Отговори
# 270
Здравейте и от нас. Днес съм много щастлива Божидара си има вече зъбче ние с татко и се чудим защо цяла седмица е нещо кисела а то заради зъбчето.Честито месечини на порасналите дечица.

# 271
  • Стара Загора
Шемеш, страхотни сте Hug! И Бела е пораснала много!

# 272
valtodorova честито ви зъбче.Да са белички и здравички и да излязат бързо и без болка

# 273
Добро утро!
Аз кафе не пия от години, ама с това недоспиване...

Тази нощ спахме супер неспокойно. И климатика не помогна.  Sad

# 274
Добро утро! Simple Smile Утро и аз бях решила да правя кафето , но ти ме изпревари.  И ние нещо сме неспокойни, но при нас май е от зъбите newsm78

valtodorova честито ви зъбче! tooth

# 275
Добро утро.Айде и едни бисквитки към кафенцето

# 276
Добро утро!

Шемеш, отново прекрасна фотосесия  Grinning Бела е вълшебна!

valtodorova, честито ви зъбче!

# 277
Мале че съм заблеяна.Аните става на цели 8 месеца днес

# 278
  • Sofia
Добър ден!

Страхотна закуска сте спретнали, добре че е виртална,че от раз ми се е лепнала на д...то Laughing
Ели- честита ви осма месечинка.
valtodorova, честито ви зъбче и да ви излат по-лесно останалите!
Дани се събуди ще ходим на разходка.
лек ден!  bouquet

# 279
Честито на месечинките!
Честити нови зъбатковци! Здрави и бели зъбки и лесно излизане на следващите!

# 280
  • Попово
айде и от мене почерпка по случай 8мата ни месечинка
поздрави на малката Аните  Hug
[/color]

# 281
  • София
Добър ден и от нас!!! Направихме си страхотна екскурзия от петъка. Ходихме до Рилския манастир и понеже доста се бяхме понатъпкали в колата и Криси седеше в мен. Изпоти се хиляда пъти и вечерта пък заминахме за село и му дадох едно хомеопатично за всеки случай. И на сутринта какво да видя - зъбче!!!!  Joy Много се зарадвах, защото много леко го изкара. Laughing
Ели честито ви озъбване и на вас!!!!
Мартуша ЧРД на патерици!!! Много здраве и любов, и да те слушат мъжете!!!!

# 282
Мале, Елицеееее  Embarassed Мислех си аз за заветната дата 15 юни като за края на учебната година. Ама кой да му светне лампата  smile3555

Хайде да ви е честита поредната месечинка и бодро да вървите към годинка! Зъбки бели, пъргави крачета, весели, засмени, водете напред ноемврийската чета! Joy

# 283
Честити месечинки на Анитка и Василена!
Честити нови зъбчета на бебоците!
Аз малко по малко стягам багажа за морето, че в четвъртък рано сутринта заминаваме. След Албена ще ходим малко в Русе и кой знае кога ще се върнем, така че бая багаж трябва да натоварим.
А в четвъртък и петък сме в Морската градина на Варна, дано само да е хубаво времето!

# 284
Честита месечинка на Аните и на Василена!! Да ви растат живи, здрави, красиви и послушни!!

Весело и безаварийно изкарване на всички, поели на пътешествия!!! Аааа, и да ви е хубаво времето!!

Честити зъбчета!!

На бебоците им излизат, а някои майки (като мен), май ще изкарат лятото си в ходене на чичо зъболекар, защото не са ходили, когато е трябвало..  Laughing
Моят Момо пак се е разбухал, знаех си аз, че така ще стане, намръзна няколко нощи подред, ама аз съм си виновна  smile3511 Давам Стодал, дано да помогне  Praynig

ами това е от нас, лек и успешен ден на всичкииии  Hug

Общи условия

Активация на акаунт