На градина или не- лятна жега ни зове. АВГУСТинчета.

• 20 201
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Наистина се радвам, когато някое детенце говори и друг език.

Добре дошли на моцуните, които решиха да се появят и да ни уважат  Hug

# 211
Мда след престоя ще го говори, но аз искам да говори литературния, а не като мен на диалект. А като му кажа нещо на турски или ми обръща гръб или ми затваря телефона, но с прабаба си говори.

Аз пък с тез турски драми само рева рева, бе как една серия не изгледах спокойно - но пък после ми е добре, нали изхвърлям токсини.

Аз пък нищо не си взех за спомен, даже една кутия бонбони не можах да намеря. Един супермаркет не видях, само молове и ресторанти. Единия ден бях на специализирано изложение за мебели. И много ми хареса предствянето на една "извънземна" кухня. И какви мебели има само за малки пространства не е истина просто. Посетих и Кьолнската катедрала.  Grinning Добре де тез магнитчета къде ги продават?  Embarassed Марулка другия път (дано да е скоро) ще ти донеса две.  Peace

Joy blanc в първия момент реших че съм обещала снимки...

Айде стига толкова, че пък като почна да пиша нямам спирка. Тръгвам си, утре ще идва шефката, затова съм си оставила доста работа, да не реши че ми е малко и да ме натовари с още. А като се сетя какво ще ме чака след отпуската...

# 212
Дриймс, радвам се че се разписа Hug На другите активни също се радвам Wink
Мен ме е хванало еедно лежерно и спокойно състояние днес, че само  мързеливичко ви чета Sunglasses
Бях почивка- утре също Mr. Green.Днес обърнах къщата с краката нагоре и я наместих наново докато Дария беше на ясла. Утре сме си двете в комплект, та ще се отдам на нея.Още не знам каква програма ще измисля, но- определено няма да скучаем Grinning
За сапунките- никакви не гледам, никога не съм гледала и ми е трудно да си се представя седнала пред телевизора и вперила поглед в тях..... Crazy Тая турската сага я гледа свеки( ако е същата де), та  ми е анти само като чуя Sick. Ама пък като ви чета.... newsm78, може и да не е от тая категория. Признавам че съм предубедена Peace

# 213
Здравеите мацки .Влизам рядко но си ви 4ета редовно Peace.Моя сладур усилено си говори испански откакто трагна на градина  Peace,у4им се и на балгарски 4е като се  приберем трябва да сам превода4.Моми4ета карат ли ва6ите де4ица колела сас спомагателни колеленца newsm78,мисля да му купя за рождения ден ка4и се едимпат и кара малко.Ами това е 6те влизаме по 4есто целувки от мен и Хектор.

# 214
Ей, как се радвам като пишете така  Hug

Английският го започнахме, ама с него не може да се оправи в нашия квартал. Mr. Green
Joy Joy Joy Анди, май  ще трябва ди ги пращаме на уроци при Софийката  Laughing Hug

Ние през деня сме на babyTV  Crazy та и аз сериали не гледам. Но нощно време хващам повторения на Реймънд, Сексът и градът и др. подобни и много им се радвам  Peace След толкова семейни драми и проблеми ми се гледат весели и разтоварващи неща. Пък и обикновено майсторя нещо и това което дават не трябва да е завладяващо, че ще ми пречи  Laughing

# 215
Снимки ще сложа утре сигурно, най-после ги качих на кмпютъра Peace Но по-хубавите са на фотоапарата на сестра ми, та не се знае кога ще ги получа. Аз успях да разгледам доста неща в Амстердам и съм много впечатлена. Но аз определено си бях на екскурзия и се възползвах максимално от туристическите забележителности Peace Разочарована съм от магазините в центъра, нищо интересно нямаше. Доста трудно избрах подаръци за децата. Може би магазините са били по-настрани newsm78 Аз бях основно по музеите и катедралите.

# 216
  • София
Виждам хубави снимки на децата ни! Съжалявам, че не мога да се включвам по-често!

# 217
Марги, забравих да си кажа  ooooh! Много е сладка Еличка  Heart Eyes Как сладко си казва стихчета и каква бърборанка е и тя  Hug Лори много й се радва днес и даже повтаряше думички след нея  Laughing
Нори, радвам се, че драсна два реда  Hug
аз пак почнах да се включвам през два поста  Embarassed

# 218
ех че хубава раздумка  Simple Smile
Ванче  Hug
Много смешно говори милото.
А днес ми каза на английски кръг и квадрат,страшно бързо помни душицата.
Но аз държа да си научи българския първо.Сега като тръгне на градина и училище само на английски ще и говорят,аз днес се хванах че броя на английски наум  Rolling Eyes
Май минах изпитателния срок успешно доколкото разбрах от шефката си.Така че се диша по леко.

Отивам да се разходя в парка с Еличето и мъжа ми ,че не мога да ги видя цяла седмица да си кажем 5 приказки.
Но вие говорете,много ми е хубаво да ви чета  Embarassed

# 219
Ей, къде сте всички Rolling Eyes Аз днес съм почивка, заради Дари. Водих я на контролен преглед при дерматоложката. За щастие-  после Hugен Party Кожата й ве4е е здрава Hug Изписа ни нови  мазила, които да използваме като постоянна козметика. Та- надявам се това да е  за последно с кожните й проблеми Praynig, че ми писна вече. Парите за всичките тия кремчета не ги коментирам ooooh!, че една заплата набутах....здраве да е само.
След прегледа се видях с приятелка в стария квартал, поиграха децата на една хубава площадка и после- вкъщи.Нещо съм се разготвила Crazy, а Дария, както обикновено, не иска да спи.Имах намерение да я водя на хиподрума да поязди, ама ако не заспи- няма да я огрее Crossing Arms . Сега води преговори с мен, с идеята да ме преклони Laughing
Ами - това е от нас.Хайде- разпишете се и останалите Wink
аааааааа- щях да забравя= кой освен адрианска ходи на мамолог при Василев newsm78.Ади скоро не се е появявала, ама да питам някой друг ако знае повече подробности за приема и часовете при него?

# 220
Нещо тези дни нямам настроение, а и време да пиша. Чувствам се много изморена.

Ей, как се радвам като пишете така  Hug

И аз се радвам.  Hug Оправяте ми настроението.

# 221
  • София
Нещо тези дни нямам настроение, а и време да пиша. Чувствам се много изморена.

И аз. А вчера даже тичах за тест за бременност  Sick, че ми беше толкова лошо, че не можех да стоя. Слава богу, за момента е отрицателен. Иначе обмислям да съдя доживот фармацевтичната компания и да удуша Митко  Mr. Green

# 222
# 223
  • София
Ама и аз не качвам, не качвам, ама като кача и запълня албума Mr. Greenhttp://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=384292&pid=13016672

# 224
  • София
аааааааа- щях да забравя= кой освен адрианска ходи на мамолог при Василев newsm78.Ади скоро не се е появявала, ама да питам някой друг ако знае повече подробности за приема и часовете при него?

Аз ходя при него. Доволна съм, много. Обаждаш му се по телефона и си записваш час. Спазват се, поне аз като съм ходила. Приема и с направление, но много се чака, платения е 30 лева, записването е от днес за утре. Ще ти пратя тел. на лични, ако искаш.

Аз утре имам държавен изпит, стискайте палци и след това заминаваме на море, ако има среща ще я изпуснем, но се надявам ако има събиране за общ РД да се класираме.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт