Отговори
# 225
привет мами!ние нямахме нет 4-5 дни затова не съм писала.Мартуша честит рожден ден  bouquetЖелая ти много здраве и щастие.Лорче малката кукла бързо да се оправя.А ние имаме сериозен проблем.Вратлето му е цялото в пъпки и рани станаха.Изписаха ни едно мазило,но не помага.Докито каза,че е от горещините където се поти и нали още не сяда и не си върти главичката вдигната хубаво.Абе положението е трагично помагаите ако знаете някакъв лек или мазило.Много се притеснявам целия врат му е в пъпки и те вече се разрастнаха в рани.Много ще съм благодарна ако кажете някакъм лек.

# 226
Здравейте и от нас.Честито на Мартуша много здраве любов пари.....   bouquetна болничките да оздравяват.При нас времето е малко  облачно но пък е леко хладно и много приятно за разходки а щях да забравя благодаря за кафето и закуската.

# 227
Добро утро и от нас  Hug
Мартуша да си жива и здрава миличка,много обичана,уважавана и щастлива жена и майка.
Тонеска много целувки на Гоги и Ивко  Hug
vaninha и на нас от два дни й излизат такива пъпки,но тая сутрин са се успокоили,но ние сме атопична кожа и си я мажа с продукти за такава кожа.
Еличкеее честито
Тая нощ Радост не спа и мрънка и плака и мисля че е от пюрето от тиква,защото забелязах че и предния път като й дадох не спа спокойно.Има ли и при вас съмнения за непоносимост към даден продукт.
Лек и успешен ден от нас   bouquet

# 228
Диди   Анита ми се запича от тиквата

# 229
Честит празник на Мартуша! много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Честито зъбче на Анита! Останалите да излизат бързо и неусетно!  Hug

# 230
  • София
Привет и от нас!
Тази нощ в Сф беше страхотна буря, от гръмотевиците ме е страх и не можах да спя, а Алекс всичко проспа Mr. Green

Момичета, едно въпросче към тези, чиито бебета вече са падали- водихте ли ги на лекар? Трябва ли да се прави снимка на главичката? От вчерашното падане на Алекс ми е много притеснено и все го мисля Tired

Честит Рожден Ден, Марти
! Бъди здрава и много щастлива! Hug  bouquet
Честито озъбване на Анита!

# 231
  • Бургас
Мишле - споко нищо и няма на Алексчето! И да я заведеш на лекар ще ти кажат да я наблюдаваш (за сънливост, повръщане), снимка биха и направили при съмнение за мозъчно сътресение! До сега като всичко е ОК няма от какво да се притесняваш! Hug Hug Hug
Честито озъбване на Анита - да се научи да скърца със зъбките, та да се знае кой командва в къщи... Laughing Laughing Laughing!

# 232
Ванина, сигурна ли си, че тези пъпки не са от храна - да не е нещо от детската кухня? иначе аз ползвам козметиката на Sebamed, доволна съм, защото и Момо има пъпки от жегите. с това го мажа. иначе гледам да е винаги с памучни дрешки, да му е свободно около врата и гушата, ако имат етикети на врата на дрехите винаги ги режа, защото и на най-марковите дрешки етикетите им са синтетични и като се изпоти много жулят. ако не си му сложила нещо памучно под главата в количката, може и тя да го спарва. абе въобще за жегите гледам да няма допир с разни синтетики...
Честито зъбче на Анита!!!Другите да излязат по-безболезнено! Ели, дано да не те хапе  Praynig

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 12:17 от didanka

# 233
Мише, споко  Hug няма бебе дето не е падало! Ако и имаше нещо на малката мишка, цялата ви махала щеше да ореве, нормално е да поплачка малко, но да знаеш че е от уплаха. И да знаеш че с едно падане няма да се разминете. Ако е жизнена и веселка нямаш основание за притеснение. Ако идеш на лекар ще ти каже да я наблюдаваш- ако е сънлива повече от обичайното и повръща тогава има основание за притеснение. Просто вече малката навлиза в нов етап- на голямото шаване.

Майче честито ви озъбване и на моя пламенник първо му излязоха страничните зъбчета и беше много смешен и интересен!
Честито първо зъбче и на Анитка tooth!

При нас кърменето се превърна в мисия невъзможна- непрекъснато се върти. А от няколко дни и апетит нямаме. Тази сутрин цокна в осем и до един въобще нищо неискаше да яде. Направо в чудо съм се видяла. Има ли и други такива бебоци?

Мартуша, бъди много обичана майка и жена!

# 234
привет мами!ние нямахме нет 4-5 дни затова не съм писала.Мартуша честит рожден ден  bouquetЖелая ти много здраве и щастие.Лорче малката кукла бързо да се оправя.А ние имаме сериозен проблем.Вратлето му е цялото в пъпки и рани станаха.Изписаха ни едно мазило,но не помага.Докито каза,че е от горещините където се поти и нали още не сяда и не си върти главичката вдигната хубаво.Абе положението е трагично помагаите ако знаете някакъв лек или мазило.Много се притеснявам целия врат му е в пъпки и те вече се разрастнаха в рани.Много ще съм благодарна ако кажете някакъм лек.
Хомеопатия.
Аз вече не вярвам на доктори, три дни сме на тежки инжекции с антибиотик и положението се влоши, вместо да се оправи.
От утре спирам всякакво лечение с химия и минаваме на хомеопатия, намерихме си класически хомеопат.

Там има лечение за всичко...
В бг.мама има тема на др. Александър... намери я и пиши за обрива, ще даде съвет, макар на мен още да не е отговорил, навярно е зает.

А, намерих темата...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398799.msg11541804#msg11541804

Ако питаш мен, свържи се с хомеопат в града, в който си и така.

# 235
Лора, стискам палци Емили да оздравее бързо!  Praynig

Радославова, честита племеница!

Мартуша, честит рожден ден!

Андреа става днес на 7 месеца, хапнете и пийнете за наше здраве:

Да ми е жива и здрава, игрива, весела и щастлива!

# 236
 kaffeetrmker_2

Матуша,   newsm59 ! С пожелания да те слушат и радват мъжете в къщата!

Мадам, честита ви месечинка! Да е много послушна момата и да  feeding

Лора,  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тонеса,  Hug

Ели, честито  tooth

# 237
Мартуша, честит рожден ден!
На Анитка честито първо зъбче!
Ние преди малко се прибрахме от консултация - 10300гр., 73 см. Наддал е малко повече от половин килограм за последния месец.
Лорче, дано хомеопатът да помогне повече!
Благодаря на всички за стиснатите палци вчера - имаше ефект!

# 238
Мартуша Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана  Hug

Честито на озъбилите се бебоци  tooth

Сиска браво на младежа. Добре си хапва  Heart Eyes

Вита Мисля, че няма за какво да се притесняваш. Разсейват се, топло е и сигурно затова. И рая днсе почти не суче - цока към 5 сутринта, после в 8 ми отказа, яде малко месно пюре в 12 ч и цонка съвсем малко и отогава чак преди малко поцока по сериозно. За сметка на това нощта си наваксва  ooooh!

# 239
Благодаря за посрещането сладурани Hug Hug

Мартушка честит рожден ден!

Ели честито ви зъбче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт