Отговори
# 285
  • София
Здравейте и от нас!
ТОНЕСКА, добре дошла отново, много ни липсваше  Hug
Лора, стискам всички палци да оздравява бързо мъничето !!!!

Честито на рождениците и на 8-месечните месечинки Анита и Василена

Ние се включваме в отбора на ревящите зъбатковци  #Crazy Гушкахме се и се приспивахме до 2:30 сутринта гледах като ударен самолет....
Затова пък докато се мотахме в края на колоната само с 2 падания и едното даже не го броях че беше от много ниско, таткото днес ни изстреля в челните места с 2 падания за 2 часа и даже се похвали че била мъжко момиче и не плачела само се обаждала по някое време да я върнат при играчките. Мъжка му работа #2gunfire

# 286
 #Crazy къде сте всички малеееееееее

# 287
  • София
Може би всички работят за следващо дете  luvbed Така е като ни засрами Шопи  Mr. Green

# 288

Може би всички работят за следващо дете  luvbed Така е като ни засрами Шопи  Mr. Green

smile3532 Иве вие да не сте следващите.
Утре сутрин ще пусна темичката.
Лека нощ.

# 289

Сутрин, вечер- все си мисля от вчера, че нещо нета ми не е в ред или всички пишат в друга тема, а само аз надничам в тази...

# 290
  • Бургас
добро утро

Нещо опустя форумчето, защо ли newsm78

[/quote]
[/quote]

Дано да е заради това. А може и жегите да са ни хванали Thinking

Хайде лек и успешен ден от нас и по малко да се измаряте момичета в тия жеги Peace Hug Hug

# 291
Добро утро и от нас  Hug наистина все по малко се пише,но това е нормално все повечко време изкарваме навън с децата.
Ние вчера цял ден бяхме с Dani Sh  и Миленка  Party
Лек ден от нас.   bouquet

# 292
Добър ден и от нас наистина форума опустя може повечето да стягат багажа за почивка.Аз също нямам търпение да дойде първи и да заминем travelна морето  :grinning039.

# 293

Общи условия

Активация на акаунт