Отговори
# 240
Лорче направо са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Миличката Емили.Сега си мисля, че като се обърнете към хомеопатията трябва да се излекува бързо.Изпращам много положителна енергия  Hug

Анита има някакъв проблем със стомахчето.Започна да повръща-не по много, но пък честичко.Откакто се е родила никога не го е правила.Явно трябва да идем при гастроентеролог.

# 241
Мартуша, честит рожден ден да си жива и здрава, много щастлива, обичана съпруга и майка и всичко, което си пожелаеш да се сбъдне.
Честито зъбче и на Анитка.
ТониHug

# 242
Матруша   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 nbirthday  ura

# 243
Аз нали скоро ви се оплаквах от високата Т на моята буба да ви кажа ,че след целия зор който преживях детето се  оправи ,но се изрина в едни пъпки от глава до пети   #Crazy /ситни червени/ хайде пак на ДОК изписа ни едни капчици алергенни и вит С ....  каза ми временно да и спра жълтъка и месото ,но основно това се дължало на високата Т ,която прекарахме ..... малеееее тези зъби ни видяха сметката ,а още не са пробили  ooooh!  Confused Embarassed от долна страна са се очертали ясно четири зъбчета и венеца е побелял ,но не пробиват и не пробиват ,представям си какво  още ме очаква  #Crazy  Sick  е това е от нас !!!
Тонеска  welcome
Да се похваля официално ,че влезнахме в 9-тия месец ,вече смятам да я пусна на млечна кухня защото сме захранени почти със всичко  eat

# 244
Мартуша ,честит рожден ден !Само любов,щастие ,късмет да те следват
Лорче ,дано малката принцеса се оправи по-скоро:clover: fingerscrossed
Тонеска Flowers Four Leaf Clover welcome

# 245
  • до Пловдив
Ели честито ви зъбче  tooth
Мартуша Честит рожден ден!

# 246
Момичета мноооогооо ви благодаря за пожеланията,много ме разчуствахте!!!!!!  Hug Hug Hug
Да почерпя със закъснение, но пак е нещо:

(това е за Шопито СПЕЦИАЛНО,че тя сега не е редно друго да пие!!!!)

а това за останалите на кой каквото му душа даде!!!

ОБИЧАМ ВИИИИИ!!!!

# 247
Добро утро!
Днес като гледам- няма ранобудници. Дано и бебоците ви да са спокойни, а не като моЙТУ ИЗРУТ #2gunfire

# 248
  • София
ДийДий, Вита, балгодаря ви за успокоението, милички Hug Hug  bouquet

# 249
  • Попово
martusha  newsm59

# 250
Диди и моята щерка от няколко дни се нетрае, ама днеска направо ми разказа играта. От сутринта мрънка и не иска да яде. Смятам да я водя на лекар в понеделник, защото имам съмнение,че този месец нищо не е качила Sad.

# 251
Снощи забравих да кажа:
Тонескааааа,добре си си дошла!!!! smile3525 newsm51 smile3525

Лорка,имаш три чифта стиснати палци от нас!!! Hug Hug Hug

# 252
Здравейте милички,
Лорче дано малката се оправи и да бяга лошото от вас,пиши когато можеш как се развиват нещата.
Ние вчера се засякохме с Dani Sh и малката в градската градина случайно-Миленка е много пораснала и е супер мацка и имам някой нейни снимки,ще ги кача в албума да ги видите ако искате.
Днес явно всички сме били по улиците.
Аз тая вечер се пробвах да дам АМ и не го иска  Thinking.Понеже не заспа и си помислих че е гладна,обаче плюва биберона и си я сложих в леглото дадох си й бибата и заспа след малко,та ще видя ако изтрая до следващата консултация с кърмата и ако си е качила нормално няма да й давам АМ.И така докато имам кърма.
Това е от нас за днес.

# 253
Лелееее каква пустош днес е тука.Голямо хайманосване.
И Анита е доста кривичка днес-май от второто зъбче  ooooh! Ако всички 20 излизат така направо не знам  Crazy
Утре сме на пикник със семейство Барбаронски и Иринка.Да видим как ще се държи момата Confused
Лека нощ милички

# 254
  • Бургас
Хайде по едно турско кафе, че гледам имате нужда мацки от събуждане

При нас всичко е ОК, малката пълзи по неин си начин, много е смешна вдига дупето и се сурка по главичка напред, като някое костенурче smile3521

С опитите ми да акаме на гърненце още удрям на камък, резултата е три на едно за малката Mr. Green

ЛОРА и аз съм се насочила към хомеопатията, дано малката се оправи бързо и не боледува повече fingerscrossed

Вита и  аз имам подозрения че този месец няма да сме надали, в тия жеги не се храни много, и не суче ефективно, то и какво ли има в циците newsm78 сега си правя чайче за кърма, че още не пием вода и много ме е страх да не се обезводним Praynig

Общи условия

Активация на акаунт