Добре дошли на моцуните, които решиха да се появят и да ни уважат
Добре де тез магнитчета къде ги продават? 
blanc в първия момент реших че съм обещала снимки...
На другите активни също се радвам 

Тая турската сага я гледа свеки( ако е същата де), та ми е анти само като чуя
. Ама пък като ви чета....
, може и да не е от тая категория. Признавам че съм предубедена
.Моя сладур усилено си говори испански откакто трагна на градина
,у4им се и на балгарски 4е като се приберем трябва да сам превода4.Моми4ета карат ли ва6ите де4ица колела сас спомагателни колеленца
,мисля да му купя за рождения ден ка4и се едимпат и кара малко.Ами това е 6те влизаме по 4есто целувки от мен и Хектор. 
Анди, май ще трябва ди ги пращаме на уроци при Софийката
та и аз сериали не гледам. Но нощно време хващам повторения на Реймънд, Сексът и градът и др. подобни и много им се радвам
След толкова семейни драми и проблеми ми се гледат весели и разтоварващи неща. Пък и обикновено майсторя нещо и това което дават не трябва да е завладяващо, че ще ми пречи
Но по-хубавите са на фотоапарата на сестра ми, та не се знае кога ще ги получа. Аз успях да разгледам доста неща в Амстердам и съм много впечатлена. Но аз определено си бях на екскурзия и се възползвах максимално от туристическите забележителности
Разочарована съм от магазините в центъра, нищо интересно нямаше. Доста трудно избрах подаръци за децата. Може би магазините са били по-настрани
Аз бях основно по музеите и катедралите. 

ен
Кожата й ве4е е здрава
Изписа ни нови мазила, които да използваме като постоянна козметика. Та- надявам се това да е за последно с кожните й проблеми
, че ми писна вече. Парите за всичките тия кремчета не ги коментирам
, че една заплата набутах....здраве да е само.
, а Дария, както обикновено, не иска да спи.Имах намерение да я водя на хиподрума да поязди, ама ако не заспи- няма да я огрее
. Сега води преговори с мен, с идеята да ме преклони 
.Ади скоро не се е появявала, ама да питам някой друг ако знае повече подробности за приема и часовете при него? 
Оправяте ми настроението.
, че ми беше толкова лошо, че не можех да стоя. Слава богу, за момента е отрицателен. Иначе обмислям да съдя доживот фармацевтичната компания и да удуша Митко
.Ади скоро не се е появявала, ама да питам някой друг ако знае повече подробности за приема и часовете при него?