани с дейността на фирамта, трябва да представяме отчет за приходите от статистиката за 2008, и до края на месеца трябва да сме готови. Отделно от НАП не са си разнесли правилно платежните от 2006 до сега, и и злизат задължения, които ние сме погасили, но сега трябва да им помагаме да си ги намерят и обединят, данъчните ще им трябва месец поне.

# 227
Добро утро,момичета bowuu Заповядайте на чаша кафе
Ние се излюпихме благополучно.Следва протяжна сутрин и после....трябва да ходя на работа Crazy Най-тъпото е че бях забравила 4е съм на работа ooooh! НИкога не ми се беше случало такова нещо. Срамота...имам 2 работни дни, а замалко да си спестя единия Blush Та- плановете за деня отпадат....Ще се реванширам на Даруна утре
 Хубав ден ви желая

# 228
Благодаря за кафето и аз сега се надигам.

Вчера ходихме на "ИКЕА лудост",това е само един ден в годината,всички летни неща се намалияват с 50%.
Оказа се че пак по луди са хората,защото намалили все неща дето и без друго никой няма да ги купи,но имаше тук там и нещо сносно.Мебели нямаше намалени ,само джунджурии.
Аз си купих много сладки чинийки за торта и чашки с покривчици като мушама ама много сладки.И това беше,разбира се дежурните шоколади и бисквитки нямаше как да ги пропусна,там са единствените нормално сладки неща.
Та така по лудувах си ,по разсеях се ,добре ми дойде.

Много е сладък и Тони и Дария и Ина, сладури просто. Hug

Тук вали,но съм решила твърдо да ходя да си купувам обувки.Дано имам късмет.Иван отиде на работа и ще се мъкнем с Еличето двете.
Днес реших че няма да чистия и пера,ще си почивам.
Приятна почивка и на вас  Heart Eyes

# 229
  • София
Брат ми в момента лети с Еърбъс за Далас. Корем ме боли. Още час и трябва да кацне. Уф....

# 230
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОЯТА СЕСТРА val_stef!!!!

ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!ОБИЧАМ ТЕ!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407028.new#new

# 231
# 232
Честит рожден ден, Валка  Hug Бъди все така нежна, лъчезарна и много обичана!

Маргало   bouquet много ме радвате с Валката - поздравления за връзката, която имате  Peace

Нана, представям си какво ти е било - аз съм голямо шубе и съм на тръни винаги, без значение кой и с какво пътува  Crazy

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 02:01 от vst_80

# 233
Честит рожден ден на Валката! Да си все така позитивна ,усмихната и сърдечна!Желая ти много успехи за напред и много радиост в дома ти!

# 234
Честит Рожден Ден Вал! Много щастие и здраве ти пожелаваме,и все повече мечти да ти се сбъдват Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Привет мамчета Hug Вечно има кой да ме дърпа докато пиша #Cussing out Ние сме сополиви,но се надявам да е от зъбите,че да не се разболяват по сериозно Praynig
 Исках и да питам защо не мога да си сменя профила? newsm78 Няколко пъти опитвам не иска и това е,имате ли представа!
 Щеше ми се да пиша и още,но Ники ме дърпа да го взема Close Вече иска да ходи и сега  няма мира Whistling  
 Целувки за сега Heart Eyes

# 235
Обичам ви!  Heart Eyes

Ето нещо скромничко  Party

# 236
  • София
Валче, ЧРД мила! Много любов и здраве ти желая!

Ванче, направо ми се стопиха нервите снощи. Полетът кацна в 0.25 ч наше време с два часа закъснение. И на всичкото отгоре в сайта на Далаското летище го нямаше в разписанието, направо ми идваше да ги избия тъпите американци, прости. Добре че Луфтханза си  имат на сайта онлайн тракинг на полета. Та стоях докато не изписаха Кацнал  Twisted Evil

Честит ден на бащата и на всички татковци!

# 237
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Валката!!!  bouquet

# 238
  • варненка от София
Валка, сърдечин поздрави за празника ти днес! Бъди здрава, бъди обичана, бъси щастлива!

# 239
Вал,Честит Рожден ден.Пожелавам ти много любов и щастие с любимите ти хора!!!

Хе,хе ,честито и но татковците ни!!!

Общи условия

Активация на акаунт