На градина или не- лятна жега ни зове. АВГУСТинчета.

• 20 193
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  Hug

/Елфче, дано те разхлади малко  Hug/

# 76
Ванче много си ранобудна. Wink Или не си лягала още....

Вчера се бях хванала да чистя из къщи, днес имам да свърша малко работа навън и се надявам да приключа преди да стане горещо.
Вече резервирах квартира във Велинград и почивката е осигурена. Сега нямам търпение да стане 06 юли и да разнообразим малко ежедневието.

Лек ден. Hug

# 77
Ей, колко е хубаво да не си сам в тия ранни часове Party Мерси за освежаващото кафенце Hug
Кайли, радвам се че сте взели решението за почивката. Ние сме още в средата на нищото Crazy Ама- има време. То да успеем с някакви почивни дни, пък ще ги организираме бързичко Wink
Хубав ден ви желая

# 78
Благодаря момичета! Hug Много сте милички наистина  Heart Eyes

Аз изживях един малък ужас с Еличето в неделя срещу понеделник.Както си спеше и започна да подскача една такава и да плаче на сън и като я поглеждам - цялото и тяло в огромни червени петна които я сърбят и цялата подскача от сърбежа и болката ,имаше петна и по гърба ,даже зад ухото,цялата червена.Събудих сестра ми и отидохме в Бърза помощ на най добрата болница тук,специално за деца с най добрите педиатри там.
Отиваме ние в 00:30ч ,приеха ни регистрираха ни и като се започна едно чакане,към 4 сутринта ни настаниха в една стая където стояхме още един час и мина една сестра,погледна я,измери и температурата ,кръвното огледа я,написа всичко и каза скоро ще мине лекаря,минаха 3 часа никакъв доктор няма,смяната започна да свършва хората да си тръгват а ние сме си още там,не издържах и отидох да ги извикам и му казвам на един там:Няма да мръдна от тук докато не видя доктора да отива да преглежда детето ми!
И така след близо 8 часа чакане ,дойде дълго очаквания лекар, арабин, който говореше английски като ром български,който беше толкова уморен че една се държеше на крака и през просъница я погледна, аз междувременно не издържах на плача и болките на детето си и я намазах с алергозан и съответно на сутринта обрива почти изчезна,та той написа диагноза уртикария ,изписа ни противоалегичен сироп и ни прати у дома.
Така е тук,един лекар за цяла нощна смяна в болница само за деца.
Имаше едно пеленаче което рева 5 часа но те упорито държаха майката и детето в коридора.
Иначе в болницата лукс,модерни легла,играчки за децата ,даже пастели и книжки им раздават и разни там лепенки,има плазмени телевизори,ама какво от това ,лекаря беше такава трагикомедия,аз г питам имате ли идея поне от какво е,а той ами не може да се каже,а дори не и видя тялото само крачетата и погледна и и измери температурата и това е.
Сестрата се отнесе много по професионално от лекаря.
Абе какво да ви обяснявам ,с две думи тук явно или се оправяш докато ги чакаш или ставаш в критично състояние и за да не умреш най сетне ти обръщат внимание.
Съответно след цяла безсънна нощ не ходих на работа ,а днес ме уведомиха че такова "животно " като болничен няма за хората  на половин работен ден като мен  Confused Красота!
Ама това си е моята попара и си я сърбам,аз обаче съм толкова щастлива че Елица е добре че не ми дреме ще ми платят ли или не,какво да го мисля,каквото става ще става и без друго винаги като планирам нещо за повече от ден то не става, така че ,благодарна съм че имам здрави деца и се моля никога да не се връщаме в луксозната им такава.Беше толкова тъжно ,етажи и стаи пълни с тежко болни дечица ...осигурили им какво ли не ,но  за какво им е всичко като нямат най важното -здраве.

Бубче от сърце желая това и на свекърва ти на бебчето на сестра ти  Hug ,но моля те грижи се и за твоето здраве ,Ина има нужда от теб  Hug
Браво и за всичките ни приети набори,много се радвам. Peace

# 79
Искам и аз топло ,тук пак е 10 градуса  Rolling Eyes

# 80
Кайли, нещо пак не мога да се преборя с безсънието  Sad Какво ще правя след месец-два като почнем да ставаме рано, не ми е ясно  Laughing
Браво за почивката, така ми се ходи и на мен някъде, ама все още не е сигурно дали ще ни огрее  Crazy
Велмарче  Hug
Марги, ужас  Cry Пращам ви много горещи прегръдки Hug

# 81
Марго Hug Добре че всичко е свъшило добре Praynig Тази алерги4на реакция би могла да се провокира от какво ли не- особено при малки деца....почти от нищото Rolling Eyes Ама- здраве да е . Дано не се случва пак.Най-важното е здравето, наистина. а болничния- майната му. Има една приказка" Като искаш да разсмееш Господ- кажи Му за плановете си" Crazy .Та- след разни и каръшки случки, и аз се въздържам от дългосрочни и категорични планове.

# 82
  • София
Привет!
И аз имам нужда от кафенце. Вст, мерси  Hug
Марго, съчувствам ти  Hug
И ние нощес търчахме по болници - Ивайло се събуди с рев - болял го корем. На мен, естествено, веднага ми хрумна, че е апандисит, събудихме свеки да остане при малкия, метнахме се на колата и право в Педиатрията. Там се оказа, че няма данни за остър корем (каквото и да значи това), перисталтиката му е добра, няма Т, но гърлото му е леко червено.  Rolling Eyes Казаха, че при децата всякакви инфекции, дори и на гърлото, се проявяват и с коремни болки, и че може днес да вдигне Т.  newsm78 Случвало ли ви се е това? След това спа добре, няма Т, сега казва, че не го боли, но мисля да идем до педито все пак. Чудя се дали може да е от това, че вчера с дядо му са яли в Макдоналдс, и той като Лори е фен. Уф. Дано всичко е наред! Извинявайте за романа.

