Отговори
# 150
Яна не се буди нощем, защото бесовете я мъчат до късни доби и заспива късно. После я вземаме при нас, за да спи по-спокойно. И откарва до 9:30-10 ч. Но с тези зъби сега се озъбваме и ние покрай нея. Не мога да се оплача де, че положението не е непоносимо.

Утро, благодаря за комплимента. Шемеш е отговорна за фотосесията ни. Като видях Бела в онази кошница..... И после другите снимки. Много ми хареса и определено е добра идея. Няма нищо общо с любителските ми снимки. Еличката ни насочи и работата станаааааа.

# 151
Шамси ,аз често скитам към Банкя  Mr. Green Ако може едно телефонче на лични  Rolling Eyes ....може и да врътнем едно кръгче на парка  Mr. Green

Ааааа Мимка не такааа Naughty, не си уреждай частни срещиииии Joy Joy Joy

smile3533 smile3534  love001

# 152
  • Варна
И ние се зъбим...снощи отказа да яде, въпреки че беше гладна и й се спеше и рева 2 часа истерично- до11 часа...представете си аз, дето 6 месеца рев много рядко съм чула, как станах  #Crazy  Joy Сега ми е смешно, ама като се сетя снощи как търчах и се чудих какво да правя  hahaha Днес обаче открих топлата вода- приспах я в шезлонга и я преместих в леглото- да няма дупене по 1 час  Mr. Green Досега не смеех, защото мислех, че ще я събудя, но стана работата! Аз уж внимателно ще я местя, а то- цапнах й главата в шезлонга, добре че е мек, закачих и ръката на решетката на леглото, пльоснах я в леглото кат чувалче с картофи- всичко това без да искам  Embarassed не се събуди  Twisted Evil Утре пак така ще действам
Супер количката се предлага в няколко цвята - червено, зелено, оранжево и светло синьо.
Вече е пусната на пазара във Великобритания на цена от 1695 британски лири. А ние предполагаме, че съвсем скоро ще може да се поръчва и чрез Интернет за цяла Европа.

Ей на това му викам аз цена- 4 бона за количка...аз малко се цепя от колектива, не ме кефи, и слава богу  Laughing
Тъкмо в ДиС има тема- Колко струва издръжката на едно бебе- дано не види автора, че ще се откаже да се размножава  Joy

# 153
уффффф, какъв е смисъла да е къпеш, като още преди да си си легнал, вече здравата си се опотил  newsm12

# 154
уффффф, какъв е смисъла да е къпеш, като още преди да си си легнал, вече здравата си се опотил  newsm12

Joy то и за яденето важи  smile3534 има няма 2 часа и пак глад  hahaha feeding

Бубе и аз се впечатлих от фотосесията на мома Яна.  4470
 smile3508 Ще потърся и аз нещо приемливо като цена около нас, че миналия път ми казаха една цена ...  #Shocked smile3544

Ели, чисти, чисти тя сватята като гледам до Варна може и да не стигне. С Мимето щом на лични уреждат срещи работата е ясна на къде върви  Mr. Green married

# 155
  • София
Здравейте, сладурки! Направо вече ме забравихте, аз все по нощите се докопвам до компа. Grinning

# 156
Колко кукувици сме тук smile3535

# 157
Строй се преброй се...

Юле тя сватята не смее, защото знае, че имаме и алтернатива в лицето на Борко  Wink

# 158
Не мога да повярвам как лети времето и колко бързо расте малкото ми бебче..невероятно е
Нека ми е здравичка и винаги така спокойна и усмихната принцесата
Честито на всички пораснали бебоци Two Hearts

# 159
Шемеш
Честитра месечинка Hug

Честити месечнки и на Симона на мама mila_78, Кристиан на мама shushito , Даниел на TatkoBarba&mamaAnna, Камелия на мама mimi03 , Калина на мама valya_76_08 , Ивайло на мама galina_07 , Милена на мама Dani Sh, Николай на мама kote_bqlo, Даниел на мама pepika3030

Брей, че много Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 01:24 от tsvetkova_elica

# 160
 Twisted Evil smile3541 feeding smile3541 feeding smile3560 smile3517 newsm77 breastfeeding Това мойто чудо ме прави луда калинка...направо не е човешко това нейното  #Crazy А мене ме успива ,та 2 не виждам ...

Хот лейди  Hug

# 161

Здравейте виждам че снощи е имало среща до късно  Hug
Днес го дават много топло и май ще си стоим у дома.
Тая нощ ме боля коремчеее и ако иска да идва да вземе да ми олекне малко,че не знам.Сигурно ще бъде като урагана Катрина  Joy hahaha .
Май и Радост я почват зъбки,започва да ссе тормози нещо и търси да лапа всичко.
Бубче,Янчето е много пораснала и е голяма сладуранка,браво за фотосесията.
Честити месечинки на порасналите бебоциии.
Лек и хладен ден от нас   bouquet
П.С. нашата фонтанела почти се е затворила,вашите как са?

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 08:27 от didipidi

# 162
  • Варна
Сoffeee дай го насам  Tired нали съм добра и мила (не)съпруга няма да будя мъжо днес да застъпва втора смяна ( с което си прося утре да не ставам изобщо)  Mr. Green
И искам да честитя на вчерашните месечинки, че вчера забравих  Embarassed както и на днешните празнуващи, да са живи и здрави и да слушкат колкото могат  Twisted Evil

# 163
  • София
Добро утро.
Майче силно стискам пръсти всичко да мине по-бързо и скоро да се прибере Антоан!!!! Hug Hug Hug
Нещо не изкарах много добра нощ и сутрин - зверчето не ще да спи, а мен ме боли корема и smile3550. А вчера през целия ден нещо ми имаше, най-лошото, че и днес продължава, а довечера съм на пиано бар dance. Даже се чудя дали не е някой чревен грип, че и мъж ми го кара преди няколко дни. Само дано бебето не го хване Praynig.

# 164
Привет!! Благодаря за закуската!!! аз като една видна домакиня, всяка сутрин предлагам на половинката си бисквити и нескафе, а за останалото ядене - ами каквото си хване, да си го готви и яде  hahaha  мно hahahaго ми беше топло тая нощ, ужас, гледам и вие до сред нощите сте моабетствали  Joy
Вчера бях на зъболекар в най-голямата жега, и за мой ужас, явно от топлото, кърмата ми изчезна някъде, уж си бях взела вода, но нещо стана, та по неволя Момо беше захранен с малко банан от двете му баби - казаха, че така сладко го омел, чак се задавил от бързане да го глътне  hahaha Слава Богу, млекце вече си има, но явно тия жеги могат да ти скроят мнооого неприятни номера  #2gunfire
Бубе, Яна е прекрасна, давай още професионални фотоси, ако имаш  Hug
Толкоз от нас, днес сме на консултация и на ваксина за Хепатит, дано всичко мине гладко. После ще водим и кучето на доктор за жлезата, та днес ни е докторски ден!!
Ще пиша отчет като се върнем, лек и хубав ден, и дано не ви е много топло  Hug

Общи условия

Активация на акаунт