Бебешка близнашка тема XV

• 28 878
  • 467
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Фата, браво на малката сладурка, дано скоро съвсем се оправи, та да не се притесняваш толкова.
Каси, миличка, как са дребитата, оправят ли се вече.
Да оздравяват всички болни дечица.
Моят син от 2 дни почна да пищи все едно го колят. И Сия пищи, но се вижда че е от кеф, а при него е по-различно, докато си играе и да кажем е захапал нещо и почва да пищи зверски. Не смея вече да излизам из града, хората постоянно ни гледат. Дали е нормално.

# 136
Какви две години, ние вече пипнахме бебешкия пубертет, и то Хриси го тресе яко. Хем болен хем инат, така се тръшка за вяско нещо и дори ме удря, че едвам се оправям, а брат му гледа и той ляга на пода и се смее или ходи и му вика- Хихи /Хриси/ и му нарежда да не реве като магаре. Аз така чакам двете годинки, за да почнат поне да не пипат по шкафове и т.н. Обаче ....кой знае, тогава пък както казвате почва периода на Не-то.  newsm78

Ася  Hug, още са болни, кашлят, снощи почнаха да му свиркат гърдите на Хриси, днес не се чува нищо, вече не знам кво да правя.

Фата, радвам се, че се оправя геройчето, така е, винаги едното дете е по-кротко и по-спокойно, при нас Мишо е така. Нацелувай момите от нас!  Heart Eyes

Нещо смешно, снощи Хриси заспа след кански рев на голямото легло в стаята им, отивам след малко и Мишока се преместил да спи до него  Joy. Вашите искат ли да се гушат?  Laughing

Скоро ще им правя юношески легла, че тези отесняват вече. Вие предвиждате ли нещо такова?

Деси, не знам дали е оплакване моето просто споделям с вас. Знам, че ще ме разберете. И знам, че има много по-страшни неща, от това децата ти да са болни. Но едва ли ще отречеш, че има майки с едно дете, които от едни сополи оревяват света или както беше писала Хелче, не си представят живота с дете без баба до себе си. На скоро прочетох една майка се чуди, защо бебето и на 20 дена не вика-гу гу, едвам се сдържах да не и напиша нещо, но сигурно и ние сме манили през тези периоди, знам ли  Crossing Arms. Така че умората се трупа, и като се случи нещо такова грохваме. А на такива като теб с три дечица, шапка свалям.  Simple Smile

Хубав уикенд и дано няма болни деца другата седмица вече.  Hug

# 137
  • София
Добро утро Simple Smile
Ами да ви кажа май наистина става страшно когато станат на 2... Когато станаха на 1,6 години и станаха малко по самостоятелни си викам: Ей, трудното мина, колко лесно се гледали вече. Да ама сега нали и ние наближаваме 2 години е почва да става понякога страшно. Тръшкането за сега само Дани го е открил, но няма ден в който да не се тръншне за нещо. За сега не ляга по пода, но застава на едно място, почва да тропа с крака и реве като магаре. Нищо не помага. Преди няколко дни така не искаше да се прибира и седи до люлката и реве. Аз реших да тръгна към вкъщи и си мислех че той ще тръгне след мен (до сега имаше ефект), обаче той инатчето седи там и се дере. Стигнах края на площадката и се скрих зад едно дърво да го виждам все пак и без да се ядосвам останах така да видя колко време ще издържи. По едно време минава една бабичка и ми вика: Ваше ли е това дете? Да не съм го била оставяла така да реве, много било опасно.. как съм била млада и едва ли не не разбирам как се гледат деца..  #Cussing out леле побснях. Мислех си на акъла като толкова разбира и това й било работата, да дойде да ги гледа една седмица, да видим тогава какво ще каже. Сега в момента и двамта са на "Не", но някак си Лора по-лесно успявам да я убедя. Веднъж след поредния рев на Дани, Лора го гледа, гледа, вика му "Дани, па" (демек Дани плаче) и в един момент като обърна джуката, очите й се натъжиха и беше готова да ревне и тя.
А иначе много обичат да се гушкат, но Лора не винаги му дава, защото той не може да си мери силите и направо я смачква понякога. Най-обичат да легант двамата в едно легло и се обръщат един към друг и  почват да се хихикат и гъделичкат. Другото е като съблека някой гол и другия започва да го гони да го гъделичка и пада голям смях.

Фата много  Hug на Джордана, тя наистина е герой. Дано всички рани да зарастнат , да няма белези и да не се налага друга намеса  Hug

# 138
  • София
НА 2 Е  СТРАШНО!!Не искат да се прибират с рев и тръшкане става не искат да се облекат за да излезнем,на вън е непоносимо само опасните неща са интересни.
Само другите хора слушат и аз като идиотка ходя да ги моля да им правят забележка или да им вземат непозволените неща от ръцета,никакъв респект нямат от мен ей това ме притеснява много.При вас как е слушат ли ви?
Ради се разсополиви,  Twisted Evil
Каси аз мисля за такива легла но изчаквам още с кошарите сме,много се въртят когато спят и мъж ми вика че щели да падат и да изпадат в истерия от страх.

# 139
 Thinking мда същото е и при нас. не искат да се прибират, тази вечер така реваха в асансьора и отварям вратата и съседите ми, е така  Shocked, а те младежите взеха, че спряха да реват, а хората сигурно си помислиха, че ги бием вътре.  Laughing И как да ги изведа сама  newsm78, като няма прибиране.
Ивче, ще им сложите предпазители, ние нашите сега имаме, аз съм писала по този въпрос, отдавна нямат решетки, защото ги прескачат. Така че, и на новите големите ще сложа прегради, ще ми ги правят по поръчка.

# 140
Аз така чакам двете годинки, за да почнат поне да не пипат по шкафове и т.н. .....
Каси,може и да забравят за шкафовете,но откриват нови хоризонти  Grinning .....например,че могат да си сложат стола до кухненския плот и там да си пипат каквото искат, или да се качат на масата да вземат дистанционното и да пеят на него като с микрофон  Crazy ......но най-големия хит естествено е мивката- за там се бият кой пръв да се качи и обикновено са и двамата на стола,всеки си награбил разни чашки и едвам ги удържам и вкарвам ред - поне да са един след друг......
общо взето ги оставям да правят такива неща,откакто четох,че месенето на кал,на храна,играта с водата, шляпането в локвите и други подобни  правело децата щастливи - така,както възрастните са хепи,като са влюбени или слушат хубава музика и т.н. ....та всякакви такива занимания на границата с белите щели да ги направят по-емоционални личности,които умеят да се радват пълноценно на живота - дотук добре,ама като са двама е много трудно да ги опазиш от опасностите  Rolling Eyes особено като не са ти и двамата в обкръжението на ръцете

# 141
  • София
Каси и аз съм избрала модел ама твоите кат оне се будят през ноща сте ОК а моите ме е страх че ще идват на гости на спалнята.
Я кажи ако се събуди някой какво прави?А в чували ли спят?

# 142
  • София
Ооо никакво вадене от бебешките легла, докато краката не им стигнат в едната табла, а главата в другата! Или докато някоя не доведе гадже!
Аз специално търсих легла с тази цел - да са достатъчно дълбоки, за да не могат да прескачат решетките. Един ден Божката имаше някакви идеи да прескача и си прехвърлил единия крак, ама се заклешил и ни напред, ни назад, и рев. Оттогава не се е опитвал  Mr. Green
 Леглото е единственото място, където мога да ги тръсна, за да ида до WC-то например и да знам, че като се върна няма да са направили някоя беля.
Най-накрая успях да намеря решетка за врата и сега сме блокирали излаза от детската стая, и сме екстра - мога да ги остава тям за около час преди някой да писне.

# 143
Диди, тези работи и ние ги правим. Laughing Поне да не чупят чиниите Mr. Green. Това със столовете е много опасно, но няма начин, така се става човек.
Ивче, моите се будят нощем, различно е, сутрин понякога Християн идва при нас, но това когато е без чувал. От няколко дни са без чували, че много жега, и някой път сутрин ги заварвам да си играят на пода.
Узи, ние имаме резета навсякъде, но те вече не търпят да са затворени, и сега съм ги пуснала навсякъде, под моя контрол Sunglasses. От врем на време се заиграват в детската си за по 30 мин.

# 144
Каси,твоите мъже са много напористи Simple Smile,целувки за тях!
Нашите доскоро не се бяха открехнали на тия щуротии,и леглата не се опитват да прескачат - затава още ги държа в преносимите кошари......поне докато не се научат сами да си отварят ципа отвътре Crazy - това ми е единствения начин да ги затворя  и да знам,че са на сигурно място.

# 145
Препоръчвам и аз Судокрем. Ние още си го ползваме, въпреки, че от няколко дни сме без памперси Party Махнах ги, опишкаха се по два-три пъти и започнаха да казват. Направо съм изумена колко бързо стана Simple Smile

# 146
  • София
Аз не давам зор да махам памперс,мислех и аз на вашата възраст да пробвам ама пък тогава ще е зима.Уцелила си момента   bouquet
 didibu и ние сме в преносимите кошари ама прескачат,надявам се само като са в чувалите да не правят опити.На една приятелка кошарата е с цип и казва че му го е отворила на детето ама то с кеф не иска от там а прескача Crazy
Каси какви легла си избрала аз искам прибиращи се

# 147
Е,Деси, браво на Сиянка и Криси,сладури са те!  Hug Иначе как сте,палуват ли много?Вие отивате към средата между две и три годинки,как вървят нещата?
.....аз с памперса мисля да ги пробвам сега,през лятото.
Ива,нашите кошари са отворени по цял ден и отвън си откопчават ципа сами,но интересно,че отвътре още не го правят,а и не се пробват да прескачат Rolling Eyes....а вие или другото детенце с това прескачане имали ли сте лошо падане?...как се приземяват? Confused

# 148
  • София
didibu  Praynig за сега не,единия ми слиза много хубаво държи се,но другия е по тромав и ме е страх.Като спят с чувалите няма как да се движат и да местят краката и тръгват на два пъти надолу с главата.

# 149
Диди, какво да ти кажа... Децата са ми добрички, не мога да се оплача. Естествено, че ме ядосват и не ме слушат понякога, но като цяло  не са неразбрани. Ходим събота и неделя в парка, ама вие май вече не идвате там. Тази седмица отиваме при бабата и дядовците (имаме само една баба за съжаление) и после живот и здраве на море. Притеснява ме дългия път, защото децата не са свикнали да пътуват много. Ако някои има желание нека разкаже как е пътувал с деца на дълъг път!
Определено много приятно ме изненадаха с памперсите Криси и Сиси... Понеже от началото на май тръгнахме по доктори, че Криси хвана какви ли не вируси, та всички ми препоръчаха да махам памперсите... Благодарности на майките тук, които са споделили опита си по отказването от памперсите   bouquet
Иначе Криси вече си прескача сам решетката на леглото и влиза в него, за обратната операция ме вика  ooooh!

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 09:53 от desin4o

Общи условия

Активация на акаунт