# 83
Елфче, дано всичко да е наред с Ивчо  Praynig Hug При нас не се е случвало. Да не би ако е хапнал пържени картофи там и нещо да го е раздразнило стомахчето  newsm78 Лори един-два пъти ми е плакала през нощта като е яла Макдоналдс и аз сега гледам да крия картофите и да хапва само тоста /не че успявам да я излъжа, ама поне се опитвам  Rolling Eyes/

# 84
  • София
Елфче, Кало също снощи каза, че го боли корем. А остър корем значи да е подут и твърд.

Като чета Марго се радвам, че съм в България.

Кало не е на ясла, че си допива АБ заради бактерията в носа. Но дивее за 200.

# 85
  • София
Ох, ами и д-рите казаха това - че вчера много деца са минали със същите оплаквания, ама..  Rolling Eyes
А за картофите - той много не ги яде, сигурно е хапнал два-три. По-скоро си мисля, че е от скапания чийзбургер, защото баща ми не не е съобразил и е взел меню с такъв сандвич  Rolling Eyes , то не че и от него беше ял много - половината, но явно е достатъчно да му раздразни стомаха. Знам, че сме виновни ние, с тези боклучави храни, дето му даваме и ми е още по-криво. Да не говорим как ни се караха като видяха, че е още с памперс. (не че не съм чувала за деца на 4г още не махнвали го) Въобще - чувствам се по-зле и от най-беозтговорната циганка  Sad

# 86
  • София
Марги, радвам се,че се е оправила Ели, а бебето не е на сетра ми, а е на брата на мъжа ми Peace
На мен температурите ми понасят идеално Mr. Green
Елфче, както ти е казала Нана, остър корем е термин при остър апендисит, т.е. за спешан операция. Ина снощи се опита да ме убеди, че й се повръща, ама хич не й мина номера и отново в 9ч беше изкъпана и монтирана в леглото Twisted Evil Аз се захващам за работа, че днес ме чака доста тежък ден Tired

# 87
  • София
Ох, ами и д-рите казаха това - че вчера много деца са минали със същите оплаквания, ама..  Rolling Eyes
А за картофите - той много не ги яде, сигурно е хапнал два-три. По-скоро си мисля, че е от скапания чийзбургер, защото баща ми не не е съобразил и е взел меню с такъв сандвич  Rolling Eyes , то не че и от него беше ял много - половината, но явно е достатъчно да му раздразни стомаха. Знам, че сме виновни ние, с тези боклучави храни, дето му даваме и ми е още по-криво. Да не говорим как ни се караха като видяха, че е още с памперс. (не че не съм чувала за деца на 4г още не махнвали го) Въобще - чувствам се по-зле и от най-беозтговорната циганка  Sad

Не се чувствай виновна, но наистина може би без Макдоналдс е по-добре  Wink Кало не ги е опитвал и не смятам скоро да ги опита. И без това ядем достатъчно други боклуци.
За памперса - когато, тогава. Ако го насилиш детето, само ще влошиш положението. Освен това при много деца, които имат по-малки братя или сестри с такава малка разлика се наблюдава известен регрес като навици. Искат си бибероните, искат си памперсите и така.
Период е, ще отмине.  Hug

# 88
Здравейте, момичета Hug

На мен ми остава все по-малко време за форума. Опитвам се да балансирам вниманието към двете деца, за да няма ощетени. Гледам и да поспивам, че с това нощно хранене сънят ми се разбива. Млякото ми спря и вече сме на АМ. Добре че поне каката е послушна и нямаме проблеми с излизанията навън.

Кайли, толкова ви завиждам за почивката. И на мен така ми се иска да се махна от гадната София, но ще ме огрее чак края на август. Планирали сме ходене на море, макар че почивката сигурно няма да е много почивка за мен, тъй като бебо още ще е малък и ще съм погълната изцяло от грижите за него. Но не искам да лишавам Елена. Тя толкова обича водата... То и ние с таткото де  Mr. Green

Марго, представям си какъв ужас си преживяла  Hug

Елфче, тази нощ и аз имах същия проблем. От вчера ме почнаха едни болки в корема, които вечерта се преместиха към апандисита. През нощта станаха направо непоносими. То при раждането не беше такова чудо. Малко преди да забременея имах същите болки и ходих във ВМА. След обстоен преглед на ехограф и какви ли не изследвания ми казаха, че ми се прищипва някакъв нерв. Мен ме притесни факта, че имах и лека Т, което ме навежда на мисълта, че е имало инфекция. Днес вече се чувствам по-добре и няма да ходя на лекар, за да на вземат да решат да ме резнат...

# 89
  • гр.София
 Съжалявам за лошите ви преживявания. Първото,което ми хрумна е, че е от жегите.(Изключвам Еличка,разбира се)

С. периодично обявява,че ще повръща и си слага шепата на устата,после ляга театрално и започва да диша дълбоко със затворени очи-понеже така съм я инструктирала.

Елвинг, като бяла западна жена си Simple Smile. Циганките да не мислиш ,че ползват памперси след първата година.

Общи условия

Активация на акаунт