На градина или не- лятна жега ни зове. АВГУСТинчета.

• 20 329
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Добрич
Здравейте.

Ивчо иска все да е момиче. Радва се като се гримирам и постоянно ми гледа лака. Къде ли ме излезе края?

mmilena, по-миналата година и ние ходихме на Костенец на санаториум, но си пиехме кафенцето на Езерото. Много е приятно, а сега лятото сигурно е още по-красиво.

MamaMargo, Елица определено прилича на теб.

Елфче, къде си?

# 166
Привет и от нас!
Голямото чудо е във ваканция, по този повод дойдоха братовчедите от Русе на гости за около седмица /те са на 4 и 7г./, а Виктор за разнообразие реши да вдигне температура и да се обрине /според лекарката- можи би скарлатина  ooooh!/ Купонът е пълен, бабата  си има 4 внуци накуп, а както се сещата интересите на шарената група са крайно разнообразни- деца на 3,4,7, и 10г.  Crazy
Вчера бях сама директор на зверилника /бабата беше нощна смяна/, и се справих учудващо добре  Peace
Сега си имам племенничка, която да лакирам, и с която да си правим прически Flutter Малкото чудо е късо постирагано и най- накрая хората започнаха от раз да познават, че е момче Mr. Green

# 167
ооооооо исками аз на езерото Sunglasses ходихме преди време и имам чудесни спомени
Аз се прибрах от миткане- отскочих до Илиянци да видя какво има, 4е мнгоо народ ходи и разправя какви покупки си прави,т а рекох да проверя и аз  далаверата. дари намаза..блузка с пони- УРАААААААА Party Ще се размаже от кеф
Сега мисля да се отдам на мързелуване вкъщи Sunglasses, че навън не се живее Sick

# 168
Здравейте  Hug

Ехххххх, Блу  Sad
за това

ще гледате снимки, ама друг път  Whistling  Mr. Green

и за това

vst_80, приемам поръчки, ама когато става въпрос за подарък на някой близък или роднина, иначе - Цъ  Mr. Green

Блазя ви за почивките, при нас за сега не се очертават такива  Cry
Днес ми се обадиха от работата - шефката ми забравила, че сме говорили от кога се връщам и си помислила, че съм се отказала от работата  Crazy Слава богу въпреки това с мястото за Лори няма да имам проблем. Каза ми че половината деца в класа ми били много готини - надявам се, че просто не познава останалата половина  Laughing

Миленка, радвам се, че ще чувствате добре в новото жилище  Peace

Аз пък днес не успях да изведа Лори, а тя накрая се разплака и ми каза, че не иска мама повече да има работа - толкова ми стана криво и си поплакахме и двете  Cry

Забравих какво още исках да пиша  Embarassed  ooooh!

# 169
Вст Hugмного са искренни децата. Особенно като погледнеш тези очички и видиш една ръчичка, и на мен ми се доплаква.

Елия, оздравявайте бързо и щом си се справила чудесно, значи си готова за още попълнения в семейството Wink

Блу, още не сме купили колелото, но намерих в интернет сайт за доставка, цените се плащат без ДДС.

Браво на новоградинските дечица! Бързо адаптиране!

Мама Марго, на мнението на Спинки съм, и тъкмо щях да ти напиша, че Еличка много прилича на теб. Има сладурска стая, замък ли е това, ще гледам вкъщи клипчетата със звук, защото на този комп -в работата няма колони.

Спинки, на момчетата нали знаеш, че им е интересно да се занимават и с кукли и малки колички, даже много добре се справят с бутането.

И аз искам море или балкан, но тази година ще пропусна, с тоя корем, а пък и аз трябва да съм шофьорка, много дълъг път.

Айла, аде, подавай документите, че с тричките ще ти е много удобно с колата.

# 170
  • София
Привет!
Едва оцелявам тези дни, въпреки че никак не съм изчезваща на външен вид  Laughing Спинки,  Hug
Почнахме ремонт на хола  ooooh! , не е за разправяне. А Ивайло тази нощ ме побърка, събуди се в 3.30ч и не пожела да заспи. Добре, че брат му беше по-кротък. На сутритна, към 8ч, все пак заспа  Tired и така - до 12ч, когато дядо му го събуди с бор машината.  Twisted Evil Не знам какво му стана, друг път не е правил така. Най-странното е, че не спа вчера много през деня. Днес съм му сърдита. Не че много му пука.
За срещата - нека бъда добра, или може би - лоша Laughing - бяхме Блу, Блан, Пух, Нана и аз, плюс деца, но аз - с един брой.  Simple Smile Направих няколко снимки, ама не знам кога ще можем да ги качим на компа.
Айла, и от мен  Hug Hug Hug

# 171
pepejeans, много благодаря, ама за сега 2 броя са ми предостатъчни. А и някак не върви- половинката от 1 г. е трайно извън Бг, а аз да го посрещна с № 3 на вратата Mr. Green
Сега е много, много интересно с 4 деца, но ... друго е, като 2 от тях са племенници, а не мои родни диванета Mr. Green
Да се похваля- ходихме с 4 - те деца + бабата на басейн. Страшен купон, противно на очакванията на всички аз зорлем излязох от басейна. Децата бяха по- сговорчиви hahaha

# 172
  • гр.София
 Виждам отдавна неписали горе " на балкона" (кой го измисли този бисер?)
 Но няма да ви издам,кои сте.

Елвинг,май минавам в твоята група. Харесва ми да е топло,но в най-голямата жега ме хващат бесовете и ми идва да убивам. Като захладнее-се успокоявам Simple Smile

ВСТ,тези дечица,коитоще възпитаваш са направо щастливци

А,Елиа се включи Hug

Какво става,два пъти не мога да публикувам?

# 173
Елфче, добре, че си ти да се смилиш малко над нас  Hug Каква е тази конспирация, която сте направили този път, не
знам  Crossing Arms Laughing
На мен пък все още ми е супер и се радвам на жегата  Embarassed
Блан, не знам дали е така, дано  Praynig  Дано да се чувстваме добре заедно и уроците да вървят неусетно  Peace

pepejeans, много благодаря, ама за сега 2 броя са ми предостатъчни. А и някак не върви- половинката от 1 г. е трайно извън Бг, а аз да го посрещна с № 3 на вратата Mr. Green
Joy Joy Joy

Тази нощ смятам да приключа с работата  Crazy и утре съм обещала на Лори цяяяяяяял ден да играем  Laughing Още ми е гузно, че два дни не й обърнах внимание, а и тя хитрушката от сега знае как да ме работи  Laughing

Не знам кой е видяла Блан на балкона  Laughing, ама ми липсват доста хора, та пращам много  Hug дано се разпишат  Peace

# 174
  • гр.София

Честит Рожден ден, Елиона! Много здраве , любов и осъществени желания!
Дали да ти пожелая и да влезеш да почерпиш?! Simple Smile

Joy Joy Joy

Joy

# 175
Честит рожден ден и от мен Ели!
Бъди все така усмихната и лъчезарна!

# 176
Честит рожден ден, Елионка  Hug Здраве, късмет и само усмихнати дни  Peace

Марги, страхотни са ти дечицата  Heart Eyes Hug

Аз най-накрая с огромно задоволство се отправям към леглото  smile3524

# 177
Честит РОжде Ден и от мен  Heart Eyes
(Лелеее- колко хора има по малките часове...)

# 178
(Лелеее- колко хора има по малките часове...)
За кой малки за кой големи  Laughing
Ванче благодаря,гледа ли клипчетата?

# 179
  • София
Честит рожден ден Елиона   bouquet

здраве, късмет и много любов ти желая

Общи условия

Активация на акаунт